Mitt hjärta.


Tavla av min favorit konstnär Björg Thorhallsdottir.

Den här bilden har jag visat en gång förut men nu visar jag den igen bara för att jag impulsivt kände att den passade så bra just nu. Mitt hjärta blev nämligen sämre i kväll och då jag nattade henne så kräktes hon…. och när sånt händer så  blir jag värsta ynkliga mamman som tycker såååå synd om henne…

Hon somnade i alla fall sött alldelens nyss och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon får vakna pigg & glad i morgon.

Och inget ont som inte har något gott med sig för själv somnade jag inte 😉 så nu har jag plötsligt "hela kvällen" (well, klockan är ju en del..) framför mig och jag tror faktiskt att jag ska ta och titta på en film för första gången på evigheter.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Mitt hjärta.”

 1. Irene says:

  Stackars lilla Johanna, och A-S för oros attacken 🙂

  Som min pappa alltid säger, sömn är det bästa medicinen.

  KRAM

 2. AnnaStina says:

  Irene-

  Du är så söt! tack snälla 🙂 och jag tror verkligen på det din pappa säger jag också så jag är övertygad om att hon vaknar pigg & glad imorgon 🙂 Önskar dig en jätte mysig kväll! Kram! 🙂

 3. Amanda says:

  Stackars liten, hoppas på en bättre morgondag!! Kram till er båda!

  Ps. Ja, imorgon söndag är jag ledig 😉

 4. anne says:

  En så vacker blogg!

  Hoppas din dotter repar på sig, de brukar ju göra det, de små.

 5. Lotta says:

  Men Hjärtat då, hoppas sömnen gör henne helt frisk. En liten undran ang Norge. Har man föräldrapenning i Norge lika länge som i Sverige eller är du hemma ändå just nu? Dvs lyckliga dig i så fall som har råd/möjlighet att stanna hemma så länge utan att behöva dra in pengar. Skön kväll och kram till er båda.

 6. IZZAH says:

  Vilken härlig blogg du har 😀

 7. Hoppas hoppas hoppas (!) att Johanna kryar på sig och mår som en prinsessa imorgon bitti! God Natt-kram på Er !!!!!

 8. c says:

  huff da!håper hun blir frisk snart!

 9. Marie says:

  Stackars liten!! Hoppas hon är pigg i morgon!

  Kram till Prinsessan och hennes söta mamma.

 10. Vilken underbar tavla.

  Hoppas lilla Johanna kryar på sig snart.

  Kram från Nettisens

 11. Mia says:

  Hoppas lillan kryar på sig tills imorgon! Jag har också haft myskväll, med vänner och vin…

 12. AnnaStina says:

  Tusen TACK alla underbara för era fina kommentarer! Ni är så omtänksamma 🙂

  Kramar! 🙂

  P.S Lotta- Vi har föräldrapengar i 1 år i Norge precis som i Sverige. Eftersom vi varit i Thailand i 6 mån så har Johanna haft permisjon från dagis men hon ska snart börja igen och jag ska starta upp egen business. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *