Mina nya MiH-jeans !

Allmänt


Om du klickar HÄR så kommer du till MiH´s egen hemsida där du kan se fler kollektionsbilder. MiH-jeans selges bl.a. hos NK Domain i Stockholm, hos net-a-porter och på Høyer butikerna i Norge.

Det blev inget halloween firande på dagis idag för Johanna, istället har hon fått hänga med mig på lite jobb. Eller hänga och hänga, hon sov heeela tiden i bilen så hon har nog inte ens märkt att hon varit med mig tur & retur till fotostudion 😉  Vi kom hem för en liten stund sedan och hon sover fortfarande, fast inte i bilen så klart, utan i soffan…  Och vet ni, då jag ringde dagis på morgon så var det bara 5 (!) barn där idag av totalt 20 så hon missar ingen större festlighet 😉


Jag och de vackra girlsen på Front Society (till vänster: Cecilia, till höger: Anette). Front Society representerar bl.a. Lexington Clothing, Margit Brandt och MiH-jeans.

Häromdagen var jag och besökte agenturen Front Society som drivs av Cecilia & Anette och till min stora GLÄDJE så fick jag ett par super SNYGGA MiH-jeans att förgylla min höst med ! 🙂 (Tusen miljoner TACK!!) 

Jeansen är i skönaste strech och är så där lagomt höga på livet att man slipper riskera att visa rumpan varje gång man böjer sig ner 😉  Modellen jag fick heter “Oslo” och jag kan varmt rekommendera den om du är ute efter nya jeans.


En smygtitt på s/s -10 kollektionen från MiH-jeans.

Jeansen hette först Made in heaven men så bytte de namn till MiH och det kryllar av kändisar som går runt i MiH-jeans, bl.a. Katie Holmes, Keira Knightley, Jessica Alba, Jessica Biel och snyggingen Claudia Schiffer:


Claudia har på sig en style som heter The Marrakesh jean.

Jag har redan blivit så glad i mina MiH´s att ett par blå åkt in på önskelistan 😉  och jag ska självklart fota mig i mina svarta senare så att ni får se hur de ser ut på . (jag har den modellen som är på 1:a bilden)

Bäst jag passar på att jobba nu innan prinsessan vaknar så vi ses igen lite senare!

Kategori: Allmänt | 31 Comments

31 responses to “Mina nya MiH-jeans !”

 1. Evelina says:

  Så snygga, så snygga! Gillar att de har en högre midja, så slipper man visa rumpan. Hur ska ni fira jul i år? Kommer hela familjen fira tillsammans? Hoppas det så ni slipper vara på varsitt håll.

 2. Evelina-
  Ja, visst är dom snygga! 🙂 Vi (= jag, Johanna & JIG) kommer att fira jul i Phuket och det ska bli såå mysigt. Var ska du själv fira jul? Kram! 🙂

 3. anna says:

  ah Jeansen 🙂

 4. Elisabeth (Rikke) says:

  MiH-jeansene ser superlekre ut! Så heldig du er som har fått et par jeans til din garderobe! (",)
  Mange takk for smakebiter av s/s-10 kolleksjonen fra SPALT-PR og foto fra åpningsfesten hos by Malene Birger i Hegdehaugsveien. Wow, mange lekre klær. Ja, jeg må si at svensker og dansker virkelig KAN design, både klær og interiør.

  By the way, må varmt anbefale "Julie & Julia" som går på kino nå!
  Ikke før har Meryl Streep sunget duett med Pierce Brosnan i "Mamma Mia", så legemliggjør hun TV-kokken Julia Child så det roper Oscar. En herlig feel-good film.
  Ikke siden "Babettes gjestebud" har jeg vært så sulten etter å ha sett en film.

 5. Emma says:

  heej! vgd??? hur måt du???

 6. Emma says:

  heej! vgd??? hur måt du???

 7. elin says:

  Kjempeflotte jeans! Tror jeg må prøve disse neste gang jeg er i Oslo – og det er ikke lenge til 🙂

 8. Sara says:

  Jag tycker det är SÅ svårt att hitta perfekta jeans..

 9. isabella l . says:

  Långt inlägg 😉 Men snygga jeans =) <3

 10. Anonymous says:

  Hon är kanske inte på topp än, Johanna, om hon sov hela dagen. Det brukar ju inte 3 åringar göra precis! Hoppas hon blir bra snart :Z

 11. Evelina says:

  Va härligt att ni får julen tillsammans!! Det förtjänar ni efter så mycket jobb. Ska fira jul i vårt nya hem som jag har inrett efter att ha fått inspiration från dina inlägg om inredning!! Hade jag bott närmare Oslo hade jag anlitat dig som inredare.

 12. Snygga, har för mig att du haft svårt att hitta de perfekta jeansen – det var väl en jeansjakt här på bloggen förra sommaren eller hösten? Det är ju super om du hittar ett märke som känns rätt, då är det lätt att bara hålla sig till det sen…

  Ha en skön kväll!

 13. Evelina says:

  Va roligt att ni får fira tillsammans. Det förtjänar ni efter så mycket jobb.Jag kommer fira jul hemma i mitt nya hem med sambon. Jag har inrett och fått inspiration av dig och dina fina inlägg!! Hade jag bott närmare Oslo hade jag anlitat dig som inredare!! Ha det gott!! Carpe Diem KRam

 14. Anonymous says:

  Ni verkar så ensamma…utan någon större kontakt med släkt..ex. mor och farföräldrar…det är ju mysigt för Johanna att få umgås med dem..få lite släktband och minnen för livet är ju viktigt..att fira jul,bara ni, verkar trist.Men ni kanske är så utarbetade att ni orkar ej med något annat.

 15. Alexandra says:

  Gokväll! Hoppas att lilla sessan snart mår bättre. Har två små snuviga barn jag också och sitter därför och kvällsjobbar! 🙂 (och bloggpromenerar)kramkram Alexandra

 16. Veronica says:

  Hoppas du har en FAB fred-kväll..Måste bara påpeka att du är GRYMT lik ESTELLE MILBOURNE från Sverige..trodde det först var hon då jag såg bilder i bloggen innan jag läste och insåg du var du och Hon hon 🙂

  Massor av kramar till dej o sessan

 17. Ohh very much thanks admin

 18. sohbet says:

  thanks good post

 19. What is the best radar detector on the market?

 20. sesli sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 21. good quality post thanks

 22. video izle says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 23. Salata says:

  How is it going? I simply adore eating vegetables especially patatos , See You!

 24. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 25. main page says:

  This is such a wonderful resource that you are delivering and you provide it away for absolutely free. I appreciate seeing websites which realize the importance of giving a good quality resource for free of charge.

 26. who painted this theme? preety cool, order tramadol, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]order tramadol[/url], http://tramadolonline.groupsite.com order tramadol, 299,

 27. ounseq says:

  hWXX66 pxuybbzomjvr, [url=http://kufajxujgxom.com/]kufajxujgxom[/url], [link=http://oqwvuiahuwdw.com/]oqwvuiahuwdw[/link], http://cffructfxocr.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *