Mitt älskade hjärta.

Allmänt


Oss på café i sommar.

Jag kan inte minnas att mitt älskade hjärta har varit så här förkyld någon gång tidigare i sitt liv….  Nyss kräktes hon på mig p.g.a. hostan och jag hör hur hon ligger och hostar i sängen så nu ska jag göra mig klar för natten och sen fixa så att jag kan ligga brevid henne  på hennes rum i natt så att jag finns där för henne om hon behöver mig.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att Johanna får må bättre då hon vaknar imorgon!

God natt & Sov gott kära bloggisar! ♥

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Mitt älskade hjärta.”

 1. Elin says:

  Krya på dig Johanna!

 2. AnnaStina says:

  Tack snälla Elin ! Kram 🙂

 3. AISSA says:

  Usch, stackarn! Hoppas hon mår bättre imorrn!

 4. Irene says:

  Anna-Stina

  När jag ser bilder på dig och Johanna så får det mig att tänka på att jag har aldrig haft någon mamma som visar känslor. Tyvärr har det bara blivit värre med åren. När mamma och pappa skilde sig och jag flyttade med pappa så ville hon inte ha något med mig att göra. Idag tänker jag hur kan en mamma göra så mot sitt barn? Vi bor i samma stad men hon nonchalerar mig totalt.

  Johanna kan skatta sig lycklig att ha en mamma som dig.

  KRAM

  Irene

 5. AnnaStina says:

  Aissa-

  Tack så mycket snälla du ! Kram 🙂

  Irene-

  TACK snälla du för fina ord till mig, men nu till dig : Menar du att din mamma nonchalerar dig ? Nu får jag verkligen ännu ondare i mitt hjärta … Jag undrar precis som dig hur en mamma kan göra så mot sin egen dotter ? Kanske du får bita ihop och vara den starka och bjuda in till ett möte? och berätta för henne hur du känner. Eller om det känns jobbigt så kan du ju alltid skriva ett brev? Uff, det var tråkigt att höra att du har det så ovanpå att du dessutom är sjuk.. Du förtjänar då verkligen din tid i Thailand som du har framför dig ! Jag önskar dig ALLT gott i livet. Sköt om dig . Kram !! 🙂

 6. Pernilla says:

  Hoppas Johanna kryar på sig… du är verkligen en toppen mamma! 🙂

 7. Irene says:

  Jag är en känslosam människa och allt jag gör i livet baseras på känslor. Jag har försökt gång på gång, försöker jag ge henne en kram så sätter hon inte ens händerna runt mig.

  Gör ont i mitt hjärta varje dag när jag tänker på detta, men jag har för länge anklagat mig själv för deras skilsmässa men tyvärr anklagar hon mig för den. Hon skyller sin otrohet på att pappa gav mig för mycket tid?!? Jag var sjuk och han ställde upp för mig.

  Jag skäms inte längre för att berätta detta om min mamma och mig för jag har inte gjort något fel. Jag vill älska henne och få åtminstone liiite omtanke och känslor tillbaka.

  Pussa Johanna en extra gång imorgon bitti…

 8. Mary says:

  Men stackars liten.. 🙁 Kan det inte vara alla nya dagisbakterier då? När min syster jobbade på dagis så drabbades i princip alla nya av "dagissjukan", dvs jätteförkylning. Är ingen expert på barn, men det var en tanke 🙂 Hon kryar nog på sig snart och har nog ännu bättre motståndskraft efter den här jätteförkylningen. Tag hand om er! Natti nattikram

 9. Lisa says:

  Detta var lätt den finaste bilden jag sett på er 🙂

 10. Lisa says:

  oj vad söt bild:)

 11. Hoppas Johanna känner sig bättre idag. Underbar bild på er två förresten. 🙂

 12. Ulrica says:

  Låter som att hon har börjat på dagis på allvar ;).

  Hoppas hon kryar på sig fort och att inga fler dagisbaciller fäster på henne på ett tag.

 13. åsa says:

  haha va gulligt!

 14. HELENAAS says:
  2008-09-04 @ 08:48:23

  URL: http://helenaas.se

  Postat av: Silje

  Håper Johanna er frisk og rask i dag:)

  God bedring!

 15. Marie says:

  Hoppas Johanna mår bättre idag!!

  Jättefin bild på er!

  kram

 16. Jag håller tummarna att hon är bättre idag

 17. Josefine says:

  HOPPAS ni vaknar krya!

  Jag kommer ihåg den dagen då vi sågs 🙂

  Saknar er!:http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/2007/october/spontan-dag.html#comment

  Vill att du också ska vara mammaledig sen då jag är det jue !

  Puss

 18. Anonymous says:

  Nu finns det en ny sida där du kan samla ihop poäng och få gratis presentkort på H&M, Gina tricot eller JC 😀 jättelätt 🙂 http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=27 , passa på att bli

  medlem nu när den är ny 😉

  finns också forum osv. superbra sida helt enkelt

 19. Em says:

  Varje dag ser jag fram emot att läsa din blogg när jag kommer hem. Man blir ju lite nyfiken på dej som person också… När jag läste det med sämskinns rullarna blev jag jätte nyfiken på hur du har sett ut i stilar och mode tidigare i livet! Bilder vore kul 🙂

 20. guud vilken söt bild 🙂 helt uderbar. Ser ut som att den kommer från något kort man köpe ri affären.

 21. Johanna says:

  Hon är så söt, din dotter. Och det hem är lika vackert det! Läser och kollar in din blogg flera gånger om dagen det är liksom en liten kick på morgonen. Hoppas Johanna kryar på sig snart.

 22. Fia says:

  Vilken söt bild! Ha en bra dag =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *