Min underbara söndag !


Åååå vad inspirerande dag jag har haft idag ! och Johanna var så söt då hon poserade för fotografen 🙂

FÖRLÅT min totala frånvaro idag. Jag stod upp kl. 07.30 och kl. 10 knackade en journalist & fotograf + assistent på dörren och sen intervjuades jag + att det fotograferades ett "hemma-hos" här hela dagen. Sista bilderna togs strax före kl. 17 och då de gått somnade en trött Johanna (som inte klarat att sova nap eftersom det var så spännade & kul med bësök) och jag landade i soffan och fastnade där och bara softade och ibland är soffan SÅ skön att man helt enkelt inte tar sig upp därifrån 🙂

 
Idag hade jag på mig tunika shoppad i Bangkok. På bilden till höger står jag tillsammans med underbara & duktiga Siri som det är ett NÖJE att jobba tillsammans med. (Tusen TACK för idag fina Siri !)

Söndagen avslutades med god take-away middag från Bambus och sen slocknade jag i soffan och vaknade alldelens nyss. Men det är inte så konstigt att jag var så trött för jag stod upp kl. 05.15 på lördag och gick och la mig kl. 04.45 natt mot söndag… + att Johanna var riktigt dålig natten mellan lördag & söndag 🙁    Hon hade 39,5 i feber och kastade upp / kräktes i många timmar.

Jag får berätta mer om helgen imorgon för nu måste jag krypa ner i sängen och fortsätta sova 🙂

Hoppas att du har haft en lika härlig weekend som mig och att du känner dig laddad för en ny vecka ! Och TUSEN TACK för alla kommentarer 🙂 Ni är de bästa !

Godnattkram ! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Min underbara söndag !”

 1. Therese says:

  Det verkar som att det är många som är sjuka nu.. Hoppas att hon blir bra snart!

 2. Johanna says:

  Å då tar du hem ett helt team och gör ett hemma hos-reportage!!! Lilla Johanna, hon får stå ut. Och JIG var inte hemma?

 3. Jossan says:

  Kära nån, tror knappast ngt team släppts in om Johanna varit jättehängig eller dylikt. Barn har en tendens att bli dåliga sen direkt bra.

  Tänk att folk ska klanka ner på allt …… som mamma gör man det bästa för sitt barn o jag e säker på att Anna-Stina är en sådan mamma med.

 4. Linalotta says:

  Spännande med ett helt reportage. Hoppas att tidningen kommer att kunna köpas i Sverige?!!

  Ha en fin dag.

  Kram

 5. Johanna says:

  Jossan: hon skriver ju att Johanna var jättedålig, kräktes och hade feber mellan lördag/söndag. Teamet kom söndagmorgon. You do the math!

  Hur skulle du själv göra där?

 6. Katarina says:

  hejsan, så fint du har det hemma, var kommer soffbordet ifrån, har frågat förut men aldrig fått svar, snälla svara om du kan! Kraam!

 7. Alinde says:

  Förstår att det inte är lätt att avboka ngt sådant i sista sekund, men tajmingen var verkligen bedrövlig! =( Stackars Johanna. Hoppas hon kan få vara hemma och kurera sig idag!

  Det är sådana stunder man behöver ha släkten nära. Tänk att bara ha kunnat lämna henne hos farmor eller mormor. Bor JIG´s föräldrar nära? Han kanske kunde ha åkt dit med henne? Vi har närmaste släkt 30 mil bort.

 8. AMAZILIA says:

  VA MED OCH TÄVLA OM SMYCKE

  AMAZILIA.BLOGG.SE

 9. Anette says:

  Att ha barn är varken svart eller vitt men många tror nog det. så hur många??? har inte fått jobba/lämna barn på dagis eller bekanta fast barnet har varit dåligt på natten och dessutom var Johanna på hemmaplan……och såg inte ut att ta någon skada.Så Anna-Stina tycker du är en supermamma! kram från 4 barnsmamman

 10. Åsa says:

  Hoppas ni får en underbart mysig dag! Jag vet av egen erfarenhet att det är som du säger, barn kan vakna upp på morgonen som inget hänt! Trots febertoppar och kräkningar hela natten om. Förstår inte folk som orkar kommentera elakt. Varför ens ta sig tid att läsa din blogg? Jag tycker det är speciellt kul att läsa din blogg eftersom ni precis varit i Thailand och vi åker dit om en vecka!! Då hade man något att längta efter när man såg dina fina bilder från er vistelse där!! Sköt om er!

 11. pangis says:

  Men snälla nån, jag förmodar att AnnaStina är fullt kapabel till att själv veta om hennes dotter klarar av en fotografering eller inte. Hon är ju en vuxen kvinna! Hon behöver knappast "uppfostras" i hur hon ska ta hand om sin dotter för det gör hon och hennes man ypperligt! Barn blir sällan lika däckade som vuxna och kan mycket väl vara pigga efter en sjuk natt. Så sköra är dom inte! Vilka märkliga kommentarer!

 12. Camilla says:

  Men kära nån ATT ni bara orkar kommentera sånna här saker. Håller helt och hållet med pangis. Jag har följt den här bloggen sedan i december och sträckläste den från början till slut och jag lovar att jag vet inte nån mamma som spenderar så mycket tid med sitt barn som AnnaStina gör och jag tror att hon vet vad som är bra och inte bra för Johanna. Ni som skriver elaka kommentarer, har ni barn själva? Och framför allt om AnnaStina "provocerar" er så mycket varför fortsätta läsa? Stå på dig AnnaStina, du är super!

  Kram Camilla

 13. Johanna says:

  Camilla: Ja, jag har egna barn, det är därför jag reagerar. Vad är det som är elakt i det? För mig är det att bry sig, men vi bryr oss på olika sätt visserligen.

  Jag ifrågasätter inte hur många timmar per dag Johanna och AS spenderar ihop, det är jättebra och få förunnat att kunna göra det. Önskar jag själv kunde vara så mkt med mina barn. Men… det kan jag inte. Jag jobbar inte hemma som AS gör.

  Jag tror (VET) oxå att AS är fullt kapabel att veta hur och när Johanna är sjuk eller inte. Bara fundersam över hur man prioriterar. Men, som sagt. AS vet bäst och jag ska inte lägga mig i mer.

  Så nu lägger vi ner chatten, tjejer!

 14. Vad spännande med hemma hos reportage. I vilken tidning ska detta visas?

  När öppnar butiken din?

  Kram Madde

 15. Maria says:

  Det som är mest oroande med kräkande barn som är pigga dan efter är att det kan handla om mycket smittsam kräksjuka. Vet många som har blivit smittade när de blivit hembjudna till folk som haft barn som kräkts och sen varit pigga som mörtar. Men det är ju upp till var och en. Den enda som ev far illa av allt är väl fotografen möjligtvis, men det behöver ju inte alls vara så heller.

  Anna-Stina, du är en FAB och omtänksam Mama som alltid sätter Johanna först! Det finns det absolut inga tvivel om! Hoppas ni får en fortsatt frisk vecka 🙂

 16. Lena says:

  "Johanna", jag fattar inte vad det är med dig. Om du, som jag antar, är samma Johanna som så spydigt kommenterar hos Engla också så tycker jag synd om dig. Helt otrolig är du. Karma – what comes around, goes around. Testa vara lite vänlig. AnnaStina tvingar inte hit dig, direkt. Hon förtjänar bättre än såhär.

  AnnaStina, you're the best!! Älskar, älskar, älskar din positiva livsinställning och glada humör och genomgoa sätt!!

 17. Johanna says:

  Lena: inte behöver du tycka synd om mig, jag är inte ute efter ngt som helst sympatier. Men om ett barn trillar, slå huvudet och KRÄKS, är inte det tecken på att ngt inte står rätt till? Och feber dessutom? Kroppen reagerar på ngt! Ja, hur som helst, jag blir bestört över mammor som prioriterar sina egna liv före sina barns. (och man kan vara hur bra mamma som helst för den delen, men att inte uppsöka läkare i ett sådant fall, eller för den delen inte ta en vilodag… det övergår mitt förstånd)

  Hur skulle du själv göra där?

  Nä, jag är inte tvingad hit, men jag förundras så mkt över hur folk gör med sina barn, behandlar dem som tillbehör, som ett litet påhäng på sitt annars coola liv. Det är mkt intressant att se vad andra vill med sina barns liv.

  Likaväl som jag inte är tvingad hit är ingen tvingad att läsa mina kommentarer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *