Miss.Gynning = månadens cover girl.

Allmänt

168397-1451

Detta är LYX!!!! Hur många blader som helst…..!! Jag har fotat inne på min brors jobb och jag shoppade med mig en härlig "hög" (visar senare)

Det som är ganska otroligt är att Miss.Gynning (som vi saknar i Idol..) är på inte mindre än 3 (!!) cover samtidigt. "Hetare" än så kan man väl knappast vara? Tjejen är COOL!  Jag har ritat pilar & ringat in henne men jag valde att göra det med rosa färg så det syns inte så bra..

Hon är i alla fall högst upp till vänster i bild på en tidning som jag kapat namnet på (olycksfall i arbetet..) "Paus" kanske den heter?,  på omslaget till "Amelia" (ihop med Miss.Berg) och på omslaget till "Plaza kvinna".  Och Miss.Berg är på omslaget till "Hennes".

X-Idol tjejerna är hetast av alla! och jag undrar bara en sak: hur många blader är Mr.Jihde på omslaget till? 😉

Nu pågår nattning av super trött prinsessa här. Hon ligger och äter sin välling men verkar tyvärr inte ha några planer om att sova.. bäst jag går dit igen..

Önskar dig en härlig kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Miss.Gynning = månadens cover girl.”

 1. My says:

  ha en fin kväll 🙂

 2. Amanda says:

  älska tidningar!!
  ha en härlig kväll du med 🙂

 3. Erica says:

  Ja tidningar är verkligen härliga! Shoppade Alltihemmet idag på Pressbyrån och då fick man ett internationellt magasin på köpet! Vet inte om det är så överallt men i min lilla stad var det så iaf =) Tog Living etc, aldrig testat utländska tidningar förut! Kul!

 4. Madeleine says:

  Ja det är Gynning i varje tidning eller Carina Berg..nästan lite tjatigt./

 5. AnnaStina says:

  My-
  Tack snälla. Önskar dig en flott dag! 🙂
  Amanda-
  Ja men visst är det underbart med tidningar!! 🙂 Njut dagen! Kram 🙂
  Erica-
  Wow!! menar du att du fick ett GRATIS magasin? Vilken super kampanj!! Tyvärr finns inte någon Pressbyrå som selger bladet här i Luleå men på fredag då vi är i Stockholm ska jag hålla utkik efter det erbjudandet! 🙂 Tack för tipset! Det blad du valde. “Living etc” är ett av mina absoluta FAVORIT blader! 🙂 så du gjorde ett helt rätt val! Hoppas att du tycker om det lika mycket som jag gör. Kram! 🙂
  Madeleine-
  Jag tycker att det är lite kul att de är så “heta” bara för att TV4 inte valde att fortsätta samarbetet med dem. De är duktiga tjejer som förtjänar all uppmärksamhet de kan få! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *