Mission completed!

Allmänt

Vilken ovanligt tyst bloggdag… kanske ni är busy med att shoppa Marni? 😉  vad ni än gör så hoppas jag att ni koser er och att ni har en super dag ?!  Själv kan jag säga: klänning – check! , t-shirt – check! så mission completed! och det runt kl. 18  då jag gjorde ett kort stop på H&M på väg upp till butiken där jag glömt en sak.  Ibland har man flax! 😉

Ett tips ! det är bara 1 dags deponering / öppet köp på Marni så om du inte fick tag i det du önskade idag så finns det kanske där imorgon… !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Mission completed!”

 1. Reidun says:

  Så heldig du har vært!!Det var jo noe fra Marni som stod på ønskelisten din!! Ha en fin kveld!!

  • gizmolina says:

   Jag stoppade med bilen utanför, gick in, plockade de plagg som stod på min önskelista och gick ut igen efter typ 3 min. DET är vad jag kallar speedshopping ! 😉 Ska prova plaggen här hemma i kväll. Hoppas de passar! Önskar dig också en fin kväll ! Klem ! 🙂

 2. Titti says:

  Svårt komma in på HM…..först vid 16.00 o då var det mesta slutsålt….men jag vet att många ångrar sig så kanske får jag det jag önskar….
  kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja det är alltid så att det ofta finns plagg dagen därpå… Så jag håller tummarna för dig ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *