Mina nya glasögon?

Allmänt

168397-1990

Idag fixade jag & Johanna en del på "att göra inför resan" listan och bl.a. så var jag och provade nya glasögon och på bilden ser ni de bågar som jag gillade allra bäst från första stund! 🙂


Här är glasögonen helt sneda men ändå.. 😉

Vad tycks?

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Mina nya glasögon?”

 1. Frida says:

  Ser bra ut tycker jag, de ser ut att passa dig (inte för att jag känner dig personligen, men med tanke på utseende och vad du skriver i bloggen) Hoppas du trivs i dem om du väljer dem 🙂

 2. AnnaStina says:

  Tack snälla du! 🙂 Ja, det kände som att de var “mina” direkt då jag fick på mig dom. Har lagt undan dem till imorgon… Kram! 🙂

 3. Jenny J says:

  Snygga, MEN! ett litet tips… jag har hört att man ska köpa glasögon i Thailand, för där är det mycket, mycket billigare… Kram från Skåne, ha en fin dag..

 4. Satu ^-^ says:

  hej Anna Stina!

  KÖP INTE DOM!

  Du får mkt billigare ÄKTA bågar till superpris i Thailand!
  Köper alltid mina glasögon där!! och det är aldrig dyrt eller problem om man skulle behöva fixa nått här..

  Hoppas du överväger mitt tips?! =)

 5. AnnaStina says:

  Jenny J-
  Tack snälla omtänksamma du för tipset! 🙂 Min mamma var på mig direkt om det då jag berättade att jag varit och tittat på briller, “köp i Thailand” sa hon 😉 Men – jag beställde glasögonen idag och det är jag jätte nöjd med! 🙂 Önskar dig en mysig kväll! Kram! 🙂
  Satu-
  TACK så jätte mycket för tipset! 🙂 Omtänksamt av dig! 🙂 Som du ser i mitt svar ovanför till Jenny så sa min mamma samma sak för många veninner till henne har också shoppat glasögon där. Men, jag valde att beställa här hemma idag så kan jag hellre shoppa ett x-tra par där om jag får lust! 🙂 Önskar dig en lovely torsdag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *