MITT BÄSTA SERIETIPS…!

Allmänt

God söndag mina kära bloggvänner! 

Oslo bjuder på regn idag och det ligger öppna resväskor strösslade över golven för JIG har take off senare i dag och vi girls har börjat packa för Sverige…   Vi reser norrut senare i veckan och nu känner jag att det ska bli riktigt riktigt härligt att vara hemma i huset och njuta sommaren ute på terrassen.  Sen fyller min älskade mamma 80 år den 12:e juli så jag ser fram sååå mycket fram emot att planera den festligheten !

Och där har vi lämnat av JIG vid flygtåget, hämtat vår absoluta favorit take away (Niwa på CC vest, jag äter alltid chocken curry) och precis ätit klart. Sååå otroligt lyxigt skönt med hämtmat på en söndag tycker jag. Sen är söndagar en helt perfekt  dag för att se på serier hela kvällen och nu ska du få världens BÄSTA serietips av mig: Barracuda Queens!  Serien är svensk, producerad av Netflix och om du inte har sett den så är det ett m.å.s.t.e ! Vi sträcksåg den då Johanna hade besök av en bästa vän från Sverige förra veckan och den var så BRA att vi såg om den med JIG i helgen.  Nej men det är sällan jag blir så fast i en serie så den får utan tvekan högsta betyg av mig!  G G G G G .  Om du inte har några andra planer i kväll: se den!!!

I sommar dukar jag med en riktigt fräsch servis från Kid Interiør / Hemtex här hemma som ger härlig sommarfeelings och jag älskar de små skärbrädorna från TGR, de använder jag alltid till bröd.

 Jag blir lycklig av att sköldpaddor och en sjöhäst kryddar bordet. It´s all in the details…!  Linneservetterna kommer från H&M Home och servettringen från Kid Interiør / Hemtex (de heter olika i Norge / Sverige).

Sommaren absolut bästa serie om du frågar mig! Seeee den ! 

 

Önskar dig en riktigt riktigt mysig kväll fylld av feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

36
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “MITT BÄSTA SERIETIPS…!”

  1. D says:

    Så koselig at du blogger igjen! Og så fin oppdekning:)

    Ha en fin uke! Nesten litt godt med litt overskyet og regn også, så man får gjort noe innendørs 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *