Mina spring/summer -09 favoriter från Naja Lauf.


Den här tunikan med snörning i ryggen och fickor (som jag älskar!) är helt underbar.  Den ska ju självklart inte kombineras till jeans (blir lite "to much"), utan är snyggast ensam eller med vita byxor/leggings under.

Jag passade på att prova kläder ur "Naja Lauf" spring / summer -09 kollektion på showromet så varsågoda : här är mina favoriter som ni kan se fram emot att shoppa till våren ! 🙂 (ett par av dem känner ni igen från onsdagens visning).


En lovely klänning i silke som ni kommer att få se mig i till våren 🙂


Det här är en riktigt snygg kappa som passar lika bra till jeans som till kjol & klänning.

När jag gjorde inköp till min butik Gizmo & Co så provade jag mig nästan alltid igenom kollektionerna för att se att snitten på plaggen var som förväntat och att de var lika snygga på kroppen som på galgen / hengeren. Och det är en god idé att göra så för ibland blir man lurad av ögat….

TAAACK snälla söta Marthe & Lotta för att vi fick komma på besök hos er idag!  Det gav mig energi 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Mina spring/summer -09 favoriter från Naja Lauf.”

 1. Anna says:

  Ahhhhhhh vad lovely du är Anna-Stina!!! Alltid så stylish, snygg och inspirerande. Väntar med spänning på din butik/webbshopp. Puss "wedding-Anna" (som jag inte längre kan kalla mig för jag har snart varit gift i 3 mån..) Kommer numera kalla mig Anna "starwoman" kort och gott, hoppas dock att du kommer ihåg mig. Kramis på sötaste Johanna och PUSS på dig! //Anna

 2. AnnaStina says:

  Anna-

  Tusen miljoner TACK snälla du för komplimangen som lyste upp min natt här ! 🙂 Och GRATTIS i efterskott till bröllopet. Jag hoppas att dagen blev allt du drömt om och att du fick användning för tunikan på bröllopsresan ?! 🙂 Önskar dig en riktigt mysig weekend! Kram! 🙂

 3. Pethra says:

  Och där är kappan igen och den sitter som en smäck på dig AnnaStina! Jag får riktiga ha-begär när jag ser den. :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *