Miss.Beckham..

Allmänt

168397-1979
En ovanlig syn – en leende Miss.Beckham!

Jag somnade så klart i sjeselongen! 😉 Det var bara sååå skönt att lägga upp benen på puffen och bläddra i mina blader att det inte tog länge förren jag blundade….zzzz…  

Men! jag hann se lite på "Victoria Beckham" på TV4 först men allstå jag vet inte hur det går till? men den dokumentären har jag nog sett "14 gånger" redan..?! Men det känns på något sätt omöjligt? Så låt oss säga att jag sett den 4 gånger då, men ändå? Hur många gånger kan samma program visas egentligen?  Märkligt…! En annan sak som jag tycker är märklig är hur hon beter sig i dokumentären? Spelar tjejen så där "dum"? eller är hon det på riktigt? Jag väljer att tro att det är en grej hon gör = att hon spelar ! 🙂 för jag önskar att fortsätta att tycka att hon är en cool fashionista! och en cool mama till sina 3 kids.

Och säga vad man vill om tjejen…. men en snygg mann har hon i alla fall! 😉

image1980
Cool mama & papa + son.

Nu är klockan så där galet mycket igen så jag kör på ett inlägg till eller två men sen är det god natt…! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Miss.Beckham..”

  1. Ja man får la hoppas att hon spelar!

  2. Hilde says:

    Det er den episoden der hun møter Perez Hilton, de gale nabofruene som drikker osv ikke sant? Jeg og eldstedatteren her har prøvd å se Beckhams i Hollywood like mange ganger som deg, men det er jo samme episode hele tiden..haha. På forskjellige kanaler også tror jeg.

  3. Mille says:

    Akkurat det samme har skjedd med meg og! Den episoden har jeg også sett!. Trodde det var en serie? Men da er det nok mer en dokumentar;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *