Mina nya favoriter !

Allmänt


Finaste örhängena med Johannas namn på kommer från AmandaEgilson. (som tidigare hette Namnsmycken).

Fredagen före påsk fick jag en fantastiska suprice i posten, nämligen dessa superfina örhängen som det står Johanna på ! 🙂  Jag blev så otroligt glad över att få något så fint så oväntat. Tusen miljoner TACK snälla Amanda ! Örhängena blev direkt mina nya favoriter och jag har redan använt dem massor.

 
Här ser ni örhängena på och om du vill klicka hem ett par egna med tex ditt barns eller din käres namn på så gör du det HÄR.

Jag  har både halsband och armband från Amanda sedan tidigare som jag fått i present av min kära vän Josefine och dessa namnsmycken är en perfekt gåva till tex dop , födelsedagar och nyblivna mammor (och pappor!).

Min darling somnade innan vi kom oss ut och det gjorde mig GLAD för det regnar ute och jag hade mest lust att vara hemma och fixa idag 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Mina nya favoriter !”

 1. donna says:

  Yepps dom var helt oke 🙂

 2. Wenche says:

  disse var nydelige:) Jeg har tidligere vært inne på Amanda Egilssons side, og forelsket meg i et smykke:) Det med rund plate og to anheng, et med en rad med hjerter og to perler:) Det var SÅÅÅ fint:))) Men å bestille fra utlandet til Norge for over 200 kr er jo så DYRT!!! Moms, toll osv.

  takk for dine fine blogger:)

  Klem:)

 3. Så fina,

  verkligen en rolig överraskning!

  hoppas ni har en mysig dag

  kramar

 4. Anders says:

  verkligen vackra! snacka om överraskning!

 5. angelica says:

  Vad fina, skulle vilja ha ett halsband där det står min dotters namn Livia!

  Ha en skön kväll!

  kram

 6. Vilken fin present! Själv så har jag ett halsband med min sons namn som jag använder nästan varje dag 🙂

 7. TACK för era fina kommentarer ! 🙂 det är verkligen fint att ha sitt barns namn på ett smycke..

  Wenche-

  Jag förstår att du förälskat dig i det halsbandet för det är SÅ FINT ! 🙂 Tycker att du ska kontakta Amanda ang. beställning till Norge så finner ni helt säkert en lösning. Önskar dig en flott uke. Klem! 🙂

  Kramar till er alla ! 🙂

 8. Fru Evelina says:

  Vad fiiint! smycken med budskap är de bästa!

  kram!

 9. Sessan ☆ says:

  Åhhh vad jag blev kär i de örhängena ♥♥♥♥

  Måste kolla in dom på i e butiken direkt ;D

  Kramar Om

 10. K says:

  Åh vad fina örhängen – måste nog kolla i med en gång. Har ett halsband från Amanda E, men behöver nog örhängena med. 🙂 Ha en bra onsdag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *