Mina favorit sommarblommor!

Allmänt


Fina ljusrosa pelargoner.

Igår då vi bara skulle ner och handla lite mat så kunde jag inte låta bli att gå innom blomsterbutiken och köpa med mig ett par av mina favorit sommarblommor !  Så nu förgyller de vårt köksfönster 🙂

Kolla in utsikten föresten… hmm… var är alla palmer??? tror vi får köpa en sån där "fusk utsikt" som man använder sig av på filminspelningar och montera upp bakom alla fönster så att vi får känna oss som att vi vore kvar i Phuket fast vi är hemma 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Mina favorit sommarblommor!”

 1. Em says:

  När startar du upp din affär då? Gissar att det blir fullt upp då! 😉

 2. Natali says:

  Ha ha, fuskvägg va? Vad det är snyggt med pelargonia i fönstret. Jag har inte kunnat föreställa mig den inomhus så tack för tipset. Du har verkligen sinne för detaljer och utsmyckning, som dina vackra orkidéer… Ha en bra dag!

 3. Visst är pelagoner fina blommor? Jag har pelagoner överallt i min trädgård. Dom håller oftast från våren till sen höst. Imina rabatter finns det massor av rosa och vita nyanser… Lovely 😉

  Njut av dagen //Nettisens

 4. Madelene says:

  Jätte finna pelagoner det är sommar och underbar färg.

  Kram Madelene(Landvetter)

 5. Maria says:

  Vad vackert ! 🙂

 6. KarolinaN says:

  Jättefina! Ser ut som Mårbacka? Kram!

 7. Anonymous says:

  va fint du hade giort de i föntret där

 8. madde says:

  Så sommrigt och fint det blev. Väldigt romantiskt…

  kram

 9. Anonymous says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂 Visst är det "mårbacka" och jag tycker att de är de finaste av dem alla ! 🙂 Lovar att visa fler interiörbilder här hemmifrån så snart jag fått undan upp packningskaoset som råder här.

  Trevlig helg på er !

  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *