Mitt bröllop.


Min kjole kommer från spanska Pronovias , jag hade min favorit blomst: ranunkler i buketten och capen hyrde jag på en butik i Lilleström. I bakgrunden skymtar bilen som jag åkte i till kyrkan.

Ni är flera som har efterfrågat bilder från mitt bröllop men jag har varit lite tveksam till att visa eftersom jag inte längre är sammen med mannen som jag gifte mig med. Men – bröllopet är en av mitt livs största händelser så det känns helt naturligt att ni ska få ta del av det 🙂 


The cake.  (jag var inte riktigt lika rosa då som ni ser 😉

Jag gifte mig hemma i Luleå, i Gammelstad kyrka, i april år 2002. Det var ca 55 gäster på festen och dagen efter reste vi på bröllopsresa till Koh Samui / Thailand.

Nu ska jag bada prinsessan och sen ska Askungen läsas.

Hoppas att du har en riktigt MYSIG söndagkväll !  🙂 

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Mitt bröllop.”

 1. Weroncia says:

  Men hur längehar du och JIG varit ihop? Han är väl pappa till Johanna?

 2. Kim says:

  Nydelig var du. og kaken var bare lekker Ble vel nesten bare en 'wedding trial round' den gangen, men det neste brylluppet ditt blir nok enda vakrere, ikke minst med rett man.

 3. Josefine says:

  SÅ KUL söta!! Kramisar och trevlig kväll, förlåt att jag varit lite off i helgen.

 4. Sofie says:

  Va roligt att du delar med dig av korten, väldigt roligt att se!! 🙂

 5. Wenche says:

  Nydelig brud du var:)

  Jeg må spørre en gang til, hva heter askungen på norsk?

 6. Tack för era kommentarer ! 🙂

  Jag & JIG har snart varit sammen i 4 år och ja, han är pappa till Johanna. Askungen heter Aksepott på norsk .

  Kos er i kväll ! KRAMAR ! 🙂

 7. pangis says:

  Dina minnen finns ju där ändå.. Livet har ju en tendens att gå vidare och även om JIG numera är mannen i ditt liv så var ditt bröllop där och då en viktig händelse. Du var mycket vacker och jag tror inte din nuvarande man misstycker att du visade dina bilder.

  Tack för att du delade..och du ..vilken tårta!!:-)

 8. Kristine says:

  Du var flott som brud! Du stråler,ser at du har det kjekt. At du kan vise bildene på bloggen din, viser vel at du og Johannas pappa har et nært og godt forhold. Kjekt at du deler dette med oss. Nyt resten av søndagen! I morgen er det nye uke, nye muligheter. Klem Kristine 😀

 9. Christina says:

  Tøft gjort…men jeg selv hadde aldri gjort det…(men det var vel ingen som spurte om det heller:-) Jeg liker bloggen din, men nå idag syns jeg mest synd om din nuværende mann. Skjønner hvorfor han ikke vil være en del av din blogg.

 10. Trine says:

  Tycker oxå synd om JIG. Aldrig någonsin beskriver du hnm som din älskade (den titeln får bara Johanna), aldrig någonsin ett varmt ord om hnm…han bara finns där, som ett nödvändigt ont??

  Och nu, lägga ut dessa bilder. respektlöst mot JIG.

  Tycker om en hel del med din blogg som Christina ovan säger, men vissa saker känns så ledsamma.

 11. Elisabet says:

  Men skärp er, han vill ju inte vara med på internet, det är ju därför hon aldrig skriver något om honom. Om man har en stor blogg så innebär det att ganska många får läsa känslor och vad som händer i vardagen, och jag är ganska säker på att A-S och JIG har diskuterat detta och han har sagt att han inte gillar att vem som helst tar del av honom och hans liv. SÅ A-S skriver bara om henne själv och Johanna. Är det så himla konstigt? Har också en blogg där min man sällan nämns (eller ja ibland men inte lika ofta som på andra bloggar där det hela tiden står älsklingen hit och älsklingen dit) och det beror på att han inte gillar det. Även om jag skriver "ååhhh vad jag älskar min man" så gillar inte min man att det skrivs och då måste jag ju respektera det? Samma med A-S… finns ingen anledning till att tycka synd om JIG.

  Alla vill inte vräka sig själva på nätet.

 12. Så snygg brud 🙂

  Roligt att du ville dela med dig.

  ha en fin start på veckan

  Kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *