MITT LIVS TYNGSTA VECKA…

Allmänt

Goood måndag mina kära bloggvänner! 

Dagen då jag ska ta farväl av min älskade pappa närmar sig och det knyter sig i magen… Helst skulle jag vilja dra täcket över huvudet idag och sova bort dagen och glömma alla “måsten” inför begravningen men vissa saker har tidsfrister och med lite mer än 1 vecka kvar så har jag inget val, jag måste vara stark och se till att allt blir gjort.  Och pappa – jag lovar att vi gör vårt yttersta för att allt ska bli precis så som du önskat.

Det är en kylig morgon här uppe i norr men solen strålar och det ger den energi som jag verkligen behöver just idag. Hoppas att du också får njuta en solig vacker måndag och att din helg varit fin?!  Vi girls avslutade helgen med en riktigt soft söndag, eller ja, Johanna tränade på en koreografi + hade  2 timmar dansträning men för mig var det 100% chill sen var kvällens höjdpunkt premiären av Solsidan.  Såg du? Vi älskar verkligen den serien och tycker att det första avsnittet på nya säsongen var riktigt, riktigt bra! (fick akut Nikki Beach saknad då jag såg Mickans förslag!) så om du inte såg igår: se på Play idag!

 

Halloween närmar sig så i veckan ska jag börja pimpa upp vårt Casa.  Så här såg det ut här hemma förra året och se vilken skillnad några svarta papir bats gör! Det ska verkligen inte mycket till för att skapa halloween feelings. 

 

Bäst att jag tar tag i mitt livs jobbigaste to do list här nu så jag önskar dig en riktigt fin start på veckan och kom i håg: var rädd om dig och dina och ta tillvara din dag! Och vilka svåra, tunga, olustiga uppdrag vi än står i just nu så måste vi påminna oss själva om att vi fixar det för när det verkligen gäller så är vi starkare än vi tror.

Kramar & Kärlek!

P.S mitt rosa hjärta som ni kan klicka på för att visa att ni besökt min blogg fungerar tyvärr inte som det ska (ibland nollställs det under dagen och klick försvinner…) men fortsätt att klicka på det ändå! så hoppas jag att problemet snart är löst.

Miss.G.

162
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MITT LIVS TYNGSTA VECKA…”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så snyggt. Jag har vit fladdermöss av svart papper och hängt i ljuskronan. Så enkelt men effektfullt. Stor kram

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack! Och så fint det låter med fladdermöss i ljuskronan! Det är verkligen halloween i luften nu… !

   Önskar dig en magisk dag fylld av feelgood! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *