Mina fina bloggisar !


Bangtao beach tisdag kväll.

Phuket kl. 15.40, torsdag em. SOL & +31 grader i skuggan på terrassen.

Här kommer ett till inlägg som jag skrev tisdag kväll då vi var utan internet:

När vi satt och åt middag i kväll så kom en jätte trevlig tjej som heter Jessica fram till mig och berättade att hon läser min blogg och nu då jag sitter här och skriver det så ångrar jag att jag inte tog en bild på henne & mig. ( De ska jag bli bättre på ! att fota er bloggisar som kommer fram!  ) Jag blev i alla fall otroligt GLAD över att hon kom fram och Jessica: TACK för ett trevligt samtal ! du får lova att du mejlar mig ang din business .


När vi satt och åt middag så dök det plötsligt upp en elefant på stranden 🙂  Min klänning kommer från Custommade och Johannas från Petit Bateau.

Efter att min bloggläsare Jessica kom fram till mig ikväll så kände jag hur lyckligt lottad jag är som har er FINA bloggisar !!  Ni förgyller mina dagar och jag önskar verkligen att jag fick träffa er allihopa. Så – om ni ser mig & Johanna så måste ni verkligen lova att ni kommer fram och hälsar för det gör mig bara väldigt GLAD !  🙂

 
Vi åt god middag på La Tasca, precis vid beachen (dålig bild pga ljuset…) och då elefanten dök upp så gick vi självklart ner på beachen för att titta.

You make me HAPPY !!! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Mina fina bloggisar !”

 1. Peggygirl says:

  Helt klart lite spännande när det dyker upp en elefant på stranden 🙂 Det är så kul att se alla dina bilder från detta vackra land,det värmer gott nu i vår kalla vinter här hemma 🙂

  Ha en fin dag!

  Kram!

 2. Malin says:

  Hihi har ni passat på att rida elefant då?

 3. Jennie says:

  Vilken underbar mamma/dotter bild längst upp!

 4. Jennie says:

  Vilken underbar mamma/dotter bild längst upp!

 5. Magnus says:

  Ser hur mysigt ut som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *