Mitt business möte & new shoes..


Ni som besökte min Gizmo & Co kan se att butiken vi står i är  "very Gizmo" 😉

Här är jag och Johanna tillsammans med en av mina businesskontakter i Bangkok. Hon är assistenten till ägaren av den butik vi står i och tillsammans med henne tittade vi igenom kollektionen och jag visade henne de pieces som är "mest jag" = som passar i min nya butik.

Jag passade på att shoppa med mig lite också… 😉 Bl.a dessa skor:


Den här typen av skor kommer ni att kunna shoppa i min butik snart .

Nej, nu ska jag och Johanna (hon står brevid mig och är allt annat än happy…) gå ut, både hon och jag är lite rastlösa idag och saknar Thailand så det är bäst vi hittar på nåt kul.

Jag hoppas din fredag är FAB !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Mitt business möte & new shoes..”

 1. dolly says:

  me want ;D hehe.. sjukt fina flipflop.

 2. Nettisens says:

  Hejsan, svejsan

  Kommer du att ha nätshopping också?

  Butik i Norge eller Sverige eller kanske i båda 😉

  Kramisar från Nettisens

 3. e says:

  välkommen hem 🙂

  kram!

 4. Lisa says:

  Nej, nu måste jag bara ta och skriva av mig allt det där jag tänker varje gång jag tittar in på din blogg; vilken FANTASTISKT positiv, hjärtlig, "fixig" och levnadsglad person du är! Jag får alltid ny energi av att gå in här och läsa om era dagliga små händelser. Och till min förvåning har jag dragits in i en kärlek till Hello Kitty. Jag som aldrig har tyckt om "henne" särskilt mycket, men nu, med tre döttrar så skulle jag kunna tänka mig att kasta mig handlöst in i samma "missbruk"!

  Ja, jag blir bara SÅ glad varje gång som sagt. Kommer ofta på mig själv att sitta och småle när jag läser inläggen…

  TACK för att Du delar med Dig!

  Mvh / Lisa

 5. pernilla says:

  Åh jag saknar också thailand, låter som din butik kan bli väldigt mysig!

 6. Babs says:

  Hoppas man kommer att kunna handla från din butik via nätet också.

  Hur har du tänkt denna gången när du nu öppnar på nytt?

  Din "gamla" butik gick väl i konkurs så du kanske har ändrat ditt koncept så att du lyckas bättre denna gången?

  Blir det billigare varor så att fler har råd att handla t.ex.?

  Nätförsäljning kanske? Då kommer dina fina saker att gå åt som "smör i solsken"

  Nu väntar jag och säkert många, många fler med mig på att du ska öppna din säkert underbara butik

  Lycka till tjejen!

 7. Mikaela says:

  Ååå, kommer köpa de högra på studs! Väntar ivrigt på din shop och annar att man kommer få slåss om sakerna för du finner alltid SÅ mycket fint! Har även en fråga… såg en gång att du hade jättefina serveringsskålar med texten chips osv på i rosa. Någon anning om var man kan finna domma idag? Tack för en SUPER mysig blogg!

 8. Så fina skor! Ha en underbar fredagseftermiddag och kväll! 🙂

 9. Sara says:

  Ja skulle bli tokig att få gå in i den där butiken!! Var finns din butik nånstans?? Skulle verkligen vilja besöka den..

  Gissar att det är många som frågar samma sak, men det vore toppen om du kunde göra ett inlägg om vars och hur man kan köpa dina grejer!!

  Tack för en bra blogg! 🙂

 10. Jenny Sv says:

  Åååh! Vad snygga skorna var. Jag kommer absolut köpa av dig om du ska ha webshop och skicka till Sverige. 🙂 Kram

 11. AnnaStina says:

  Tack snälla ni för era kommentarer ! 🙂 Jag kommer att kombinera en vanlig butik med en nettbutik så ni kommer att kunna shoppa från mig oavsett vilket land ni bor i ! 🙂 Och när de gäller precis dessa skor så får jag snart veta om jag får dem i min förta lev., de ska checka lagret för mig.

  Kram! 🙂

  Lisa-

  TACK snälla du för ditt jätte trevliga inlägg till mig. ! 🙂 Jag blev så glad då jag läste! 🙂 och så härligt att jag bidragit till att Hello Kitty kommit in i ert liv 😉 Önskar dig och din familj en underbar helg. Kram ! 🙂

  Babs-

  När det gäller att min förra butik gick i konkurs så berodde det enbart på att butiken var uppbyggd kring mig som person och den dagen då jag inte stod där och mötte mina kunder längre så fungerade det tyvärr inte.. Men då jag var på plats, vilket jag var i ca 4 år, så var den stor succé ! 🙂

  Mikaela-

  De söta skålarna med text på (chips, godis, etc) kommer från Bruka Design. De har 2 egna butiker i Stockholm city , en vid NK och en på Östermalmstorg. Deras produkter säljs även via mängder av återförsäljare runt om i både Norge & Sverige.

  Sara-

  Jag öppnar snart (ca augusti) min butik här i Oslo + på nätet och då är du varmt välkommen att shoppa hos mig ! 🙂

 12. Linda Bunn says:

  Välkommen hem!

  Vad härligt att även vi här i Sverige får möjlighet att shoppa hos dig över nätet!

  Flip Floppen var absolutely gorgeous och min tonårsdotter kommer älska dom!

  Lycka till med din nya butik!

  Kramar

  Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *