MISSONI FASHION SHOW.

Allmänt

Missoni Lindex hos Italienska Ambassaden i Stockholm tisdag kväll.  Det blev lite knasig vinkel men, men… Har på mig klänning DKNY, väska Syster P och skor Acne.

I tisdags var jag bjuden på en fantastiskt trevlig kväll i Stockholm!  Tillsammans med ett gäng vackra fashiongirls från Norge var jag på den kändistäta visningen av Missoni Lindex.  Jag spottade typ hela svenska modemaffian och njöt av både den vackra miljön på Italienska Ambassaden och den flotta visningen av Missonis samarbete med Lindex (i butik 25:e september).  Hela turen var så proffsigt arrangerad och efter visningen väntade både Riche & Boqueria på oss så ja, det blev en helkväll 😉

Vi ankom i chartrad buss och ja, svart is the shit.

Blogg, instagram, facebook….vi gick alla bananas med våra kameror.

Marie Serneholt & Andrea Engsäll.  

Elsa Billgren på väg in genom  Missoni entrén.

Vackra Nadine från KK.

Pimpad kamera.

Kathrine Sørland tillsammans med Margherita Maccapani Missoni som är dotter av kolleksjonens designer Angela Missoni.

Italienskt.

Pernilla Wahlgren & Susanne Nordström.

Camilla framför den fantastiska utsikten. 

En av de bloggar som jag följer är Charlottas.

The seating.

En favvis match till mig och Johanna (älskar barnkolleksjonen). Modellerna trippade förbi i raktfart så inte helt lätt att fånga dem på bild… så mitt tips är att du tar en titt på visningen HÄR !

Instagram + blogg = v.e.r.y. 2012 ! och en sak är säker: jag måste fixa instagram a.s.a.p. !!

Kvällens lovely blomster.

Vackra Nathalie som är en grym stylist .

Vi fick shoppa kolleksjonen i en pop up shop på ambassaden och i morgon ska jag visa vad som blev med mig hem….

Det här var verkligen en kväll att minnas och jag hade SÅ trevligt !  🙂

Tusen miljoner t.a.c.k. för sist This is PR,  Lindex , Nathalie, Nadine, Kathrine & Co. !!!

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “MISSONI FASHION SHOW.”

 1. Miss Tess says:

  Oh vilket härligt blogginlägg!

  Kläderna såg riktigt fina ut faktiskt. Det blir nog några köp till mig och dottern skulle jag gissa på. Kan absolut tänka mig en klänning till min nya pälsväst.

  Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! vad glad jag blir över att du gillar det ! 🙂 Kolleksjonen är verkligen fin ! Önskar dig en fortsatt trevlig kväll ! Kram !

 2. Titti says:

  Åh ska bli spännande när kollektionen kommer…..jag har sett en hel del jag gillar.
  Många fina bilder du tagit.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Kul att du sett mycket du tycker om ! 🙂 och tack snälla för positiv feedback ! den sätter jag pris på. Njut kvällen ! Kram !

 3. Anneli says:

  Hej!
  Ja! Du måste fixa instagram det tar några minuter bara och är gratis 🙂
  Kram Anneli

 4. Camilla says:

  Jaaa!!! Gizmolina on Instagram!!!!!
  //c.

 5. VILKET INLÄGG!!!! L.O.V.E.LY 😀

  Jag har bara väntat på dig på Instagram, så kom igen nu 😉 Har nästan alla girlesn du har på bilder här på Insta bara inte dig 🙁

  Du har helt klart haft det topp i STHLM darling

  KRAM & Glad Helg till dig & Johanna

  • gizmolina says:

   Din underbara feedback lyser upp min kväll fina du ! Tack !!! 🙂 Alltså Stockholm är ju bara lycka. Jag älskar att vara där ! Och jag veeeet, jag skulle ju varit på instagram för lääänge sen…. ! men bättre sent än aldrig 😉 ska fixas i morgon och jag riktigt längtar. Önskar dig och lilla joy en amazing weekend fylld av lyckliga stunder! Puss & Kram ! P.S kom inom butiken snart !

 6. Casaofmia says:

  Underbart inlägg, härliga bilder! Vill ha massor från Lindex missoni kram

 7. majalena says:

  Spännande att “följa dig”, läckra bilder, måste ta en tur till Lindex den 25:e. Kul att se ditt halssmycke, “Labyrintsmycket” från Norrbottens museum, eller hur? snygggt till din svarta klänning. (har både stora och lilla modellen själv, måste nog plocka fram dem igen)Kram

  • gizmolina says:

   Tack för peppande feedback ! 🙂 Mitt halsband kommer från Bvlgari så nej, det är inte från Norbottens museum. Önskar dig en underbar helg ! Kram !

 8. Camilla says:

  Åh den strikkekjolen og sjalet er super fiint. Håper så at jeg får tak i de to, da blir jeg HAPPY 🙂

 9. Lise says:

  Du MÅ skaffe deg instagram. Det er så gøyha en fabelaktig kveld. Klem

 10. vilma says:

  Skulle du kunna läga ut bilder på vad johanna fick när hon fyllde år

 11. Åse says:

  Du är VERKLIGEN pinsam när du springer runt och fotar kändisar när de är ute privat.

  • gizmolina says:

   Du menar Pernilla, Charlotta & Marie? Till din info så älskar de att bli fotograferade och de blir riktigt glada då jag ber om att få ta en bild. De är ute på dessa tillställningar för att visa upp sig för de vet väldigt gott att de kommer att hamna på bilder. Så – om de vill vara privata så går de någon helt annanstans. Det kan jag lova dig . 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *