Mina nya skor?

Allmänt

Som ni vet så heter min favoritbutik "Mathilde" och den ligger på Biblioteksgatan i Stockholm och där hittar man bl.a.de snyggste bootsen ! Alltså jag har sneglat på de snygga skorna från märket "Fiorentini + Baker" LÄNGE och i år hoppas jag att jag blir lycklig ägare till ett par. 

Bootsen finns i flera olika modeller och de passar perfekt till outfits med jeans / tunika / stor sjal etc och jag bara älskar dem !

Och vet ni – nu ska jag göra precis som igår, nämligen ta med mig mina blader och krypa i säng och lägga mig och läsa. Åå vad härligt det ska bli ! och jag känner på mig att jag kommer att drömma om skor i natt 😉

Natta ! ♥

P.S L- du som skrev och frågade om vilka skor jag tycker att du ska gå för i höst? Utan tvivel de på Mathilde !

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Mina nya skor?”

 1. Irene says:

  Hej!

  På tal om skor, hur många skor ska jag ta med till Thailand? Packar alltid med mig för mycket, på ett ungefär hur många hade du med dig?

  Kram

  Irene

  Ps! Ingen fråga är väl för dum att fråga? 😉

 2. AnnaStina says:

  Irene-

  Ha, ha 🙂 nu frågar du rätt person 😉 Jag hade säkert med mig 15 par skor, minst! för jag är helt hopplös på att packa.. tar med ALLT! 😉 Men – det hade tveklöst räckt att jag tog med mig 1 (!!!) för jag gick i mina flip-flops VARJE dag där nere i värmen och det var lovely ! 🙂 Fast ett par "finskor" är ju också bra att ha om man ska ut och äta på något finare ställe.. men då kan man i och för sig shoppa flip-flops med snygga detaljer där nere billigt 🙂 Också kan ju joggingskor vara bra att ha om du får för dig att träna ? Men som sagt – du kommer LÅNGT med ett par flip flops i bagaget ! 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *