Mina favorit outfits ur senaste ELLE!


SPORTY! Tynne plagg lag på lag kombinert med posevesker, store skjerf og sporty fottöy utgör höstens enklaste og friskeste pust. Hvit bomullsgenser, kr 1.299 og grå bomullsjole kr. 1.099 begge fra Isabel Marant Etoile. Strikket smykke kr 899, og skinnveske kr. 1.899, begge fra MM6.

Det är INTE ofta som jag ser outfits i bladet ELLE som jag känner "det där vill jag ha!" men – när jag bläddrade i det nya norska ELLE så hände det ! Och jag hittade inte bara en outfit jag gillade, jag hittade 3 !! 🙂  och här få ni se dem alla !

Under bilderna har jag skrivit av texten som står i ELLE.


SKINN. Trange bukser, korte jakker, vesker og statementsko gjör sig ekstra godt i svart skinn denne sesongen. Marineblå dressbukse i ull fra Honky Dory kr. 2.159. Bluse fra Comme des Garcons for H&M, kr 498. Strikket jakke kr 298 og skinnjakke kr. 1.498 begge fra H&M. Sko fra Din Sko kr. 399.


VOLUM. Timeglassfasong i harde materialer eller flommende stoffer.Fokuser på enkle antrekk som fremhever midjen og forsterker bredden på skulderpartiet. Marineblå ullkardigan med prikker kr 598 og svart ullskjerf med prikker kr 398 begge fra Comme des Garcons for H&M. Skjört fra Acne kr 1.799. Sölvsmykke med svart kule fra Cooee kr 1.295.

Jag har aldrig tidigare köat för, eller var speciellt intresserad av, någon av de unika design kollektioner som H&M släppt men – när den när Comme des Garcons kollektionen lanseras i november då tror jag faktiskt att jag ska hänga på låset ! 🙂

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Mina favorit outfits ur senaste ELLE!”

 1. Kolla gärna in vår nya blogg och hjälp oss med vårt sociala experiment!

  -Kan man bli internetkändis på 3 månader?

  Suporta och kommentera!

  http://mittlivsombloggstjarna.blogg.se

  Fred!

 2. Starmamas says:

  Samma här! Definitivt!

 3. Sandra says:

  Hej finaste Anna-Stina! Grattis i efterskott, jag fyller också år den 17 september och tyckte det var skojjigt att vi firar födelsedag samtidigt! Kan du inte visa vad du fick för presenter, om de inte är för personliga bara! KramKram från Sandra

 4. älinpälin. says:

  tråkiga färger!! MAN SKA VARA FÄRGGLAD!! 😀

 5. Lily says:

  Åh….jag måste nog oxå bevaka HM 🙁 HATAR att slåss 😉 och att slå sig fram när man skall shoppa……… But a woman´s gotta do what a woman´s gotta do ;))))

  Skulla mysa med ost och kex ikväll när alla barnen äntligen somnat men nu är jag såå trött att jag måste gå raka vägen till sängs…typiskt (och …som vanligt

 6. jenny says:

  Hej! grattis i efterskott får man säga! min kompis fyller arton snart och det vill jag fira lite extra. så jag tänkte höra med dig om de heliumballongerna du visat upp här i bloggen, hur mycket kostar de ungefär? självklart kan jag inte åka till oslo för att köpa de, men har hittat ett ställe nära mig på internet, men det står inga priser.

  skulle varit jätte snällt om du svarade (: tack på förhand!

 7. jenny says:

  hoppsan. det blev fel mail-adress 😛

 8. Emma says:

  Hej och tack för en alltid lika läsvärd blogg! Jag har ett roligt länktips där man kan få reda på på vilken plats man hamnar bland Sveriges och världens rikaste:

  http://www.rikemanslistan.se

  Hälsningar,

  Emma

 9. Nikolina says:

  Hej godis! säger du jag eller nej till päls? skriv just din åsikt i min blogg, vore jätte snällt!lägger upp ditt namn i inlägget senare ikväll,tack! puss 🙂

 10. coola bilder… och verkligen snygga och udda plagg!

 11. Fia says:

  så enkelt, men så RÄTT!

 12. ♥Jenny♥ says:

  Din blogg är fenomenal du kan tjäna mycke pengar på att gå me i detta kolla hur mycke du kan tjäna på de innan du dissar=)MINST 13 000 kronor=)

  http://www.smsquiz.se/main.php?m=partner&i=82

 13. Eleonora says:

  Den grå vill jag ha! Men priset va ju läckert=P

 14. Hanna says:

  gillar din blogg jätte mkt:) ha en härlig söndag"

 15. Hanna says:

  gillar din blogg jätte mkt:) ha en härlig söndag"

 16. Ilona says:

  Hoppas att det är ok att jag lånar två av bilderna. 🙂 Annars är det bara att säga till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *