Mitt hjärta trummar för…. fredag!

Allmänt

168397-1184
Mitt hjärta i sina "morgonmyskläder".

Nu sitter mitt hjärta och spelar på trumman av glädje för att det är fredag!! 🙂  Hon är lika glad som mig över att vi har en mysig helg framför oss nu och hon älskar musik. Så fort det kommer en bra låt på radion eller tvn så börjar hon att "dansa" med kroppen. Det är underbart att se! Speciellt för mig som alltid älskat att dansa. Det gjorde min mormor också. När hon var ung så kunde hon cykla fler min på grusväg för att få dansa.

Å NEJ!! …. nu råkade mitt hjärta tappa min kamera i golvet (hon sitter i mitt knä) och nu är den också död… Shit! det betyder att jag varken har mobiltfn eller kamera 🙁   Måste ta och försöka få liv den nu på en gång för kamera kan jag INTE vara utan.

Önskar dig en underbart härlig fredag! Lyssna på BRA musik och dansa loss i vardagsrummet om du är hemma! 🙂 Och om du är på kontoret så kan du ju stänga dörren om dig och smygdansa lite vid skrivbordet 😉 eller i alla fall röra benen – under skrivbordet – i takt till musiken.!

Nu ska jag hoppa i duschen, jag är dunder förkyld men det förtränger jag 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Mitt hjärta trummar för…. fredag!”

 1. Angel says:

  Ha en underbar Fredag,tjejer

 2. Lea says:

  Men tänk vad fort det blir Fredag veckorna går ju så fort.
  Man hinner knappt med.MEN läsa din blogg det finns det alltid tid och plats för.
  Hälsningar från ett höstigt norrbotten.
  (du ska se färgerna på träden så underbart vackert).
  Igår kl 8.00 hade vi 1 grad här brrrrr.
  Ha en mys helg.

 3. grombaben says:

  Åja, fredag er fantastisk! Tok igjen for brakforsovningen i går og var på jobb kl 07.00. I love. Radioen på full guffe og fredagshumøret har inntatt kontoret. Ha en herlig dag og kos dere med helg og musikk! 🙂

 4. Mini says:

  Äsch är det inget värre än så. Materiella ting går ju att skaffa nya. Min dotter leker också med kameran o mobilen. 🙂
  Ha en bra dag!

 5. josefine says:

  KRYA på dig kæra væn! fungerar någon mobil?!annars kan du låna min blå om du klarar av det haha =) Jag ær SÅ glad jag har dig o sessan! jag vill så gærna møtas imorgon men har frissan kl 14, men har provat boka om…men ingen tid næsta lørdag. Fast E skulle nog bli glad eftersom han ska ta elian ikvæll, inatt o imorgonbitti så kunde jag ju smita ut på dejt med er o mysa o han få sova..men då får jag se ut så hær i minst två veckor till i håret. Men du, det ær vært det! Ska vi ses imorgon? Puss, byxorna ær LOVELY!

 6. josefine says:

  glømde skriva: GLAD fredag o att jag ska byta min banner till annat typsnitt, så du vet 😉

 7. josefine says:

  hej!!
  svarar här: jag o elian åker snart ner till oslo city ska prova ett par svarta byxor o sen hem! möter er gärna snabbt där om ni vill?! kanske en smoothie o en kram? puss trend i bogstadv har ej de brallorna!

 8. AnnaStina says:

  Sweetie! Jag är lite osäker på om vi kommer oss ut..? när tror du att ni är där ca? *kram* 🙂

 9. josefine says:

  vi åker nog banan ( haha Tbanan =)) om ca en halvtimme! röjer undan bananer o brödbitar på golvet o sen ska jag hoppa i jeansen bara! hmm svara här om ni hinner! har typ en dejt hemma igen kl14 med petronella! kom gärna ni med? så kan vi dricka lite vin? hihi FREDAGSMYS kallas det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *