Mina nya favvo byxor!

Allmänt

168397-1182
Svarta stretch byxor från "Robin´s Jeans".

De här byxorna kommer jag att "flytta in i" i morgon för några skönare byxor har jag ALDRIG ägt! 🙂

Jag tycker att de är SÅ coola med änglavingarna bak i guld, och eftersom dunjackan jag shoppat är kort i modellen så kommer vingarna att synas…!  Byxorna är från ett amerikanskt märke som heter "Robin´s Jeans" och de är hur stretchiga och snygga som helst i modellen. Precis så där tighta som man vill att de ska vara när man önskar att ha byxorna inne i stövletter 🙂

När jag provade dem nyss här hemma så sa JIG direkt: "å, så snygga! de där passar dig perfekt!" och när han säger så då är det ingen tvekan – då är byxorna mina! 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Mina nya favvo byxor!”

 1. Emma says:

  Änglavingar is the shit! Om man får säga så..men allvarligt så har de vart me i modebranschen ett tag men först nu så verkar de slå. Så med andra ord – ett perfekt köp!

 2. Riktigt snygga byxor och en riktigt snygg dunjacka! Men änglavingarna syns inte om du har en tunika ovanpå…hmm…för du brukar inte ha så ofta kortare toppar/tröjor eller? Kramis!

 3. Madde says:

  Riktigt snygga byxor! Såna skulle jag med kunna tänka mig, men eftersom jag är student så tillåter inte min plånbok det just nu! Eller va ligger de på i pris? kramkram

 4. Froztie says:

  Hvor har du kjøpt buksene? De var kjempestilige!

 5. AnnaStina says:

  Emma-
  Oh yes, de har varit med ett tag och det är lovely för jag ÄLSKAR änglavingar 🙂 Kram! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Vad kul att du gillar min shopping! 🙂 Nej, änglavingarna syns inte om jag skulle ha en tunika över så därför har jag andra toppar till de här byxorna. Tex mina Filippa K toppar som är ganska korta 🙂 När jag har mina tunikor så tar jag andra jeans på mig 🙂 På hösten har jag nämligen en del kortar polos, toppar, skjortor etc. till skillnad mot på sommaren 🙂 Kram! 🙂
  Madde-
  Thanx! Ja, de är inte de billigaste byxorna..men smakar det så kostar det! 😉 De kostar 2.999nok. Så de ligger nog på runt 3.300sek. gissar jag. Kram! 🙂
  Froztie-
  Jag har shoppat dem på “Høyer” butiken på Skøyen här i Oslo 🙂 Glad du liker dem! 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *