Mina närmaste framtidsplaner.


När du står inför ett val är mitt bästa råd : följ ditt hjärta !

Som ni vet så skulle jag och Johanna egentligen ha rest till Thailand idag, men sen berättade jag att vi valde att flytta fram resan lite pga ett jobb jag fått.

Igår var jag på ett möte hos min uppdragsgivare och vi konkretiserade vad jag ska göra och jag gick från mötet med SÅ fantastiskt trevliga uppgifter att jag ringde JIG igår kväll och berättade att vi inte kommer (JIG reste till Thailand fredag , planen var att vi skulle vara sammen där i ca 2 v.) . Han stöttar mig 100% i mitt val eftersom han vet hur kul jag tycker att det är att jobba.

Så – nu blir det jobb istället för 3 sköna månader (vi hade bokad biljett 5/11 – 5/2)  i Thailand eftersom detta uppdrag känns så otroligt spännande, lärorikt,  inspirerande & kreativt 🙂   Men – vi ska självklart till Thailand och planen är nu att vi reser runt den 15:e december (ska boka resan i veckan) och då blir jag och Johanna där till någongång i februari tror jag (vi har öppen retur).

Och nu undrar ni så klart exakt VAD det är för uppdrag jag har ? Just nu kan jag inte berätta mer än att det handlar om ett nytt blad för "Mor & Barn" .

Parallellt med detta så planerar jag för min butik som lanseras någongång i februari / mars 2009.  Jag kommer att använda månderna i Thailand till att kvalitetssäkra produkter, utforma nettlösningen etc eftersom jag har både min reklambyrå och mina leverantörer i Thailand.

Så där ja, nu vet ni mer om vad jag gör !  och jag njuter verkligen dagarna 🙂

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “Mina närmaste framtidsplaner.”

 1. Isabella says:

  Gud vad roligt för dig! Låter mycket spännande och utmanande. Låter som att framtiden nästan bara innehåller glada saker. Ha en mysig tisdag!

 2. Anna says:

  Låter hur spännande som helst. Kul när det händer saker i livet!

 3. Ingrid says:

  Lykke til!! Det høres kjempe spennende ut! 🙂

 4. Så spännande! Vad roligt att det går så bra 🙂

  Kram!

 5. sofia says:

  Är det en nätbutik du ska öppna!? 🙂

 6. Nettisens says:

  Jag gratulerar så mycket jag bara kan, och jag är så glad för din skull. Jag tror dessutom att dom kan säkert inte hitta någon mer lämplig för jobbet än du för du verkar fullkomligt spruta ut ideér och ger massor av inspiration till alla oss läsare..

  Själv drar jag till Spaninen i en vecka i morgon och det ska bli så härligt.

  Ännu en gång "Lycka till" på din framtida resa.

  Kram från Nettisens

 7. JeniLita says:

  önskar dej lycka till med alla dina planer!! hoppas allt blir som du tänk dej! ja har presis fått hem min nya Juicy väska:) visst är den fin?

  ha en bra dag

 8. Vad spännande det låter! Jag har följt din blogg under en längre tid men inte kommenterat förrän nu 🙂 Tycker att du är en sann inspirationskälla som ALLTID gör mig på otroligt gott humör varje gång jag tittar in här. Tack!

 9. Nelly says:

  va kul det låter och spännande att du kan både jobba och njuta i thailand. : ) det är ju drygt en månads skillnad på resan så det kommer ju att gå fort. : )

  lycka till med allt nu!

  kram

 10. Emma says:

  Låter verkligen spännande och härligt! Lycka till med allt! 🙂

 11. a says:

  Grattis till dina framgångar. och lycka till med allt!

 12. Anna-Lena says:

  Så härligt det låter! Att ha så mkt på gång! Vilken förebild du är för Johanna! Underbart! 🙂 Jag har inte den driven… vill helst vara hemma med barna… och får dåligt samvete för jag vill att mina barn ska ha den… driven alltså! 🙂 Får fejka den… Ha ha… nej då har börjat jobba nu då Nora är 18 mån och killen är ofta med på gymmet, han älskar lekrummet där- så jag har väl tagit tag i livet kan man säga… 🙂 Oj! Detta får bli ett inlägg i bloggen tror jag, du ska slippa vara min terapeut 😉 Ha en superskön dag! Kram till er!

 13. Jonas says:

  Ibland blir det inte som man tänkt sig men det e oftast då det brukar bli bäst 🙂

  Grattis!

 14. dreamdoll says:

  Sant man ska alltid följa sitt hjärta =)

 15. Camilla says:

  Så härligt, du är en fena på att "fånga dagen" och ta vara på livets godbitar.

  Kram camilla

 16. Sandra says:

  Vad kul för dig att du har fått ett sådant bra erbjudande! Låter jättespännande, lycka till med allt! Så får ni se fram emot en härlig thiland resa senare på året. 🙂

  Kram

 17. Mia says:

  Lycka till! Kul att du delar med dig av dina planer… Härligt att ta dagen som den kommer och satsa på det som känns rätt! Thailand finns ju alltid kvar för er!

 18. Sarah says:

  Vilka planer! VAD KUL! Massvis med LYCKA TILL!

 19. Ulrica says:

  Låter verkligen spännande! Lycka till med allt.

 20. Anna says:

  Ohhhhh det låter så otroligt spännande 🙂 Säger lycka till och kram

 21. Anna says:

  Ohhhhh det låter så otroligt spännande 🙂 Säger lycka till och kram

 22. Josephine says:

  gud vad spännande och roligt att följa..lycka till!!

 23. Josephine says:

  gud vad spännande och roligt att följa..lycka till!!

 24. Madeleine says:

  Grattis=) Du är en stor inspiration och man blir lika glad varje gång man kikar in här!

  Stort lycka till!

  Godnatt och kram

 25. Lotta says:

  Vad kul att höra om dina planer. Jag blir så fantastiskt inspirerad av din energi och livsglädje!

  Jag önskar dig all lycka med butik och tidning!! Det kommer att bli super!

  Hoppas att det kanske kan bli en liten filial butik i Stockholm också framöver :o)

 26. sarah says:

  Är det du om har målat den bilden? eller vart har du fått den ifrån, för den var asssnygg. By the way, grym blogg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *