Mitt kontor.


Olivträd från Markedsplassen Blomster, bokstaven G från Chicas & venner , lampan kommer från Bruka (sålde den i min butik) och gardin från Himla.

För mig är det en feelgood-grej att få ordning inne på kontoret och det entusiasmerar & inspirerar mig i mitt uppbyggande av mitt nya företag 🙂  Och – en viktig sak för att jag ska trivas är att jag har det fint runt mig så igår gjorde jag lite "symbolisk" shopping för min egen skull. Jag köpte ÄNTLIGEN, som ni vet, ett olivträd som nu förgyller fönstret vid mitt skrivbord också blev det ett stort G i trä.

G = Gizmolina, Gizmo, Gucci (min katt), Glad, Godis… så det är en bokstav som syboliserar massa positiva saker i mitt liv.  Och störst av allt är att det är första bokstaven i mitt nya företags namn ! 😉

Det är viktigt att skapa en miljö där man trivs för då flödar kreativiteten och det kan vara små ting som tex en fin penna eller , som i mitt fall, en träbokstav som är det där "lilla extra" som gör "det".

Nu sover mitt hjärta igen. Hon har tyvärr inte varit på sitt bästa humör på fm pga att hon är super trött efter den vakna natten + att hennes näsa rinner så nu hoppas jag att hon får sova en stund (förra napen blev för kort) innan Heidi kommer och det ska busas. Själv ska jag göra mig klar + fixa lunch och sen : Ikea !

Kategori: Hemma hos oss. | 24 Comments

24 responses to “Mitt kontor.”

 1. cathrine says:

  så fint!tror nok d må bli et oliventre på meg også når påsken er over og butikkene åpner igjen…. Så spent på ditt nye foretag,er d hemmelig?!;)

  God påske og god ikeatur!

  Klemklem

 2. Annica says:

  Hej, var har du köpt bokstaven ifrån? Och vad är det för material?

  Tack för en superbra blogg! Kramar till Er!

 3. Hej Cathrine-

  Tack för din trevliga kommentar! Jag tycker absolut att du ska köpa dig ett olivträd, de är SÅ fina ! 🙂 Mitt nya företag har jag berättat lite om här på bloggen, det blir en butik med salg av interiör & klæar på nett + showroom i Oslo. Kommer skriva mer om det längre fram på bloggen 🙂 Önskar dig en flott dag ! Klem 🙂

  Hej Annica-

  Tack för fina ord ! 🙂 som jag skrev så kommer bokstaven från butiken Chicas & venner. Den är i trä och märket är "Miljögården" (svenskt). Hoppas du får tag i dem ! Kram! 🙂

 4. Babette says:

  Vackert olivträd!

  Om du har tid/lust får du hemskt gärna tipsa mig.

  Vi skall till Oslo den 24april ( maken och jag ) och vill bo på fint Hotel, gärna centralt.

  Skulle hemskt gärna vilja ha tips på någon mysig/romantisk restaurang!

  Tack på förhand =)

  Mvh Babette

 5. cathrine says:

  Å,såå spennende! Gleder meg til mer info og til du kommer i gang,jeg kan love deg at jeg blir en av dine kunder:)

  Klemklem

 6. Hei hei…

  Så flott oliventre du har kjøpt deg.. jeg likte veldig godt potten den står i!

  Lykke til med nettbutikken og ha en riktig så flott påske!

  klem

 7. queenpeach says:

  underbart olivträd!

 8. Mimmi says:

  Ser inte om bokstaven är i någon färg annars så föreslår jag att du målar bokstaven i Guld – passar dig och guld står för just just framgång och det ju det du vill ha med ditt nya företag.

 9. annika says:

  Va mysigt ditt arbetsrum ser ut och det e verkligen mysigt med olivträd!! Köpte ett själv häromdan .

  Hoppas du får en mysig dag !kram 🙂

 10. emma says:

  Har du någon aning om vad en slappröv är? 😮

 11. julle says:

  vilket mysigt!!

 12. Vita frun says:

  Hej Anna-Stina!

  Åh så fint det ser ut! Älskar din inredningsstil! Vore kul att få se fler bilder efter din Ikea-shopping! : )

  Lycka till med ditt nya företag! Ska bli så kul att höra mer om det längre fram.

  Glad påsk & tack för en otroligt fin och inspirerande blogg!

 13. Heidi says:

  Gleder meg veldig til nettbutikken din åpner!! Du har veldig god smak på interiør etc så jeg er sikker på at jeg kommer til å finne mye jeg liker og inspireres av til min leilighet som jeg holder på å pusse opp! Lykke til!!!

  H

 14. Maria says:

  Snygg blogg du har 🙂 Den här bilden var jättefin, jag gillar speciellt gardinen.

  Har du ett inredningsföretag eller?

 15. Vilken fin blogg, lycka till med företaget 😀

 16. Ja, miljön är otroligt viktig för hur vi mår!:.))Och det var en riktigt smart grej med bokstaven G!:.))

  Hoppas att lillan får vila ordentligt inatt så hon kan bli sitt glada jag igen!:.))

 17. Cathrine :-) says:

  Hei, kan jeg spørre hvor mye du ga for Oliventreét?

 18. sophia says:

  fint , skulle också behöva göra om mint rum :S hahha

 19. Becka says:

  Du ser ut att ha ett härligt kontor! 🙂 Håller helt med om att arbetsmiljön påverkar hur bra man trivs med det man gör och hur bra man gör det man gör. Med det sagt skulle jag önska att jag hade en mer inspirerande miljö på min arbetsplats…men det är inget jag kan påverka…tyvärr.

  Ha en riktigt skön onsdagskväll!

 20. Starmama says:

  Jaa-a, vad ska man säga… jag hade mer än gärna suttit på ditt kontor! KRAM! 😀

 21. Anna says:

  gillar verkligen ditt fönster! olivträd är hur fina som helst ju =)

 22. REBECKQ says:

  ah vad fräscht det ser ut! jättesnyggt 🙂

 23. Emma says:

  Det är så snyggt att pryda sitt hem med bokstäver lite här och där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *