Mission (almost) completed.

Allmänt


Det lite torra olivträdet i hörnet ska så klart kastas bort 🙂

Så där ja! då har jag precis blivit klar med mitt dagens interiörprosjekt. Eller egentligen är jag ju inte klar för det saknas både ett bord och fler blommor + några ljuslyktor ,  men – jag har i alla fall kommit en god bit på väg ! OCH – jag har planterat blommor i våra 3 balkonglådor alldelens själv för första gången i mitt liv så jag känner mig super nöjd 🙂 ( tidigare år har jag alltid lämnat dem hos en blomsterbutik som har fixat planteringen åt mig ).


Jag köpte jätte fina vita pelargoner på Ikea för bara 25kr / styck och jag fick även köpt blomjord med det fiffiga namnet "Så Bra" 🙂

Jag ska självklart ta en bild och visa er då balkongen är helt sommarklar 🙂 


Se vilken härlig "garden" bíld jag hittade hos Odd Molly.  Skulle kanske ha haft på mig dessa kläder jag planterade? 😉

I kväll är JIG borta så jag ska softa och söka inspiration till Johannas rum i mina interiörblader & böcker för på måndag blir det ny säng där inne och då innebär det viss förändring av rummet. Jag längtar! för det är så kul med förändring!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Mission (almost) completed.”

 1. Viktoria says:

  Balkongen blev kanon fin, tänk vad lite blommor kan göra 🙂

  Åh jag längtar också till du ska göra i ordning i Johannas rum, jag får så mycket inspiration från ert hem och speciellt av Johannas rum till vårt barn i framtiden.. Kram

 2. Madelene says:

  Hej.Så supper mysigt det der ut på balkongen.Jag skall göra om min dotters rum till hösten hon har fått bestäma själv vilka färger hon skall ha och det blir vit på vägarna och rosa gardiner,matta,överkast och rosa blommor sen vill hon ju ha Hellokitty mjukis djur i sängen så jag hoppas att jag hittae det.Du ger en så mycket inspiration så det kommer att bli supper fint.

  Jag hoppas att du och Johanna har en supper skön lördag.Bamse kramar Madelene(Landvetter)

 3. Hej!

  Så fint det blir på balkongen 🙂

  Så fint med vita pelargoner!

  Kram.

 4. Hege says:

  Hei! Leser og blir inspirert av bloggen din hver dag! Takk! …men jeg lurer på hvor den fine "skjenken" du har i stuen med skuffer og kurver under er fra..? Veldig fin.

 5. Madelene says:

  En sak till vad finna ni var på midsommar afton sådan mamma sådan doter pappa,sambon måste vara jätte malig att ha två såna finna tjejer.

  Kram på er Madelene(Landvetter)

 6. ysn says:

  Hej jag ska trycka ut gratis toppar. Jag undrar om du kan ta en titt på den och se om den är bra. Vad tycker du om iden?

  ysn.se

 7. Hej AnnaStina!

  Jag brukar läsa din blogg, men har säkert inte lämnat någon kommentar sen i januari/februari, tror jag. Har läst varenda inlägg som du har skrivit sen ni åkte till Thailand. Nu har jag planer på att åka dit själv, troligtvis i mars. Funderar på Kata, Phuket och Sea Breeze Hotel. Såg att du hade en bild därifrån (rätta mig om jag har fel!) och du fick manikyr och pedikyr jättebilligt där. Är det ett hotell du skulle rekommendera? Det ska ju inte vara fööör dyrt heller. Finns det bra shopping och långgrunda (barnvänliga) stränder där i närheten?

  Jag kommer att åka solo med mina barn och de kommer vara 3 resp 1½ år gamla då. Tänkte också på det där med blöjor… säljs det överallt? Läste att du inte hittade libero där 😉 Och inga barnmatsburkar heller. Fick Johanna äta från din mat då?

  Som du ser, många frågor… men jag frågar ju ett proffs! Om du har tid över får du gärna mejla svar till mig, mejladressen ser du i fältet där uppe.

 8. Madelene says:

  Glömde säga att Johanna bara är så supper söt i sin finna kläning och krans i håret.Hoppas ni har haft en bra Lördag.

  Kram Madelene(Landvetter)

 9. Så fint du fick det på balkongen! :)Jag har precis varit och sett SATC-filmen. SÅ bra!

 10. Heidi says:

  Kollade igenom din blogg. Måste säga att du har d grymt fint hemma hos dig. Me love it. O en sockersöt dotter har du oxå. Ha d bäst =)

 11. Jenny says:

  Hej Anna-Stina! Hoppas du haft en trevlig helg! Dina GANT kuddar i tidigare inlägg är verkligen superfina!!! Vet du om man kan köpa dem via internet eller vet du någon affär i Sverige som säljer dem? Bor i Luleå men det finns väl alltid någon som kan köpa de åt mig om de finns i Sthlm etc. Ville bara säga att jag tycker ditt hem verkar superfint och man får massa inspiration från dig. Kram // Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *