Mitt kvällsgodis.

Här ser ni vad jag ska trösta mig med i kväll. Nya engelska Red och ett par filmer (är klar för att se om SATC 2 och Eat Pray Love har jag varit nyfiken på länge).  Lägg till tända ljus, lite choklad och en mysuniform 🙂

Önskar dig en trevlig kväll! Glad jag har er fina bloggisar!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Mitt kvällsgodis.”

 1. Kristine says:

  God bedring til deg:)
  Gleder meg til å høre hvordan du liker filmen med Julia Roberts, da jeg ikke har sett den enda;)
  Nyt din koselige og avslappende kveld!!
  Takk for din blogg!
  Klem Kristine

 2. FruSofie says:

  Åh Eat Pray Love tyckte jag var en helt underbar film, hoppas att du med gillar den!

  kram

 3. Malin says:

  Låter som en härlig kväll. 🙂

 4. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  Inte alls fel en kväll som denna, ta hand om dig!

  KRAM sjuksköterskan Mirva

 5. Låter som en finfin kväll det!

 6. Mikaela says:

  Ååå Eat, Pray, Love frågade jag mannen om han kunde hyra åt mig idag men han kom aldrig iväg =( Får vänta till helgen helt enkelt. Hoppas det var okey att jag tipsade på min blogg om din tävling från Rosemund. Mitt tävlingsinlägg blev ju lite halvknasigt med barn springades runt fötterna så jag hoppas någon av mina läsare lyckas trycka rätt på tangenterna. Har man inga tävlingar på bloggen kan man ju alltid bjuda med sig av andras. Hoppas du kryar på dig snart. Du hade verkligen tur. Stora kramar M!

 7. Jonas says:

  Och så kan du kolla in Maria M o lite andra sköna filurer som jag plåtade på Gaygalan

  http://www.qx.se/Vimmel/16709/mingel-fran-arets-gaygala

  Vi borde gå nästa år 😉

 8. Läste om din olycka, fy farao – det hade kunnat gå riktigt illa! Tur att det gick relativt bra ändå… Låter härligt med din myskväll! Sköt om dig!

  Kraaaaaaaam aka

 9. Låter som en jättemysig kväll! Dock måste jag säga att jag blev besviken på Sex and the city 2…. vad tyckte du om den?

 10. Anna says:

  Vad tyckte du om Eat, Pray and Love? Jag lämnade biosalongen efter ca 1½ timme. Det säger väl det mesta.

 11. Ulrica says:

  Om du inte redan sett Eat Pray Love så rekommenderar jag dig att strunta i att se den och läs boken ISTÄLLET. Tyvärr är filmen skitseg 🙁 men boken är helt fantastisk!
  Hoppas Du snart mår bättre och vilken tur att det inte blev ögonskador.
  Kram Ulrica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *