Mitt första besök hos “TOPSHOP”

Allmänt

168397-852

I senaste svenska ELLE är det galet många annonser från "TOPSHOP" eftersom de har ett samarbete denna månad. Det var när jag bläddrade i ELLE som jag såg att de har en butik i Gallerian mitt emot NK på Hamngatan i Stockholm. Hade ingen aning om det!

Så i torsdags när jag och sessan var i Stockholom så gick vi självklart raka vägen dit. Det första jag tänkte då jag åkte ner rulltrappan i butiken var "my god! vad RÖRIGT det är här", har jag kommit rätt? är detta "rea avdelningen"? också är den flotta avdelningen en annanstans? Men nej, det var så här deras koncept såg ut. Jag tänkte att här hittar jag ALDRIG nåt men i en lite hörna som såg ut att vara en "second hand" krok eller nåt, för det hängde bara 1-2 st av samma plagg, så hänger denna fantastiska guld klänning som jag blev kär i så den fick följa med mig hem.. 🙂 Halsbandet hängde på skyltdockan tillsammans med klänningen så jag kunde inte låta bli att ta mig det heller, det kostade bara 99 kr. 🙂 (det syns inte så bra på bilden men det är en träplatta med en fjäril (sommerfugl) i guld på).

Det var mitt första men inte mitt sista TOPSHOP besök!

 P.S Jag frågade personalen om denna "hörna" och fick då veta att det är där de hänger plagg de endast har 1 eller 2 kvar av. Så så var det med den saken.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Mitt första besök hos “TOPSHOP””

 1. Lisa says:

  gud vilken fin klänning! 🙂

 2. Ebba says:

  bara så du vet så finns det ett till topshop som ligger på drottninggatan, väldigt nära åhlens city, det är mycket större än det du var på 🙂 bara ett litet tips till nästa stockholms resa 🙂

 3. Jessica says:

  Sötaste vän,
  Vilka UNDERBARA klänningar du shoppat !! Du har verkligen STIL !! Den rosa är helt klart “Carrie” o den guldiga är bara SÅÅÅÅ glammig. I Love them !! Vill oxå ha 🙂
  Vännen, vill bara säga att din blogg är helt FANTASTISK !! Den är en superhärlig blanding av en Mamma-mode-interiör tidning 🙂 Det är SUPERlyxigt att den “dimper” ner framför mig VARJE dag med fina bilder,inspiration och shoppingtips 🙂
  Önskar söta familjen en fortsatt mysig kväll.
  Krameli kram 🙂

 4. miss c says:

  vilken fin klänning från topshop,men du skrev inte vad den kostade ;-)förstår att den inte var lika billig som den rosa 🙂

 5. AnnaStina says:

  Lisa-
  Ja, visst är den snygg! 🙂
  Ebba-
  Tack snälla för tipset! Tjejen i butiken berättade om den andra TOPSHOP butiken för mig men jag hade så lite tid den här gången så jag hann aldrig gå dit. Men nästa gång vi är i Stockholm ska jag ta turen dit! 🙂 Jag frågade faktiskt om den butiken är lika “rörig”? Ja, sa hon, det ska vara så här 😉
  Jessica-
  Underbaraste sötisen! Du och jag borde ta med oss våra sessor och åka på en shopping weekend till tex Köpenhamn! 🙂 Tänk vad KUL & mysigt vi skulle ha!!:-) Det tycker jag vi ska tänka på att kanske göra en gång! 🙂 Jag blir så GLAD när jag läser det fina du skriver om min blogg. Din beskrivning är EXAKT sånn som jag vill att min blogg ska uppfattas!! Tror faktiskt jag kommer att klippa ur ditt inlägg och använda det till en sak… vad kan jag berätta i ett mejl till dig 😉 Hoppas du har en super mysig söndag och att du och sessan mår BRA?! Kramisar i mängder! 🙂
  Miss.C-
  Den var faktiskt inte alls dyr den här klänningen heller! Den kostar bara 749sek!! 🙂 Så – löp och köp!! 🙂

 6. Ja, Drottninggatans Topshop är den BÄST butiken! Fin klänningen den med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *