Mina egna “idoler”!

Allmänt

168397-1170
Jessica & Johan Staël von Holstein. Jag hittade bilden på dem på nett.

Det finns några framgångsrika människor som jag imponeras över och en av dem är Johan Staël von Holstein. Så fort han är med i tex Nyhetsmorgon på TV4 så höjer jag ljudet och sitter som klistrad för att höra vad han har att berätta? Och en av de saker som gör att jag alltid blir lika imponerad över honom är att han ALLTID, alltid, ALLTID ser lika GLAD ut! Han ler alltid!!  🙂

Om jag fick välja att äta en lunch med vem jag ville så skulle jag välja en av de här:
Bert Karlsson, Ingvar Kamprad, Johan Staël von Holstein eller Amelia Adamo.

De är mina "idoler" och mina förebilder i yrkeslivet. Detta är starka människor som varit igenom både med & motvindar i sitt företagande (framför allt Bert K och Johan s.v.H.) och de har alla en personlighet som "sticker ut" och som gör dem intressanta.

Å!! vad jag skulle vilja bombardera dem med frågor och anteckna deras kloka råd & tips från deras resor mot succé! 🙂

P.S Johans fru Jessica bloggar på "Family Living", http://www.familyliving.se

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *