Mitt favorit linne (singlett).

Allmänt

168397-1517
Linnet heter "Dawn" och kommer från "By Malene Birger" och detta har jag i hur många färger som helst och det går nästan inte en dag utan att jag har ett av dem på mig. De är de bästa!

Jag var även innom butiken "Riddargatan 12" då jag var i Stockholm och ni kan ju gissa var den ligger? Just det ja, på Riddargatan 12! 😉

Shoppade ett nytt basic linne (singlett) från "By Malene Birger" för dessa "bor jag i". Det går nästan inte en dag utan att jag har på mig detta linne i vitt under allt annat för de är underbart sköna att ha mot kroppen + att de är härligt långa så de döljer "glipan" mellan jeans & topp. De hade fått in linnet i "höstens rosa färg" (ser lila ut på bilden..) som dessutom kommer bli perfekt att ha i Thailand. (inte så länge till vi reser nu…).

Och på tal om förpackningar… På "Riddargatan12" så har de också en genomtänkt profil. Rosa påse med matchande silkespapper och ett litet "kort" i matchande kontrast färg som de fäster kvittot i.

MEN! trots den genomtänkta profilen så är detta tyvärr ingen bra butik. Varför? För att de inte ger någon bra kundservice. Jag har besökt butiken flera gånger och ännu har ingen sagt "Hej!" eller frågat om jag önskar någon hjälp? Det är för mig ett mysterium hur man kan köra den "stilen" när kunderna är det absolut viktigaste som finns?!

Så – min shopping där begränsade sig till ett linne för jag får en MYCKET trevligare shopping upplevelse på ett annat ställe…. ! 🙂 Vi kunder förtjänar den allra bästa service så tänk på det då du är ute och shoppar för du har makten att själv välja vem som ska tjäna pengar på dig.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Mitt favorit linne (singlett).”

 1. Emilié says:

  Åhå, älskar dom där linnena -så sköna!
  Måste nog ta och besöka den affären, var ju en riktigt fin färg (:

 2. Lia says:

  ja ush riddargatan har riktigt snorkig personal – om man inte råkar vara känd… synd på en butik med så mycket fint.

 3. AnnaStina says:

  Afrodite-
  Tack! 🙂
  Emilié-
  Vad härligt att du också älskar “dawn” linnena. De är bara de BÄSTA! 🙂 Happy shopping! 🙂
  Linda-
  Jag håller med dig! 🙂
  Lia-
  Ja, det är förfärligt synd att de har då dålig personal i butiken för själva butiken är ju bara den mysigaste och de har ett bra sortiment. Så som sagt, synd på en så bra butik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *