MIN WEEKEND.

Det blev premiär chill på terrassen för mig igår. Satt i en solstol i tee och njöt solen, ett glas vitt och inspirerande magasiner !  Och de där super duper snygga smyckena dyker upp i webshopen i morgon.

Darlings !

Jag har haft en riktigt härlig helg och det hoppas jag att du också har haft ?!  Det som gör att min helg känns ovanligt lång och skön är att jag var ledig igår, oh yes, för 1:a gången sedan jag öppnade min butik så hade jag en ledig lördag och jag måste säga att det var sååååå underbart mysigt att få en lördag med kvalitetstid med familjen och framförallt med Johanna.  Jag älskar min butik och jag älskar stämningen där på lördagar men inget slår att få vara ledig och få mysa med sin dotter . Och i helgen behövde jag det verkligen.

Så igår var vi girls, för 1:a gången en lördag, down town på shopping.  Nya joggeskor till hjärtat var en av de ting som stod på inköpslistan och solen strålade från en klarblå himmel så vi hade en riktigt härlig dag! och kameran hängde så klart med så varsågoda, nu blir det bildregn:

Som ni vet så bor vi precis vid slottsparken så på väg ner mot Karl Johan passerar vi slottet och snacka om vårtecken !  t.o.m. gardisterna solade sig ! 😉

Det går inte att ta en bild utan att J sträcker upp benet 😉  Hon körde på i full fart på sin sparkcykel och hon är mer förnuftig än mig för jag tycker inte att hon behöver ha hjälm men hon insisterar på att ha den på sig. K.l.o.k. är hon ! 

J´s största mål med turen var inte alls nya joggesko  utan Justin Bieber shopping 😉  Hon har blivit biten av Bieber febern och klipper ut bilder, följer han på insta etc.   och ja, de hade bara size 140 / 146 kvar så liiite stort blev det… men hon brydde sig inte.  

Hoppsan, det blev visst lite shopping på mig också… Alltså varje gång jag besöker Kiman så hittar jag nåt jag har lust på så livsfarligt att gå in där 😉    Ska visa er vad som blev med mig hem senare.

J är som sagt som en magnet till Bieber saker men när det kom till parfyme så sa jag nej   😉 

När Bieber kläder och joggeskor var i box drog vi hem och alltså  J älskar din rosa kappa från Livly. Den är egentligen for liten men funkar när hon har den öppen. 

Sen, nar vi kommit hem, så gick det undan i svängarna för vi skulle få besök av finaste vännerna Elsa & Emma så middag skulle fixas och xtra säng bäddas eftersom söta E skulle övernatta  hos J.  Girlsen lekte hela kvällen och när de somnat korde jag och E girls-night-out.

Bästa Emma sminkade mig och vi hade verkligen hur kul som helst. 

Sen tog jag på mig dagens Kiman shopping som jag matchade med skinnbyxor  Samsøe & Samsøe, skor  Prada + clutch  Mulberry  också trippade vi iväg till Monkey  Bar

Efter en så FAB lördag har jag haft en extremt soft söndag med lekande barn, terrasse häng och en tur till godaste MAX grillen och nu avslutar jag dagen med att titta på The Graham Norton show.  Gillar honom !  Brukar du också se ? Riktigt kul.

Nu sparar jag den har helgen som ett fint minne och dyker i säng. Och just det, om du vill se hur min lördagkväll slutade ?  så ar ett tips att checka instagram ! 😉  (jag heter Gizmolinas där).

Sweet dreams !

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MIN WEEKEND.”

 1. Titti says:

  Förstår att du gick hem barfota!!!
  Vilken fin hjälm kloka Johanna har.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Oh yes. Barfota tick jag och skönt var det ! 😉 Johanna älskar sin hjälm och det är ju BRA så klart. Önskar dig en härlig start på veckan ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *