Mindre effektiv dag här…

Allmänt


Hej och hå, provar på….! Jacka från Heartmade, skinnbyxor Zara, väska Stella Nova, skor Bruuns Bazaar….  Paljetter & skinn är ju stort i höst men den här paljettjackan är säkert 4 år gammal. Jag sålde den i min butik. 

OJ vad jag får mycke vettigt gjort idag!  eller kanske inte… ? 😉  Nej, jag kastar faktiskt bort tiden idag känner jag men ska man på en gala så ska man och då gäller det ju att hitta något att ha på sig och därför har jag nu provat mig igenom några outfits här hemma och strax ska jag iväg och besöka en norsk designer och titta på några klänningar…

Ena stunden är jag klar för jeans och topp, nästa fin klänning… Som vanligt kommer mitt humör att få styra klädvalet för det gäller att trivas i det man har på sig , då får man så mycket mer kul ! 🙂 Tänk på det – ta aldrig på dig något som inte är "du" för då blir det garanterat en "bad hair day" (= en dag då du inte känner dig väl…).

Happy onsdag till dig !!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Mindre effektiv dag här…”

 1. Viktoria says:

  Guuu vilken snygg paljettjacka, me like! Den skulle man inte tacka nej till!

  Kramar i mängder

 2. Viktoria says:

  Guuu vilken snygg paljettjacka, me like! Den skulle man inte tacka nej till!

  Kramar i mängder

 3. Josefine says:

  Du är helt klart duktig på att alltid vara fin. Jag missar ofta i dagisstressen känner jag och precis som du skriver känns dagen då inte helt på topp. KRAM för att du är en sån FAB Mama som representerat på Bloggalan, när reser ni imorgon? Du kommer oavsett vara FAB vad du än tar på dig. PUSS!

 4. Anna says:

  Paljettjackan är skitsnygg, är helt övertygad om att du kommer glänsa på galan imorgon. Blir spännande att höra vad du tar på på dig. Nu måste jag rusa och hämta barnen. Kram på dig

 5. Mikaela says:

  Kanon bra blogg!

  Jag undrar vart du har köpt mattan? och vad kostade den?:)

  glad för svar!

 6. Nickan says:

  Du kommer säkert hitta något fint att ha på dig! Du passar ju i allt. Allt klär en skönhet=) Hoppas du får en trevlig "weekend" i Svergie. Kram kram

 7. Emma says:

  Den glitterjackan är ju HUR FIN SOM HELST!!! Å andra sidan är du fin i allt!!! 🙂

  Hoppas att ni får en trevlig resa till din favvostad, sthlm imorgon!!

  Kramar från Emma

 8. ia says:

  I LOVE the jacket!

  helt fantastisk fin & läckert me skinn till!

  go for it!

  have a lovely dag

  //ett regnigt London

 9. Maya says:

  Nej, du ser verkligen ut som en överklasskärring där. Och bära det där bland en massa unga, fräscha och snygga modebloggerskor ? Nä.

  Less is more, gumman.

 10. Maya says:

  Nej, du ser verkligen ut som en överklasskärring i denna outfit. Gå klädd sådär på en gala med en massa unga, fräscha och snygga modebloggerskor ? Nä.

  Less is more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *