MINI ME.

Bikini Accessorize, solbriller + beachtowel H&M. Deras beachtowels är ett gavetips! inför semestern. Kostar bara 49 nok och är riktigt fina.

När J stod upp och såg vad det var för väder så sprang hon tillbaka in på sitt rum och kom ut så här! I bikini + solbriller och sa “mamma, nu ska jag sola mig!”. Ha ha. Hörde jag Mini Me?  😉

Själv blir jag så klart lite avis på att se henne ligga där ute och chilla eftersom jag sitter inne och jobbar men förhoppningsvis så tröttnar hon nog snart…Tihi!… Och, om exakt 1 vecka lyfter vi mot Thailand och då blir det sola av även för mig !  Så, den som väntar på något gott….!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “MINI ME.”

 1. Titti says:

  Härligt att ni snart reser till Thailand.
  Kul läsa ditt inlägg om Phi Phi…var där 1998…nej det var inte så exotiskt som vi trodde! ….
  Kram Titti på väg hem från Göteborg!

  • gizmolina says:

   Ja, det blir riktigt riktigt härligt! 🙂 och nej, Phi Phi var väl kanske inte helt som jag tänkt mig… men bra ändå ! Önskar dig en trevlig hemresa och en underbar dag! Kram!

 2. Inger says:

  🙂
  Då ses vi i Thailand, vi åker till Phuket i övermorgon och bor vid Bangtao 🙂
  /inger

 3. Monica says:

  Hei hei:)

  Takk for herlig blog og takk for søt melding på min pakke kjøpt på din webshop:)) glad glad:)) Liker at pakken også kommer så raskt:)
  Et lite spm ..hva er reaprisen på Margot dress? trille dress?

  God sommer og god tur til Thailand:)

  Smil fra Monica

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för underbar feedback! Nu blev jag riktigt glad! 🙂 Jag är tyvärr helt utsåld för både margot dress och trille ska jag checka! återkommer ! Önskar dig en fantastisk onsdag fylld av solsken & lyckliga stunder! Klem! 🙂

 4. Minna says:

  Anna Stina! Nu är det dags för lite videoklipp i bloggen 😉 Har följt dig från start och det känns som du är en fin vän som man kikar in hos här på bloggen 🙂 Nu vill jag höra din röst också, please? 😉

  • gizmolina says:

   Åh ja, det borde jag verkligen försöka få till ! många som har efterfrågat där så bara jag som är för oteknisk… Ska se till att det kommer ett videoinlägg någon gång i sommar. Promise ! Happy onsdag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *