Mina julkalender tips!

Allmänt

168397-1965
Här ser ni vad jag shoppat till Johannas kalender "so far".

En av mina bloggläsare som heter Jessica har efterlyst tips om vad hon ska fylla sin prinsessas kalender med? Och ni är flera som har bett mig skriva om just mina julkalendrar så här kommer nu några tips från mig till er 🙂

Jag började shoppa till Johannas kalender för ett par veckor sedan och har kommit halvvägs så jag har kvar att köpa exakt 12 saker! På bilden ovan ser ni vad jag shoppat "so far".

Mina tips är följande:

♥På "Cubus" har de "köp 3 betala för 2" av diverse saker som "kalender tips" och där har jag shoppat de 3 söta tvättfigurerna + tvål & ett hjärta som förvandlas till en liten handduk när den hamnar i vatten.

♥På "Accessories" (de silvriga paketen) har jag shoppat halsband, en liten sak som det "snöar inne i" (kommer inte på vad de heter?) och som man fäster ett foto i och där hittar du massa söta fina saker som hårspännen,  pennor, små figurer, klistermärken osv osv.

♥1:a december kommer Johanna att få den chokladkalender ni ser på bilden (JIG har shoppat den i Sverige) så den kommer att vara hennes "parallella" kalender 😉 Så – det är ett tips! Att få en kalender i kalendern 😉

♥På "H&M" finns det massa söta Hello Kitty hårspännen etc, där har jag shoppat ett "hårband" till Johanna.

När jag hade min butik sålde jag MASSOR med kalender presenter och de allra flesta shoppade:  hårspännen, pennor, små block, söta små figurer (tex änglar från Sia)…

Jag kommer att gå och shoppa lite små figurer, hårspännen (vad jag tjatar.. 😉 , godis (ja, ett eller två paket kan få vara det, får tajma de på lördagar 😉 och lite annat smått & gott till hjärtats 12 resterande paket. Ska ta tag i det a.s.a.p imorgon så jag hinner göra klar kalendern i tid för på lördag är det  julkalenderPREMIÄR! 🙂


Här ser ni hur Johannas kalender kommer att se ut då den är klar 🙂

LYCKA TILL med era julkalender prosjekt i veckan! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Mina julkalender tips!”

  1. Angel says:

    ursöta små presenter,lilla Johanna får sig 24 fina överraskningar och choklad kalender är ju obligatorisk *s*

  2. madilene says:

    har du tips till mig som har en liten prins?
    gör du till JIG också?

  3. Å va kul. Jag fick med en sån kalender med en julklapp för varje dag när jag var liten. Det borde man ha i vuxen ålder också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *