Mitt hjärta är en ÄNGEL.!

Allmänt

168397-804

Vi vaknade kl. 8.30 av att telefonen ringde jag och mitt hjärta och TUR var ju det för kl. 9.45 hade jag tid hos frisören. Det blev typ tok stressigt.! Så när vi kom fram, ca 15 min försent…, så var jag sååå svettig att det var pinsamt.! 😉

Mitt hjärta var en ÄNGEL heeela tiden. Oj, nu vill mitt hjärta sova här. Ska ta tag i nattningen. Skriver mer senare då hon somnat, dvs efter kl. 22. 🙂 Ses här på bloggen då!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Mitt hjärta är en ÄNGEL.!”

 1. Emmelie says:

  Vilken typ av extensions har du?

 2. Emma says:

  Ja! Jag vill också veta! Vilka typ av extensions du har och hur mycket av den varan? Hur ofta sätter du dit nya och sliter det massor på håret??

 3. AnnaStina says:

  Emmelie & Emma-
  Förlåt, men jag vet faktiskt inte vilken typ av extensions jag har? De har helt säkert något “fancy” namn men det har jag inte fått med mig? Det är i alla fall ÄKTA hår och det är små små fästen. Jag har ca 100 stycken. Jag byter ca var 5-6 månad och sist jag bytte fick jag höra hur FINT mitt eget hår var så svaret är nej- det har inte slitit så mycket på mitt eget hår! 🙂 Jag har haft extensions i ca 3-4 år (osäker..) och senast jag skulle sätta i nya var jag utan i ca 2 veckor och det gick hur bra som helst, för mitt hår var som sagt inte alls särskilt slitet. 🙂 Tror det är väldigt avgörande vilken typ av extensions man har och hur proffsig den som sätter i / tar ur är.! Hon jag gjort mina hos i alla år är “den bästa” 🙂 Jag är super nöjd med mitt hår och kan varmt rekommendera det till er om ni funderar på att sätta i! 🙂 Enda baksidan är ju att det är lite dyrt.. men smakar det så kostar det 😉
  Kram! 🙂

 4. Sofia S says:

  Jag har också haft extensions i ett par omgångar och inser nu när jag ser ditt hår hur mycket jag saknar det! Ska genast ringa och önska mig det i present av far min, kanske kan hitta på en present-anledning, typ “grattis min kära dotter för att du blivit mamma” eller nåt liknande! =) För man blir ju inte direkt rik av att vara mammaledig.. Hihi.. Åh, vill ha sådär fint hår nu! Kram på dig!

 5. Jonas says:

  Åh… vad jag saknar Mattias o Sebastian nu då jag ser salongen. Tänk dig. Vi bögar i Luleå innan ens internet fanns 🙂
  Det finns ett rykte om “någon” frisör i Luleå som hade en missnöjd kvinna som grät i stolen. Frisören ryckte på axlarna o sa “Åja lilla gumman. Lite valium ska nog få dig att bli lugn med”
  Sant eller inte. Puss från Söder

 6. Info från frisörerna: Tack för besöket och lycka till framöver! För er som undrat vilket hår som används så är det äkta hår med so-cap-fästen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *