Mindre kul dag..

Allmänt

168397-2400
Johanna drogs som en magnet till dessa 4 rosaklädda kids då vi stod och väntade på mamma på flygplatsen i onsdags.

Phuket kl. 17.10

Den här dagen drar jag ett stort streck över också ser jag fram emot en ny morgondag! för idag är jag verkligen inte i form…..

Som tur är så har hjärtat inte kräkts/kastet upp på hela dagen, bara varit lite dålig i magen, och hon väckte mig på morgon med att vifta med vällingflaskan vilket var en bra start! 🙂

Min JIG var också jätte dålig igår kväll / i natt  (så dålig att han fick ta in på hotell på flygplatsen i Bangkok och bli kvar där och där är han ännu och väntar på ny flight…) så det var nog inte Cornettons fel, utan vi blev nog helt enkelt matförgiftade av gårdagens lunch 🙁  För alla vi som åt av samma rätt har varit / och är super dåliga. Det var TUR att mamma åt något annat så att hon har kunnat hjälpa mig med Johanna idag för själv har jag legat i soffan heeeela dagen…

Nu ska jag försöka hoppa i duschen med hopp om att det får mig att känna mig lite piggare.

Jag hoppas att jag är back in bloggbusiness imorgon! 😉

Sköt om er alla härliga och tusen miljoner TACK för era söta krypa på dig hälsningar!! De värmer! 🙂

Kram!

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Mindre kul dag..”

 1. Stina says:

  Usch stackars er, magsjuka är aldrig skoj. Hoppas ni blir bättre snart! kram

 2. Anne Cecilie says:

  Hei Anna-Stina! Stakkar, det er ikke godt å være så syk. Håper dere blir bra snart. Et flyvertinne tips er å drikke et glass vann med en klype salt og presset lime juice i( ikke sitron, det lærte jeg av en som hadde blitt dårlig i Deli. ( Kanskje ikke la Johanna drikke det?)Ellers så er salt chips og cola uten kullsyre bra/lindrende! Håper dere blir bra snart, sånn at dere får kost dere med mamman din. God bedring til dere alle tre!Stor klem Anne Cecilie

 3. Mia says:

  Åh finns det något värre än magsjuka. Era stackare! Jag hoppas ni kryar på er så ni får en skön helg!

 4. Så trist….men vilken tur att ni inte är där på en liten semester bara 🙂 Ni har ju massor av tid framför er att bara njuta. Tur att din mamma slapp iaf. Hoppas att ni är friska imorgon så att ni kan hitta på en massa roliga saker tillsammans!
  Krya på er!

 5. Johanna says:

  Usch da! Det är aldrig trevligt med magsjuka. Hoppas verkligen att ni blir bättre så ni kan njuta ordentligt i helgen. Krya på er!!

 6. Linalotta says:

  Jag och min pojkvän blev matförgiftade på en resa vi gjorde förra året, så jag vet hur det känns. Och det är verkligen inget jag önskar någon att uppleva. Men förhoppningsvis mår ni bättre snart.
  Kram

 7. Blä för matförgiftning! Ni får vara försiktiga med maten där nere 🙁 KRYA PÅ ER nu och hoppas att JIG kommer iväg !!!

 8. Zandra says:

  Nä stackare, Krya På Er och hoppas ni är på fötter snart! Kram Zandra

 9. Fy vad jobbigt. Vilken tur att din mamma är pigg. Krya på er och hoppas det blir en bättre dag imorgon.

 10. Kristin says:

  Usch, vad jobbigt. Inte roligt när dom små blir sjuk, då är man hellre sjuk själv. Hoppas ni snart blir bättre allihoppa. Vilken tur att du har din mamma där! Kram

 11. Lena says:

  Godkväll bästa granne! Skriv en rad till mig med e-post, jag har inte din bara JIGs. Jag är ingen bloggare så som dina andra läsare, även om jag läser din varje dag så jag vet hur du och familjen har det.Kram Lena

 12. Usch vad trist. Hoppas ni mår bättre snart.

 13. IRENE says:

  Jag drar till Thailand i Oktober för 6 månader, hoppas att jag då slipper matförgiftning, men händer det så händer det, man kan ju inte gå och vara rädd hela tiden, eller hur?
  TAKE CARE

 14. H-S says:

  Tråkigt att niblivit dåliga! men vilken bra tajmning att mamma kom så du blev lite ompysslad du också, stackars JIG alldeles ensam på hotellet.
  Hoppas ni blir friska snabbt!

 15. idae says:

  men huvva! jag ska till thailand snart, o ja vill inte riskera att bli matförgiftad. så va va det ni hade ätit? för det vill ja undvika isnfall. din blogg e jättebra, hoppas ni har det fint. 🙂

 16. Malin.E says:

  De har nog inte samma hantering av livsmedel som vi, det är det värsta när man reser vad man ska äta. Våra magar är känsliga,krya på er.

 17. emma says:

  På bloggtoppen står det att om man gillar min blogg så gillar man nog din också! Jag ser inga likheter dock 😛

 18. Amanda! says:

  Usch matförgiftning..
  Aldrig kul. Jaja, ni får krya på er i alla fall!
  Ha det så bra!
  Kramar från Amanda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *