Mitt första jultips!


Vi fick ett reklamblad som heter "Julebyen Göteborg" häromdagen och i den hittade jag denna vackra annons från NK som var betydligt mer inspirerande än hela KK-Julen bladet som jag köpte jag . Längst ner i annonsen stod öppettiderna (syns inte på bilden) och bara så att ni vet så har NK öppet kl. 10.00 – 14.00 på julafton 😉

Kvällens soffmys resulerade så klart i att jag somnade 😉  och nu ska jag strax krypa ner i sängen men först dagens TIPS :

Köp inte bladet KK-Julen !! Jag fick NOLL inspiration av bladet och det var inte ens mysiga bilder eller fina julpynt 🙁  Så – istället för att du ska lägga 59nok på det så tycker jag att du ska köpa dig 4 Bocca istället ! 😉  (Bocca = mörk choklad). 

     
Detta är de enda inspirerande tipsen i bladet. Papper + dekor på de rosa paketen köpte jag på Panduro Hobby förra julen.. så det är inget nytt.  Adventskalenderkransen är riktigt fin tycker jag ! 🙂

Det är föresten en crazy tanke att det snart är jul, tiden flyger fram !

Nu säger jag TACK för alla kommentarer & mejl jag fått idag och avslutar den här bloggdagen med att säga:

God natt & Sov gott ! ♥

Kategori: Jultips ! | 19 Comments

19 responses to “Mitt första jultips!”

 1. melissa says:

  ja vilken gullig kalender 🙂

 2. Lotta says:

  Jag längtar verkligen till julen! Kommer antagligen precis som vanligt sätta upp allt innan det egentligen ska vara uppe. Har redan sett ut en hel del nytt som jag vill köpa och pynta med. Ååååh det är så härligt :o) Sen brukar jag köpa en hel del pynt på mellandagarna…och jag kommer aldrig ihåg vad jag har så det är spännande varje gång jag öppnar julkartongerna :o)

  Kramar och ha en alldeles underbar dag

 3. Frida says:

  Åh juuul! 🙂

 4. Anna says:

  Tipsar om tidningen AMELIA som alltid har ett julnummer ute i butikerna sen. Vet inte om den har kommit ut än, men förra året var den jättebra! Amelia JUL heter den tror jag.

  Vill ni vinna härliga frukostbuffé-checkar på ett hotell?

  Kika då in i min blogg idag!

 5. Linnéa says:

  Längtar jättemycket till julen! 😮

  Ha en bra dag !

 6. Linda says:

  Hej hej.

  Såg ditt inlägg längre ner om tips och inspiration från gucci som kommer från Zara och h&m. Köpte den där klänningen igår efter att ha suktat så mycket efter den 🙂 Men måste bara höra, kostar den 499kr i sverige? Jag köpte den nämligen för 35 euro så då gjorde jag verkligen ett kap! Jag bor iförsig i Spanien och vad jag hört/lagt märke till ibland så är Zara här billigare eftersom att kläderna är härifrån. Skönt att höra hur som helst för då kan jag tala om för karln att jag inte alls gjorde av med så mycket pengar igår och gjorde ett kap 😉

  Hoppas du får en kanon dag i Norge!

 7. Carro says:

  Helt sjukt vad tiden går fort..snart jul!

 8. Linda says:

  åhh julen. Den kommer bli extra speciell då vår prinsessa är här. Hur gör man den där adventskalendern? Du får gärna lägga ut instruktioner. jag e så kass på sånt men tycker det är roligt.

 9. jennifer says:

  ja gud va fint, nu längtar vi till jul, aööa dessa dofter och allt man ska förbereda sig på=)

 10. Nathalie says:

  Jag fick min första julkänsla för en månad sen. Helt fel kändes det då, men nu känns det okej =) Jag längtar verkligen. Bra kategori!

 11. oil crisis says:

  Hello visit that page regarding See You

 12. good quality post thanks

 13. I like this neat website! Check this fascinating information regarding Egypt property and Egypt property Thanks!

 14. webpage says:

  I have never thought that it’s going to become my addiction to read blogposts as it is so much overpowering.

 15. opera browser is not working good on this theme, finasteride without prescription, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]finasteride without prescription[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription finasteride without prescription, %-]],

 16. qsutwaj says:

  DNfnMk cjvcoaerhjqp, [url=http://bttjdxalhwya.com/]bttjdxalhwya[/url], [link=http://wibkwbgoqjzr.com/]wibkwbgoqjzr[/link], http://yxcaqdyjxamm.com/

 17. Great! Thanks for post

 18. prozac says:

  opera browser is not working good on this theme, order floxin, xewher,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *