Mitt älskade hjärta..

Allmänt

168397-703

Mitt hjärta vaknade igen vid 20.40 och somnade inte förrän "sin tid", 21.30. Så nu sitter jag och äter sen middag.. toast med svenska hushållsost 🙂

Bilden är från då mitt hjärta var ganska nyfödd. Då låg hon och sov sååå SÖTT i korgen och det var super praktiskt för då kunde jag bära med mig henne från rum till rum… Så som på bilden låg hon alltid då jag duschade och fixade till mig. Det känns som en evighet sen men ändå som igår… och snart blir hon 1 år mitt älskade hjärta.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Mitt älskade hjärta..”

 1. Mamma till två små pojkar says:

  Sååååå fin! Både sessan o korgen! Och så ser man att du var rätt nybliven mamma, med amningsinlägg (paket) på golvet o allt 😉 kram & natti natti!

 2. Carin says:

  Vilken tokfin korg!
  Must have – till våran kommande sessa!
  Vart köper man en sådan korg?

 3. josefine says:

  åååå så fint! jag kænner likadant, det ær SÅ mycket minnen just nu! vi ær HELDIGA vænnen! o jag såg också amningsinlæggen hihi, vittnar om mjølken som sprutade….! PUSS o så hørs vi snart!

 4. AnnaStina says:

  Mamma till två små pojkar-
  Ha, ha ja, de amningsinläggen hade man liggande både här och där 😉 När sessan var så liten stod inte städning högst på agendan direkt 😉 God natt kram! 🙂
  Carin-
  Visst är den fin! 🙂 Jag köpte korgen på en barnbutik här i Oslo som heter “Fru Lyng”. Var bor du? Den finns helt säkert på någon välsorterad barnbutik i din stad också. Du kan ju printa ut bilden och ta med och fråga?! Den korgen är ett av de bästa köpen jag gjort till min sessa. Den var SÅ praktisk och tog liten plats. 🙂
  Josefine-
  Hi, hi 🙂 ja det var en helt speciell tid där i början.. Tänk man gick med jätte blöjor och sprutade mjölk ur tuttarna och man brydde sig inte en sekund för man var såå fokuserad på den nya lilla människan man precis mött.. Livet är bra fantastiskt! 🙂 Sköt nu om dig så jätte mycket och TREVLIG RESA till underbara Stockholm!! Jag är sååå avis på er som ska dit.. ! Puss & Kram! 🙂

 5. Carin says:

  Thanks:-)!
  Då sparar jag din bild så att jag kan ta med den när jag shoppar…
  Ha en bra dag!

 6. Viktoria says:

  Vilken söt liten prinsessa, i en alldeles underbar korg. Skriver som Carin – Must have – till vår kommande sessa!! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *