Mini-semester & tävling !

Tävling!


Dagens tänkvärda.

Mina fina bloggvänner!  Torsdag blev en hektisk jobbdag för mig och den är inte slut ännu men jag har lovat mig själv att komma mig i säng tidigare än igår 😉  Parallellt med jobbingen så håller jag på att packa för idag ringde plötsligt min kära vän Randi och frågade om jag ville bli med på en resa från fredag – lördag? Gissa om jag blev GLAD!!  Jag tackade självklart ja utan att blinka ! 🙂

Det kommer att bli som balsam för själen att resa bort i ett dygn, och jag funderar faktiskt på att t.o.m. lämna min lilla rosa pc hemma och vila från bloggen. Jag får se hur jag gör…?  Men om nästa inlägg dröjer till lördag kväll då jag kommer hem igen så vet ni varför 🙂


Jag ser fram emot massa girltalk och mysiga stunder på min lilla mama-treat-resa.

För att ni ska ha något att roa er med då jag (eventuellt) tar en mini-blogg-semester så kickar jag igång en liten TÄVLING:


Bättre sent än aldrig… Klänningen / kjolen som jag shoppat till er på Kata Noi Beach i Phuket, kan nu bli din ! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till mig i detta inlägg. Tävlingen pågår t.o.m. söndag 31/1.  Lycka till ! 🙂

Jag önskar dig en FANTASTISK weekend och vem vet, vi kanske ses i Sverige? 😉  och du, klicka HÄR om du vill komma i festlig helg-stämning.

Have fun & be fabulous ! 🙂

KrAmAr! ♥

Kategori: Tävling! | 168 Comments

168 responses to “Mini-semester & tävling !”

 1. Anonymous says:

  Så deilig med en miniferie. Legg igjen PC'n hjemme så får du koblet helt av sammen med venninnen din 🙂 Det fortjener du.

 2. Sussi Ö says:

  Jättefin klänning! Klart man vill vinna den 🙂 Ha en underbar helg!

 3. Millah says:

  Jag vill jätte gärna vinna den 🙂 kramar om

 4. LillTuvan says:

  Självklart skulle jag vilja vinna klänningen, jättefin!
  Jag håller på att ta mig ur min "mammauniform", dvs jeans och tröja, en skön favorit som passar nästan jämnt, men nu kan jag unna mig lite själv när vi inte längre behöver "snåla in" på oss själva för att kunna dryga ut föräldradagarna. 🙂

  Njut av din minisemester! Du är väl värd den lyxen.

 5. Sophie says:

  Vilken mysig klänning – kan jag ha i Thailand i sommar 🙂 Kramar Sophie

 6. Evelina says:

  Jag bara älskar när du tävlar ut de fina tingen du hittat i Thailand. Får genast en känsla av värme och semester! Hoppas självklart att jag vinner men vet ju att dessa tävlingar är populära så chanserna är små. Får istället passa på att önska dig en underbar helg och tacka för en fin blogg! Kramar Evelina

 7. Starmama ♥ says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag har varit ett fan av din blogg nu i flera år. Tävlat och tävlat men aldrig vunnit något. Och du har verkligen blivit min förebild vad det gäller design (både kläder och inredning) så jag hoppas helt enkelt på min tur denna gång.

  Kram Starmama

 8. Jeanette says:

  Åh den är ju helt underbar!! Precis "jag" så självklart vill jag vara med och tävla!!
  Önskar en mysig minisemester och en skön helg!
  kramar

 9. Linda says:

  Jag och min sambo hade planerat en resa till Thailand nu i februari då vi är bjudna på bröllop men omständigheter har dykt upp så att vi inte kan åka… det betyder att jag inte kommer att kunna köpa några härliga Thailands-klänningar. Skulle jag vinna denna så skulle jag bli otroligt glad och få lite Thailandskänslor 🙂 Kram på dig!

 10. Hanna says:

  Vilken underbar klänning!! Och vilket bra tillfälle för mig att kommentera i din underbara blogg! Den är den första jag läser varje morgon och blir lika glad varje gång 🙂

  Ha en skön mini-semester!!

 11. Marainne says:

  God morgen:-) Synes kjolen er super lekker og helt min stil. Håper at jeg er så heldig at jeg kan sprade rundt i den når vi skal reise til syden, om ikke så lenge. God helg og kos deg. Lad batteriene. Det trenger man gjøre av og til som mamma 🙂

 12. Tonje says:

  Hei!
  Jeg vil selvfølgelig være med! Knallfin kjole!
  Ønsker deg en god tur.
  Klem fra Tonje

 13. A.K says:

  Jag är med! Vill gärna vinna en fin klänning att bära i sommar när jag kämpat mig ned i vikt efter min andra graviditet. Det blir en härlig morot…

 14. chatarina says:

  Hej! Såklart vill jag vinna den fina klänningen.
  Ha det så bra på din resa.
  Kram

 15. Katrine Thelander says:

  Jag vinnar gärna den underbara klänning – perfekt till en dag på stranden i sommar. Även ett mål för mig som nybliven mamma att se bra ut i klänning om inte så många månader.

  Tack för all inspiration:)

 16. camilla y says:

  Hej vännen!

  Vad MYSIGt att komma iväg, det har du väl förtjänat dig av. Kul om du kommer till Sverige, vi är dock hos mormor & morfar i helgen:-(
  NJUT, skäm bort dig och bara mys! Du är unik!

  Kram Camilla

 17. Men oh så härligt med en liten mini-semester! Det är du väl värd. Jag hoppas att ni får det alldeles underbart vart ni nu ska, med mycket prat, mat och vin. Och ta inte med dig pc:n så slipper du samvetet med bloggen. Vi väntar här på lördag istället. Ha det så underbart. KRAM Lotta

 18. U says:
  2010-01-29 @ 08:28:45

  Postat av: Ulrica

  Men of course! Jag vill gärna vinna den söta klänningen! Åh vad roligt det skulle vara att packa ner den när vi åker till Kanarieöarna i mars! (inte Thailand, jag vet men sooool 😉 )
  Nu hoppas jag på tur.
  Förresten, har en underbar helg och minisemester! Själv åker jag till Stockholm över helgen och myser med min man (barnen får stanna hemma).
  Kram Ulrica

 19. Ragnhild says:

  Så fin den kjolen så ut:) Jeg vil gjerne være med å konkurrere om den.
  Krysser fingrene!:)

 20. Hanna F says:

  Åh vilken underbar klänning, jag är gärna med och deltar i denna tävling.
  Håller små tummarna nu för att jag lyckas vinna.
  Ha en fin dag.
  Varma Kramar Hanna 🙂

 21. Eva-Britt says:

  Halloj, hoppas du får trevlig ,vart du nu ska.Med god mat,gott vin och kanske lite shopping… Ska försöka göra desamma,här hemma i Luleå. Klänningen skulle passa mig perfekt,då jag bokat en liten tripp till solen. Kram

 22. Annette says:

  Hej finaste Anna-Stina!
  Håller tummarna för att jag vinner denna fina klänning!
  Efter att ha kämpat med att gå ner i vikt (har till dagens datum lyckats gå ner 15 kilo) skulle jag känna mig både slank och fin i denna klänning! Nu när jag äntligen kan ha en sådan modell igen!

  "There is a crack in everything that's how the light gets in"

  Kram, Annette

  "Live Love Laugh"

 23. Siri says:

  Jeg skal til "hot" Miami beach i juli og hva passer vel bedre enn en supersøt kjole fra Gizmolinas:) Da kan jeg sprade rundt på stranden og føle meg som en prinsesse;) God helg!

 24. Fin klänning – den skulle jag gärna vilja vinna. Hoppas att du får en UNDERBAR weekend med massor av mys och avkoppling…

 25. Annette says:

  Glömde ju; njuuuut av din mini semester!! =)

 26. sandra says:

  Fin klänning som skulle passa bra ivår över byxor och senare i sommar skulle den vara ursnygg till brunbrända ben. Jag vill vara med och tävla =)

  Ha en härlig minisemester

 27. Slæsh says:

  Hei:)
  Takk for at jeg har muligheten for å vinne,
  vil gjerne være med i konkurransen:)
  Vil takke for inspirasjonen du gir,er inne flere ganger t dagen for å kikke innom om du har flere goe tips,TAKK:)
  Vil ønske deg en go tur,nyt det:)
  (ps:har du hørt om nettsiden http://www.nok200.com?
  Masse fine merkeklær)
  Klem

 28. kristina says:

  Vill självklart vara med och tävla om den underbara kläningen ifrån Thailand. Jättefin till Jeans eller leggings, senare till bruna fina ben. Ha det så skönt på din weekendtripp. Tack för din härliga blogg.

  Kram Kristina

 29. Katharina says:

  Hej:)
  Börjar med att önska dig en trevlig mini semester, det kan man behöva mellan varven för att ladda batterierna:)
  Sen vill jag väldigt gärna vara med i tävlingen om den otroligt söta klänningen, skulle kännas fantastiskt att vinna den:)
  Kram på dig
  Katharina

 30. Nanna says:

  God ferie, det har du fortjent 🙂
  Klem Nanna

 31. Emma-Pemma says:

  Ååå – vilken perfekt sommarklänning!!

  Önskar jag kunde inleda min sommar, med att bära den på Midsommarafton, med lockar & blommor i håret!

  Fab!

 32. Hanne says:

  Kjempefin kjole som jeg gjerne vil vinne og bruke til sommeren:-)

  God helg:-)

  Mvh Hanne:-)

 33. Linda says:

  Ville bara tacka för en inspirerande blogg & härliga plagg. Den där klänningen är helt underbar & hade varit jätte fin på mig som är höggravid till sommaren med ett par härliga sandaler. Önskar dig en trevlig resa !

 34. Maria från Luleå says:

  Ha en underbart helg!!!
  NJUUUUT av att vara med din väninna, dricka vin och bara mysa!! 🙂
  Fantastiskt vad man laddar energi när man åker bort själv och njuter av livet. Här blir det en liten sväng på Roasters på eftermiddan, innan fredagsmys och lets dance!!
  Stor kram!!

 35. Anna says:

  Jättefin klänning som jag skulle bli så glad om jag vann! Den skulle få mig att minnas de underbara dagar jag tillbringade nyförlovad på Kata Noi beach.Vi förlovade oss på beachen i solnedgången. Nu är vi gifta och jag längtar… tillbaka ofta. Varma kramar Anna

 36. Cathrine says:

  Hei!

  Dette er første gang jeg kommenterer din blogg, selvom jeg har vært innom daglig nå den siste halvannen måneden.

  Ville bare fortelle deg om et kupp jeg gjorde igår-inspirert av deg! På Holmen kjøpesenter utenfor Asker hadde de 2 par igjen av de hvite UGGs Classic Cardy (de strikkede) og de hadde satt dem ned til halv pris!!! Jeg har et par beige fra før, og har vel tenkt at de hvite ikke er så anvendelige fordi de blir møkkete. Men så ser jeg hvor freshe de er til deg på alle bilder og vips, så var de mine! Har aldri sett uggs på salg før… Har du?

  Veldig gøy!

  Og kjolen vil jeg selvfølgelig gjerne ha!

  Kjempefin blogg du har! Imponerende at du blogger hver dag!

  Klem fra en bryllupsblogger

 37. linn says:

  Etter å ha gått gravid forje sommer trenger sommergarderoben 2010 en oppdatering og denne fine kjolen hadde vært perfekt:)

 38. Hoppas att du får en HÄRLIG resa

 39. Jenny says:

  Hoppa du lämnade dator hemma och bara njuter! Superfin klänning. Ha en fin helg, kram

 40. smile says:

  Hej! Hade passat perfekt, eftersom vi sitter här och planerar en solresa lagom till makens födelsedag i början av mars och jag naturligtvis redan börjat fundera på vilka kläder som ska med. Inte så att det hänger massa lockande sommarklänningar i garderoben så här års…

  Njuter av din fina blogg, håller tummarna för klänningen och önskar dig en superfin helg!

  Kram!

 41. Lisa says:

  Åh den klänningen skulle jag vilja vinna. Ska ha mitt andra barn i maj så lösa lediga klänningar till sommaren är ju ett måste =) Sen att ingen annan kommer att ha den är bara roligt!
  Ha en skön helg.
  Kramar!

 42. Malin says:

  Hej Anna-Stina. Du gör rätt om du lämnar pc'n hemma, vi får lov att klara oss utan dig i ett dygn! Jag skulle bli så himla glad om jag vann klänningen! Jag fick hem ett par underbara flipflops i läder igår som jag skulle matcha den med i sommar 🙂 Ha det super så "hörs" vi på lördag kväll. Kram Malin!

 43. Lena says:

  Kos deg på miniferie:)

  Og jeg vil gjerne vinne den fantastisk flotte kjolen. Tvi tvi!

  Ha en superduper helg!

 44. LiSSaN says:

  Trevlig tävling, jag vill ju självklart vara med! Längtar efter vår och sommar så det gör ont i kroppen!

  Ha en trevlig resa!
  Kram

 45. LiSSaN says:

  Lämnar min mailadress också : )

 46. Maria says:

  När man trott man närmat sig slutet på livet
  Tar man aldrig mer ett ögonblick för givet
  Vägen tillbaka till vardagen är krokig & lång
  Men denna klänning skulle höja humöret med en gång

  Tack för att Du finns…………….krams m

 47. Linda says:

  Jag deltar gärna i tävlingen om klänningen, superfin verkligen.

  Önskar dig en riktigt avkopplande helg, vila och må gott!

  Hälsningar Linda

 48. Gunilla says:

  Hejsan!
  Den klänningen skule passa jättebra, ska till Egypten i Maj. Vill passa på att tacka för alla härliga " solbilder " och alla positiva
  citat du förmedlar, värmer i kylan !!!

  Mvh Gunilla

 49. Camilla says:

  Jeg vil gjerne vinne den fine sommerkjolen:)

  God tur, og god helg!

  Hilsen Camilla

 50. Nettan94 says:

  Hej, klart man vill vinna den fina klänningen! Hoppas du får en bra helg – tack för en underbar blogg!

 51. Maria says:

  Deltar mer än gärna i tävlingen om klänningen!
  Skulle passa mig perfekt då det bär av till sol & värme i mars!
  Ha en super härlig mini semester:-)

  Kram Kram

 52. Härligt med en mini-semester, det behöver du verkligen och jag hoppas att ni får det fantastiskt!

  By the way, jag är INTE med och tävlar utan ville bara önska dig en härlig mini-trip! 😉

 53. elin says:

  God tur til Sverige! Her blir det hjemmekos sammen med bestevenninnen, ikke ille det heller 🙂
  Klem!

 54. Anna says:

  Åh, vilken underbar sommarklänning! Och vilken härlig bild! Här i Sverige är det grått, slaskigt och jag ägnar precis min lediga fredag åt att skura upp allt smuts och grus i hallen! Puh! En minitripp eller bara lite sol hade varit en energiinjenktion!
  Som tur är har jag bokat en solsemester med min pojkvän till våren – då hade klänning varit perfekt! Det är alldeles för lite värme och sol här i Sverige!
  Hoppas att du får det toppen med din vännina – och tack för en underbar och inspirerande blogg!
  Kram Anna

 55. Ann-Sofi Luleå says:

  Hoppas du får trevligt på tjejresan.Håller som bäst på att träna mej iform för Beach 2010 så en ny klänning att kunna ta på sej efteråt vore ju great !

 56. Pernilla says:

  Hej
  Jag njuter varje dag av din härliga blogg! Tack för allt du delar med oss! Tycker du är fantastiskt driftig och generös! Jag vill självklart vara med i tävlingen! I sommar ska jag åka på bamseklubb semster i ett soligt land förstås- mycket för mina älskade barns och min familjs skull skull. Själv känner jag lite dubbelt numera för detta med solsemester efter att ha fått melinght melanom och har numera ett mycket stort fult ärr. Jag skulle dock vilja vara vacker i sommar(i skuggan förstås!!!!). Den fina solklänningen skulle sitta fint istället för tidigare baddräkter och bikinis… Kram P

 57. Madeleine says:

  Hoppas ni får en jättemysig miniresa! Det e du verkligen värd! Kram

 58. Beate says:

  Jeg vil gjerne vinne den fantastisk flott kjolen:)
  Håper du får en herlig mini-ferie!

 59. Tess says:

  Åhh äntligen! Har väntat på denna tävlingen….hihi Så…jag är gärna med och tävlar! =)
  Ha en underbar helg!
  KRAM

 60. Solveig says:

  Jeg vil også være med! Det er deilig å tenke på at det ikke er så lenge til vi kan gå rundt i den typen klær! Det blir herlig!
  God helg, og kos deg masse!

 61. skinny says:

  Hej!
  Skulle bli jättelad om jag vann den fina klänningen. Tror jag skulle se alldeles fabulous ut i den till sommaren då jag kommer vara höggravid!
  Önskar dig en trevlig weekend.

 62. Jessica says:

  Jag är gärna med och tävlar!

 63. marie says:

  Är gärna med och tävlar om den fina klänningen,perfekt att ha i sommar. Låter mysigt att åka iväg på en weekend och bara ta det lugnt och njuta. Själv är jag hemma och myser med min 4 månaders son och det tycket jag är underbart!
  Trevlig resa! Älskar din blogg och gillar verkligen din stil,fortsätt med det du gör!!

 64. Mia Norrgran says:

  Hej.
  Jag åker till phuket den 21 februari och det skulle vara underbart att få packa ned den i resväskan och byta om till den på flygplatsen. Dessutom är jag gravid och det såg ut som att magen skulle kunna få plats under spetsen. kramar till sig och Johanna.

 65. Linda wiren says:

  Oj den vill jag vinna till min finaste väninna som verkligen förtjänar en klänning. Hon är tre barns mor och äldsta sonen är 4 år. Nu fyller hon 40 år i maj.
  Tack för tips om Daisy, har slagit mig lös på Rosemund topper och förstår varför du älskar dem

 66. Ragnhild says:

  Kos deg masse i helgen Anna Stina. Og en sånn nydelig kjole kunne jeg godt tenke meg. Ser frem til sommer og sol og kanskje blir vintermørket lysere ved å ha denne flotte kjolen klar i garderoben???
  Ha en toppen helg. Du inspirerer meg hver eneste dag! Takk
  Klem Ragnhild

 67. Jätte fin klänning!! Skulle så gärna vilja vinna den 🙂 Perfekt när bebisen kommit ut 🙂

 68. Liza says:

  Hej!

  Vill gärna var med i tävlingen om den söta klänningen!!

  Ha en bra dag!

  Mvh Liza

 69. Therese says:

  Jag vill jättegärna vara med i tävlingen med klänningen!
  Skulle vara en perfekt klänning till sommaren!
  Kram

 70. Heidi says:

  Jeg VIL vinne:) Den var lekker! Ettersom jeg bor i Spania vil jeg faa bruk for den MASSE:)
  Ha en herlig helg med masse girlietalk.
  KLEM Heidi.

 71. Elisabeth says:

  Legg ifra deg pc´en hjemme du!
  Det er deg vel unt med en mini-reise isammen med din venninne.
  Får en følelse av at dere skal på SPA…:-)
  Slapp av, kos dere masse og bare nyt helgen!
  Klem Elisabeth

 72. Marion says:

  Hei Anna Stina!
  Mamma ferie høres fantastisk ut, og noe jeg absolutt synes vi mammaer fortjener innimellom. Tror faktisk vi blir bedre mødre av det 🙂 Kos deg masse!

 73. Hanne says:

  For en flott kjole, den får gjerne bli med meg til Hawaii på bryllupsreise:) Ha en strålende helg!

 74. Riitta says:

  Hej Anna Stina,
  Tack för en underbar blogg. Följer dig med stor gläjde varje dag! Du förgyller min vardag! Jag vill gärna vara med och vinna din underbara klänning!
  Riitta

 75. Helena says:

  Hej!
  Jag är såå gärna med och tävlar, inte för man har någon chans….
  Lämna datorn hemma nu och ha det gott!

  sköt om dig

  (((kram)))

 76. sara says:

  Åhh vilken härlig klänning! Den skulle passa super på smekmånaden!
  Hoppas att du får en härlig weekend, det är du värd efter allt leverande av alltid så inspirerande och tänkvärda blogginlägg åt oss =)
  Kram Sara

 77. Sarah says:

  Hoppas att du får en riktigt skön mam-helg! Själv längtar jag till om två helger då jag och två andra mammor rymmer iväg över helgen för att ta hand om "bara" oss själva!

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann klänningen! Dels skulle den passa perfekt i packningen till Egypten – dit vi åker i april – och så skulle det vara extra kul iom att tävlingen gäller tills på söndag då jag fyller år!

  Tack förresten för en härlig blogg som fyller mig med inspiration!!! Enligt min man får jag dock lite för mycket inspiration då en hel del OM plagg har flyttat in i garderoben under hösten/vintern 😉

  Kram// Sarah

 78. Eva says:

  Norrland bjuder på -24 grader idag, man huttra och man fryser. Vad kunde inte vara en bättre tröst i denna kyla som härskar, än att vinna en söt liten klänning som får en att påminnas om sommarens härliga värme

  Ha en härlig helg!!

 79. Marie says:

  När man inte kan ta sig till Thailand får man ta en bit av Thailand hem hit istället. Den ljuvliga klänningen skulle passa perfekt när vi ska döpa vår efterlängtade dotter från Kina till våren.

 80. Ulrika says:

  Hoppas på vinst, ska till Gran Carania vecka 8, och har bare EN klänning 🙁 trist…

 81. Lugan gatan says:

  Jättefin klänning!!
  Hade varit perfekt på MIG i mars då vi reser utomlands..=)

  * Hoppas ni får en skön mini semester och kommer tillbaka med fylld energi!!
  /Jeanette

 82. Cassandra says:

  Den första bilden var verkligen tänkvärd, och jättefin!

 83. Johanna says:

  Hej:-)
  Vill börja med att tacka dig för en härlig blogg, som jag njuter av att läsa när stunden bjuder sig för lite "datatid" 🙂

  Vad härligt att du bestämt dig för att ta en liten minisemester, det är du VÄL VÄRD!!!

  Jag blir väldigt gärna med på denna tävling, och hoppas att turen äntligen kan infinna sig här hos mig:-)

  Kram från Johanna.

 84. petra sahlin says:

  Hej! Jag kom in på din blogg av en slump för några månader sen.
  Sedan dess har jag varit inne på din blogg varje dag.
  Jag blir nyfiken,glad och inspirerad när jag läser den.
  Många kramar Petra

 85. Anna N, Gävle says:

  Hoppas på min tur denna gång!
  Jag försöker se mig själv i den där underbara klänningen i sommar. Jag tänker mig att det blir en varm sommar efter denna fantastiskt snörika vinter. Måste säga att snöskottningen nyss gick som en dans med bilden av mig själv i sommarklänning i min fantasi!;)
  Ha en riktigt mysig tjejweekend, Anna-Stina!<3

 86. Erika says:

  snygga inspirationsbilder 🙂

 87. Erika says:

  snygga inspirationsbilder 🙂

 88. Hestia says:

  DEN ville vært noe å hatt med seg til Kreta til sommeren :o)
  God helg, skjønne AnnaStina, og kos deg masse på tur

  -klem-

 89. Tussilago says:

  Hej och tack för en inspirerande blogg! Det är alltid lika skoj att "titta in" för att få följa er i er vardag på semestrar och annat. Du anar inte vad mycket tips du sprider omkring dig. Synd att vi inte kan köpa Kamille i Sverige. Jag, precis som du, älskar tunikor.

  Jag skulle hoppa högt av glädje om jag vann klänningen, den är sååå fin. Den skulle komma till stor användning till sommaren – som jag hoppas blir solig och varm!

  Nu är det dags för fredagsmys med alla mina grabbar (katten ínräknad…). Ha en skön och avkopplande helg!

  KRAM från Tussilago (som snart tittar fram i vårljuset)

 90. Jennie says:

  Åh, vilken fin klänning! Jag vill vinna!

  Trevlig helg, Kram

 91. Linn says:

  HEI!!
  Wow!!!
  For en fantastisk fin kjole!!!!
  Vil mer enn gjerne vinne den…
  Må også få si at denne bloggen er sååå koselig å følge, jeg blir i så godt humør av å lese den hver dag..
  Ha en vidunderlig helg!!

 92. catti says:

  jag är också gärna med, den var himla somrig och fin, passar bra om man vill att brännan ska synas bra till sommaren.. Kram C

 93. Lovisa says:

  Du såg så glad och fräsch ut idag när vi möttes på biblioteksgatan :))Själv har jag en deppdag (ibland är det ju så…) är trött och förkyld med röd näsa ;/ känner mig ful och tråkig så jag ville inte ens komma fram och säga hej….. Var inom Mathilde och tröstköpte en topp från Hunky Dory innan det var dags att hämta på dagis.Såg att Randi också shoppat ;)) Njut Stockholm ! Stor kram !

 94. S!! says:

  Super vacker en härlig sommardag nere vid havet. JAG VILL GÄRNA VINNA DEN 🙂

  kram!

 95. Johanna says:

  Jättefin klänning som skulle passa perfekt nu när jag åker utomlands om 4 veckor! Skulle va kul om jag vann för en gångs skull 😉 Ha en bra helg! kram

 96. Elisabeth says:

  Hei! Hadde vært gøy å vinne en fin strand kjole til sommeren. Ikke minst hadde det vært fint å ha den når jeg skal vandre på stranden i puerto rico i april/mai. Kos deg masse på din lille mini-ferie, det har du fortjent! Klem fra Elisabeth

 97. Maria says:

  Vad roligt med ännu en tävling! Jag och min lilla familj har precis börjat spara till en semester utomlands och den skulle passa mig perfekt. Vit snygg hippieklänninng, slokhatt och sand under fötterna. Vilken dröm 🙂
  Vi "ses" snart igen. Varje dag har blivit en gizmolina-dag!

 98. ida says:

  ..tänkte bara säga att du har en helmysig blogg..skoj att läsa om en annan svenska i norge =) fin fin klänning..skulle va fin under mitt førsta odd molly køp i sommar..

  ha en mysig helg =)

 99. Sara says:

  Hej Anna-Stina,

  Jag skulle gärna vilja vinna denna fina klänning och ge den till min underbara Mamma. Hon har just offrat väldigt mycket för att kunna spendera mer tid med min son/sitt barnbarn, och har flyttat nära oss för att kunna vara nära.

  Jag tycker det är så otroligt fint gjort av henne och hon skulle passa väldigt bra i den fina klänningen som du lottar ut.

  Ha en trevlig helg.

  Kram från Sara

 100. Erica B says:

  Den vill jag så klart vinna! Åker till Krabi den 14 mars och då skulle den sitta som en smäck!

 101. Johanna says:

  Skulle bli superglad om jag vann den fina klänningen, ska äntligen åka på solsemester hela familjen, jag, sambon och våra två små prinsar. Härligt, efter ett år fullt av jobb och MASSA vab dagar! Tack också för en jätte härlig blogg, superinspirerande!!! Kram kram

 102. Anonymous says:

  HEI!!
  Wow!!!
  For en fantastisk fin kjole!!!!
  Vil mer enn gjerne vinne den…
  Må også få si at denne bloggen er sååå koselig å følge, jeg blir i så godt humør av å lese den hver dag..
  Ha en vidunderlig helg!!

 103. Line says:

  Hei !

  Kjempe søt kjole. Perfekt til oss som drømmer om sommer og sol, aldri feil med en slik hvit romantisk kjole;)

  GOD TUR og takk for fin blogg. Har fått mye inspirasjon til innredning av barnerom gjennom bloggen din;) takk

  mvh Line

 104. carin.cronstrand says:

  Har aldrig varit i Tailand, men drömmer att få uppleva landet. Skulle bli oerhört glad om jag vann!

 105. Nana says:

  Åhh denna var fin, jag vinner gärna denna hihi! 🙂

 106. Wenche says:

  Hei Anna-Stina:)
  Selvfølgelig vil jeg gjerne vinne denne fine kjolen, som du viste oss mens dere var i Thailand:) Krysser fingrene..!!

  Kos deg på din mini-husmorferie, det er deg vel unt<3

  Klem, Wenche:)

 107. Sabina Johansson says:

  Tack snälla för alla fina glimtar i din vardag.

  MVH
  Sabina

 108. Pernilla Eriksson says:

  Du är bara sååå super söt, måste vara härligt att ha dig som vän:)
  Kram

 109. Stina says:

  Är hemskt gärna med och tävlar om den söta klänningen! Kramar Stina

 110. Angelida says:

  Ja takk! Og amen!

 111. LeneBK says:

  Denne flotte kjolen skulle jeg gjerne hatt i min sommergarderobe! Såklart vil jeg være med i konkurransen!
  Kos deg på din lille mini-reise! Det har du vel fortjent!
  Klem, Lene

 112. Safia says:

  Jag är gärna med i tävlingen! hoppas du får kul på din mini semester!

 113. Elisabeth says:

  Hei.

  Jeg vil veldig gjerne vinne den fine kjolen!! Gikk gravid i fjor, så sommergarderoben trenger sårt litt oppfriskning!

  Ønsker deg en herlig helg!

  Klem Elisabeth

 114. Sussie says:

  Jag är också med och tävlar!
  Hoppas på vinst 🙂
  Kram och ha en toppen helg!

 115. Kristin says:

  Å hurra hurra!
  Den kjolen kommer til å se veldig fin ut på meg som blir tobarnsmamma i mars. En fin og feminin kjole for den eneste jenta i familien…

 116. Maria says:

  Hej! Jag skulle vilja vara så fin i den vackra klänningen då jag och min pojkvän nu ska åka på vår första solsemester till Costa Rica. Håller tummarna för lite tur! Klart du är värd en miniweekend!

 117. mia says:

  Ha en skön minisemester och klart jag vill tävla,
  hälsar Mia i Uppsala

 118. Helle says:

  Skönt me minisemester…. det ska man unna sig ibland =) Jag vill gärna vinna 😉

 119. Anna says:

  En minisemester är du värd efter allt jobb. Söt klänning, den får mig att längta ännu mer till sommaren…

 120. Malin says:

  Jag hoppas du får en underbar helg!

 121. Anna Hedström says:

  Hoppas kan man ju alltid! 🙂

 122. Cia says:

  Jag ÄLSKAR ju vitt och den skulle vara perfekt till sommaren 😉
  Helt UNDERBAR !
  Så hoppas kan man ju ;)på vinst såklart !
  Cia

 123. Mie says:

  Hei!

  Jeg har ikke vært i utlandet eller syden på over 5 år. Vi har heller ikke hatt noe bryllupsreise pga to tette barn, og skulle vi reist noe sted måtte det blitt Thailand. Det var en nydelig kjole og jeg hadde blitt veldig glad hvis jeg hadde vunnet den. Den hadde gitt meg en sommerfeeling…

  krysser fingrene og håper jeg vinner 😉

  klem

 124. Johanna says:

  Å vad fin! Jag vill självklart vara med o vinna den!!!

 125. Anna P says:

  Hej hej!

  Jag har bestämt mig för att i år ta hand om mig bättre, sova mer, äta fler mål än ett, orka mer. Men för att genomföra allt detta måste mål nr 1 uppfyllas… att lära min 1-åring att sova. Allt för ofta hinner jag inte ens byta om från min pyjamas skäms. Så jag tänkte att visst skulle denna vackra klänning passa perfekt nu i detta bättre och friskare år!
  Projekt smörja in mig med fuktighetskräm OCH lära bebben sova projekt är igång. Bollen är i rullning…Håll tummarna nu 😉

  Din blogg är en skön oas där jag får lov att andas och vara vuxen en stund. Tack.

  Kram A.

 126. Sof says:

  Ha en jättetrevlig mini-semester!

 127. Johanna says:

  Ha det riktigt skönt på din mini-semester!Det är dig väl unnat! Givetvis skickar jag in en liten kommentar även för att vinna den underbart fina klänningen. Ha det gott! MVH//Johanna

 128. Emma Ågren says:

  Så fin klänning och underbar blogg som inspirerar!

  Kram till dig & Johanna!

 129. a says:

  fin blogg. 🙂
  följa varandra med bloglovin? ;'>

 130. Maja says:

  Vad kul med tävling:) Håller tummarna att jag vinner:D

  Var bli minisemestern förresten?

 131. angelica says:

  Gud vilken fin klänning! 🙂
  trevlig helg!
  Kram till dig och Johanna!

 132. Ingrid says:

  Jeg melder meg selvsagt på konkurransen om den utrolig nydelig kjolen. Jeg er gravid og lengter sånn til sommeren når jeg kan gå i normale klær igjen.
  Vil benytte anledningen til å si at du har en veldig inspierende blogg som skaper mye positiv energi og gir meg mange gode tips. Du ser ut til å være flink til å leve i nuet, og ta vare på de gode øyeblikkene, det er så fort å glemme i en travel hverdag.
  Ha en fin helg. Klem, Ingrid

 133. KarinAnette says:

  Åh, jag vill gärna vara med och tävla om klänningen!
  Tack för tipset om rean på Daisy! Jag fick med mig lite härliga silketoppar hem! :0)

  Önskar dig en härlig resa!

 134. Finna says:

  Superfin klänning – vill jättegärna vara med och tävla om den!! Kram och ha en skön helg, var du nu befinner dig! 😀

 135. annelie says:

  den vill jag gärna vinna

 136. annelie says:

  super fin, vill bli min

 137. Ida Nilsson says:

  Vad sockersöt!:-)

 138. desse says:

  Eftersom man själv inte har chans att åka till Thailand, hur mycket man än vill, så måste man vara med och tävla om klänningen. URSNYGG! 🙂

  Keeping my fingers crossed!

 139. Marit says:

  Jättefin klänning 🙂 Den skulle jag kunna gifta mig barfota på stranden i med en enkel blomsterkrans på huvudet 🙂

 140. Caroline says:

  Hei Anna Stina!
  Jeg vil også være med i trekningen 🙂 Synes kjolen er nydelig, den kan med glede få flytte inn til meg!
  Håper du har en herlig mini-weekend, det er vel fortjent 🙂
  Krysser fingrene nå og håper jeg har vInNeRlYkKe***
  Masse hilsener fra Caroline

 141. Äntligen! Som jag väntat. Faktum är att jag inhandlade en liknande när jag besökte det soliga landet i öst men klänningen kom aldrig hem, har inte riktigt lurat ut vart på vägen den försvann. Säkert någon glad som fann den hängandes på en galge på ett hotellrum…. Så nu tar jag chansen att "ropar" hem den, för detta är nog min enda chans! Please….

  Må så gott och njut av lördagen
  Mvh Camilla

 142. kattis says:

  Hej! Så här mitt i vinterlandet så vore det toppen att få vinna en thailandsklänning! Då känns det lite närmare sommar…

  /Kattis

 143. KarolinaM says:

  Åhhhhhh jag har tävlat om varendaste "thai klänning" nu i ett par år, men jag kämpar vidare och hoppas, hoppas på tur denna gången;)

  Med den i garderoben längtar man ju ännu mer efter sommar och sol, och ett par guldiga "Gizmolina-flops" till skulle jag leta på direkten….

  Kram på dig!

 144. Lena says:

  How fab! I´m in! KRAM!

 145. Jeg ramlet over bloggen din helt tilfeldig:-) Jeg var kunde hos deg da du drev Gizmo, og har av og til fundert på hva du har startet med i ditt nye liv! Nå ser jeg jo at du har blitt det største som man kan bli, nemlig MAMMA:-) Gratulerer med skjønne Johanna!
  Spennende å se hva slags business du planlegger, skal følge bloggen din!
  Og ja, jeg er gjerne med og konkurrerer om den supernydelige kjolen:-)
  Rita:-)

 146. Eva says:

  Superfin! Håller tummen!

 147. Halvan says:

  Hej! Har njutit av dina fina bilder och berättelser från Thailandsresan:-)
  Pssar perfekt då vi själva inte kom iväg till Thailand!
  Vill gärna delta i tävlingen om den fina klänningen!

 148. jayde says:

  vilken fresh klänning! sånt ska man ha då man har solbrännan framme:) första gången jag är med i någon tävling. Du har verkligen bra smak! ta hand om dig

 149. Emma says:

  Vill gärna vara med och tävla om den super fina klänningen från Thailand.

 150. Pia says:

  Åker till Thailand om ett par veckor och har lyckats gå ner lite i vikt så en klänning som passar när man kommer ner vore perfekt!

  Älskar din blogg och dina visdomsord!

 151. joss says:

  så otroligt fin!
  skulle vara något till en fattig student som inte kan shoppa alls mycket under sitt sista år på universitet =)

 152. Catarina says:

  Vilken härlig klänning!! Får mig att längta efter vår, sommar, sol & bad ännu mer:-) Tack för en inspirerande blogg som alltid lyckas ge mig ett leende på läpparna. Ha en fin söndag med familjen!

 153. Linn says:

  Åh vad fin! Nu fick jag sommarvibbar 🙂 Vill gärna vinna!

 154. Emelie says:

  Hej!
  Vill säga tack för din blogg – jag blir på så bra humör av att läsa den! Jag tycker det är jättekul att du ordnar med dessa små tävlingar då och då, även om det här nog är den första jag deltar i. Klänningen är jättefin, men jag vet inte om du kännt samma sak någon gång – det skulle vara kul att vinna, men samtidigt är jag på så bra humör just nu att jag egentligen inte behöver vinna. Ändå är jag sjuk, plånboken är inte sådär jättetjock och det är mycket att göra i skolan, men jag är bara så glad och det är skönt. Att vara lycklig över att bara finnas till. Jag andas. Mitt hjärta slår så fint, och jag kan höra det om jag är riktigt tyst. Kram!

 155. Mia says:

  Vill gärna var med och tävla!

  /Mia

 156. Charlotte Johansson says:

  Hej, vill givetvis vara md och tävla men vill även passa på att säga att du är en otroligt inspirerande och positiv människa!Önskar jag hade samma energi och kunde sprida den livsglädje du förmedlar genom bloggen! TACK! Kram Lotta

 157. Therese says:

  Tjusig klänning klart man är med och tävlar, -17 och kräksnö har vi här så nog är det ett tag till man kan kan klä sig så "lätt" men men vi går mot ljusare tider:)

 158. Mamma till Matilda says:

  Vilken jätte vacker klänning den skulle jag jätte gärna vilja ha 🙂

  Tack för en fantastisk blogg med massor av inspirerande bilder!

  Hälsningar Mamma till Matilda

 159. Helen says:

  Det sista som överger en är hoppet. O jag hoppas vinna denna klänning, för jag tänker ge den till min goa tös…:-) Tack för en trevlig blogg..Kram

 160. Josefin says:

  å, en kan ikke la være å titte innom deg hver dag nei!
  Selvsagt kunne jeg også tenkt meg den fine kjolen!!
  ha en forsatt fin søndag!

 161. nnika says:

  Hej! Läser din blogg varje dag, så mycket bra läsning och härliga tips! Din stil är underbar och en stor inspirationskälla för mig och min dotter Emelie, både inredning och mode! Brukar aldrig tävla, men denna underbara klänning kan vara värd ett försök… Så fin! Med drömmar om varma sommarkvällar, grill och ett glas rosé…

 162. TC says:

  ÅÅ.. jag är kär, gud va fin den var =) Jätte gärna med och tävlar.. Den skulle verkligen pigga upp min gråvardag just nu (även om den först skulle komma till användning till sommar & sol) Hoppas hoppas hoppas hoppas =) Ha en fin kväll…

 163. Lena says:

  Så fin till sommaren, en dröm!!
  Jag tävlar gärna och just nu efter att ha varit mammaledig och ska börja jobba har jag blivit uppsagt pga arbetsbrist..jag sitter i ett mörker just nu, det kan inte vara sant.
  En vit klänning skulle kanske lysa upp…
  KRAM LENA

 164. Yessica says:

  Hoppas det fortfarande går att tävla för i så fall vill jag vara med! 😀 kram

 165. Linda says:

  Men… där är den ju!
  Vi har just bokat en resa till Phuket och åker den 6 november… vi har då tänkt förnya våra löften på stranden. Tänk OM… jag kunde ha denna klänningen då. fabulous fabulous… 🙂 /Kram

 166. Cecilie G says:

  Nydelig kjole,den kan gjerne bli min:) takk for inspirerende blogg!

  Cecilie

 167. Jessica says:

  En dag försenad med tävlingen, men man kan ju alltid göra ett försök. Som student och mode intresserad skulle denna klänning vara helt underbar inför sommaren, dock så blir man ju inte miljonär på att studera, men vackra kläder vill man ju ändå ha 🙂
  Är otroligt avundsjuk på din garderob och blir inspirerad för varje gång jag gör ett besök i din blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *