Mitt hjärta morgontränar.

Allmänt

168397-1261
En morgontrött Johanna.

Här ser ni den fina leksaken mitt hjärta fått låna av sin boyfriend Elian och hon bara älskar den. Tog den här bilden alldelens nyss då det var knäpptyst inne i vardagsrummet och smög dit för att se vad hon gjorde? Då hittade jag henne stående så här tittandes på TV. Sött!

Nu ska jag dra på mig en keps och springa ut och shoppa färskt frukostbröd och nybakade bullar så vi kan ha en riktigt mysig lördags frukost 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Mitt hjärta morgontränar.”

 1. Gud vad söt hon är! 😀

 2. Mirva says:

  God morgon! Tentan (jag vill aldrig mer tenta!!!) är över och den var fruktansvärt hemskt svår! Gråter redan! Skulle bara säga att även min mobil har nu slutat funkar, väldigt bra (icke!!!) när man är ca 45 mil från sin egen familj. Så jag kan inte ta emot samtal, skicka sms eller ringa. Beror på det att min nya Nokia inte stödjer 3G, enl Comviq. Men då borde de ha informerat mig om det och sett till att jag borde ha fått ett annat abonnemang. Gissa om jag KOKAR idag! Ska “hem” snart och låna tjejens telefon som jag bor med för att kunna ringa till j*vla Comviq. KRAM !!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. AnnaStina says:

  Patricia-
  Tack snälla du! 🙂
  Mirva-
  Uff, det låter inte så bra det där… Hoppas att du fått ordning på din tfn nu och att din helg – trots allt elände – blev FAB!? 🙂 Önskar dig en härlig ny fräsch vecka med start i morgon! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *