Mina Gizmos…

Allmänt

168397-221

Här är jag på invigningen av min interiör butik… Hade precis kommit hem från Thailand där jag sytt upp klänningen (blå eftersom loggon till interiör butiken var blå…).

Tänk om jag då vetat att den interiör butiken skulle bli början på slutet för Gizmo & Co…?  Ibland är det faktiskt bra att inte veta…. för tänk vad mycket man kanske inte fått gjort i livet då.

Det är bättre att VÅGA och förlora än att inte våga…! Tänk på det!!!  Och – jag fick ett så underbart sms av Petter igår där han skrev vad Oprah sagt:

"What doesn´t kill you makes you stronger!"      

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Mina Gizmos…”

 1. Petter says:

  Du var SÅÅÅ FIIIN i den kjolen, og det var en flott åpningsfest! 🙂
  Gizmo & Co (med stjerne over i`en) var en super-fin butikk – som bare skulle ha blitt født under litt andre omstendigheter. Du våget, og “tapte” akkurat det slaget. MEN, du har vunnet så MANGE, MANGE andre slag at du kun fortjener heder og ære!
  Minnene er så mange, nevner her bare noen stikkord;
  Takterrasse…, hester i ulike slag, sun – moon – stars i Bærum, Lexington og grön groda i Hemsedal, Anne Magni, F som i Fredrik, innkjøp av singel på Maxbo, orkidèer på en snor…, turer til Skien, afrika-kjoler og tunikaer fra Arayal, bilder – tavellister og annet som skal 1 cm ned og 2 mm til
  venstre, gale synske personer i Göteborg – the list goes on and on.
  Opplevelsene har vært mange, og jeg er sikker på at fremtiden byr på nye opplevelser, nye impulser og nye idèer. Selv om du ikke fysisk har en butikk akkurat nå, lever Gizmo & Co videre. Fortsett å være så kreativ som du alltid er. Jeg foreslår at du kjøper den største og fineste rosa boken du kan finne, og i den kan du skrive inn alle tanker og idèer som dukker opp. Tenk – nesten hver gang vi har vært på lyxmiddag på McDonald`s og IKEA (og andre fine steder!) har du laget en lang liste over ting som skal gjøres, ting som skal forbedres og nye idêer som skal iverksettes. Fortsett med det, og ta frem den store rosa boken når du en gang i fremtiden er klar for nye utfordringer som businesswoman! Det er dine tanker og ambisjoner som utrettet mirakler i Schønings gate 7, og det må du aldri glemme. 🙂

 2. AnnaStina says:

  Min fantastiska vän!!! Jag fick tårar i ögonen då jag läste det du skrivit!! TUSEN TUSEN TAAACK för alla glada minnen som plötsligt kom upp i mitt huvud 😉 My god – jag – och vi! – har varit med om MYCKET! och tänk alla nätter vi ätit fredrik pizza i butiken och du tagit taxi hem vid 04…! Jag ska absolut följa ditt råd och köpa en rosa bok!! Ska ut och söka upp en fin idag. BRA idé!!!! Dina inlägg på min blogg och dina sms har gjort mina senaste dagar såååååå mycket soligare! Du är en fantastisk vän Petter och jag är sååå GLAD över att ha dig i mitt liv! 🙂 Du vet mer om vad som hänt mig på livets väg de senaste åren än någon annan för till dig har jag berättat ALLT utan censur 😉 Glad i dig!!
  Kramar!

 3. Malin says:

  Så rätt med den inställningen, skulle behöva lite mer av den själv i mitt liv. Mycket funderingar kring skola eller jobb m.m. Men det löser sig nog, det gör det alltid (mitt motto) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *