Missa inte !!!

Allmänt

.

Jag & min kusin efter en EMD spelning i Luleå.

Vi kom precis hem så , innan jag kastar mig i duschen så kommer ett t.i.p.s. :   Min kusin Stefan turnerar med Loréen i sommar och i kväll är de med på Allsång på Skansen, på SVT kl.20.00. Missa inte det !!!!  Jag kommer att se trots att klockan är 01.00 här då.

PuSs !

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Missa inte !!!”

 1. 🙂 Vad härligt att ni verkar haft en något bättre dag idag med lite sol.
  Så klart vi kollar in Allsången i kväll!
  Västkusten har bjudit på varierat väder i morse varmt och soligt, men nu grått och lite kyligt. eftermiddagen ägnades åt att upptäcka en supermysig butik: Två Fröknar! Mina barn tittade runt ett tag och väntade sedan utanför medan mamman kunde gå runt ytterligare några varv… man får ju inte missa något. ag har en känla av att jag skulle genomgå samma procedur i din oas.
  Slumra sött en stund så du orkar kvällens Allsång.
  Tack, än en gång för härliga biler – även om det är något blött och regnigt och jag förstår att du helst vill ha sooool. Önskar
  dig fortsatt fina dagar på er semester.
  Kram
  Lena

 2. Ragnhild SE says:

  Jeg elsker Loreen!!! Og deg 😉 Hihi. Fetteren din var kjempeflink, synes dere hadde fellestrekk jeg 😉 Kos deg videre på tur, min solstråle og inspirator! Svensker er gull!

  Ragnhild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *