Mina H&M The Garden Collection favoriter.


I sluter av mars blomstrar det på H&M butikerna runt om i landet MEN – utvalda plagg ur kollektionen (som tex flera av klänningarna / kjolerna) kommer endast att selges på utvalda butiker (på samma sätt som vid design samarbeten / Jimmy Choo m.fl.) så här finns det plagg att bli “ensam” om ! Den här fina klänningen + jackan är ett par favoriter 🙂 

Så där ja, nu är disken borta och jag ser köksön igen, efter en vecka med jobb 24-hours så är vårt hem ett totalt kaos. Ni skulle se vardagsrummet… Johanna älskar att lägga ut små saker och att dela upp så just nu är hela golvet täckt av vistkort med en mintpastill (hon leker bara med dem, tycker in om att äta dem) liggandes på toppen. Blir festligt för mig att plocka upp alla typ 377 styck… 😉


En typisk “Gizmolina tunika” !  Jag undrar föresten om man kan köpa hennes ben också..? i så fall vill jag gärna ha ett par, tack ! 😉


Mina favorit nr. 1 ! Jag har klämt och känt på den här klänningen hos H&M men där var den hel-lång så jag misstänker att den kommer i 2 olika styles. Den hel-långa är helt PERFEKT till tex bröllopsfest och den kommer endast att selges på utvalda H&M butiker. Och priset på den långa är fantastiska 399nok !


Denna vackra skapelse (lite Carrie-style 😉 kommer även i vitt. Very nice! och även denna tillhör den del av kollektionen som endast kommer att selges i utvalda butiker.

Hjärtat hade lite svårt att somna så jag har läst både Ingrid ska äta, Ingrid ska sova och boken om Pannkakan, till slut höll jag på att läsa mig själv till sömns. Nu sover i alla fall skatten och då jag bloggat det här inlägget ska vet ni vad som väntar mig, exakt: 377 mintpastiller 🙂 också ska jag få på plats de fina ljusrosa + vita tulpaner som shoppades idag. 

Det är hög tid att byta jul mot vår i vårt hem! 

 

 

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Mina H&M The Garden Collection favoriter.”

 1. Birgit says:

  Lykke til med de 377 mintpastillene og alle prosjektene dine!!
  Takk for en herlig feel-good blogg ! Du lyser opp kalde og mørke vinterdager!!
  Håper du får sove godt i natt!
  klem, B

 2. Birgit-
  Tusen tack för din trevliga kommentar og fina ord! 🙂 Önskar dig en flott weekend! Klem ! 🙂

 3. emma says:

  vaa fiint 😀

 4. majalena says:

  Men, kära nån, låt lilla hjärtat vara med och plocka upp det hon strött ut, det kan bli lika roligt att städa som att leka om man gör det tillsammans med mamma….
  Ingen godnatt-saga förrän alla leksaker är upplockade det fungerade med mina tre barn som nu också gör det med sina barn, börja gärna vid tidig åler. Lycka till och försök att komma dig i säng litet tidigare än du verkar göra . Godnattkram

 5. Stina says:

  Dottern min har också haft svårt att somna ikväll och lustigt nog så har jag också läst Ingrid ska sova (4 gånger). Nu sover hon iaf sött. Appropå bröllop, vi ska på bröllop i mars, har du några tips på klädsel, skor eller smycken (inget dyrt)!? Jag är helt lost när det gäler bröllopsklädsel, det enda jag vet är att man inte ska ha vitt, svart eller rött ; )haha. God natt med dig! Kramar från Luleå

 6. majalena: Tack för tips. Här kör vi också oftast den taktiken, men inte idag 🙂

  Stina: Ingrid böckerna är så söta ! 🙂 När det gäller bröllopet du ska på så undrar jag vad det står för "dresscode" på inbjudan? då jag vet det kan jag lättare tipsa dig ! och du: många har svart på sig i bröllop nuförtiden, men jag tyckter inte riktigt det passar.. Hälsa Luleå från mig! Kram! 🙂

 7. Nilla says:

  Vad gullig du är som tar dig tid mitt i allt jobb, att ändå visa lite snygga kläder 🙂
  Gillar den fina klänningen från H&M, den skulle passa perfekt i min garderob.
  OM du orkar, så hoppas jag på lite tips om vad vi inte bör missa när vi åker till Phuket (Karon beach) den 31 januari.
  Ta hand om dig och glöm inte lite egen tid också.
  KRAM ♥

 8. Emma says:

  Härligt med positiva besked! : – )

  Jag gillar alla klänningarna du visar. Inspiration, me like!

  Önskar dig en underbar helg & kör försiktigt!

  Kramar Emma

 9. Anna N says:

  Sååå fina kläder från H&M! Men om man som jag bor 4 mil från närmsta butik så finns det som vanligt ingen chans att hinna på godbitarna..:(

 10. jenny says:

  den sista klänningen var riktigt fin 😀

 11. charis says:

  Den blommiga klänningen i kort modell ska jag lätt köpa!

 12. susan says:

  Hvis du kjøper modellens bein kan jeg da få kjøpe dine, for det kommer vel å se litt rart ut med 4 bein på deg 🙂

 13. Åh vad jag längtar till våren när jag ser dessa kläder!

  Himla fina delar av h&ms kollektion du har valt ut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *