Mina nya fina sockar!


Sockar från Odd Molly, finns på Höyer butiken på Sköyen.

Dom här underbara sockarna från Odd Molly fick jag av min bästa vän Petter i födelsedagspresent ! 🙂 Jag kommer att använda dem till jeans & stövletter ute och vika ner den söta kanten över stövlarna. Också får de nog åka på kyliga kvällar hemma framför öppna spisen också 🙂

Tusen miljoner TACK snällaste Petter för de fina presenterna ! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Mina nya fina sockar!”

 1. Josefine,Blekinge says:

  Så fina strumpor, undrar om de finns i lila? Det är snyggt med dem nedvikta över stövlar till kjol, vill ha! : )

  Nu är jag och sonen tillbaka från möbel- och klädshoppingrundan! Det blev bara en jacka till honom (i "namnsdagspresent) + en massa ekologiska téer och mörk choklad som jag ska ägna mig åt nu.

 2. Y a m i n a says:

  Wow, vilka söta! Vill ha!

 3. Anonymous says:

  Så fine de var! Kan du ikke laste opp bilder av hvordan de ser ut på?

 4. AnnaStina says:

  Josefine-

  I butiken där mina är köpta finns de i rosa, grått och den färg jag fick så jag tror inte de finns lila.. men osäker.. Du kan ju checka på oddmolly.com ! Jag tycker att din shopping låter underbar för mörk choklad är ju bland det godaste som finns 🙂 och sött med en namnsdagspresent! Önskar dig en flott måndag! Kram 🙂

  Jag lovar att fota och visa när sockarna är på så ni får se hur jag stylat dem !

  Kramar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *