Mitt nya favorit ställe!

Allmänt


Idag kunde jag inte låta bli att ta på mig mina vita byxor från Zara och det är ju faktiskt snart vår  😉

När min darling Mia föreslår att vi ska mötas på "gamla Odeon / nya Olivia" för en lunch idag så blev jag super nyfiken på stället men också lite skeptisk eftersom jag inte tycker att "pizzakedjor" brukar vara så speciellt mysiga….


Se så mysigt de gjort utanför…. Mia har på sig snygg jacka från Replay.

Men då jag klev innanför dörren så sa jag direkt : WOW ! för det kändes absolut inte som någon pizzakedja och stället var hur mysig som helst med massor av levande ljus och härlig lounge feeling så här kommer jag att "hänga" ofta ! 🙂 Det kändes faktiskt nästan som att vara på Odeon och de skulle lätt kunna köra på med tisdagarna till sommaren och ha fullsatt, det är jag helt övertygad om .

 
Entrén till restaurangen är helt i min smak ! (och ni vet ju att jag älskar olivträd 😉 Min fina vän som är en äkta solstgråle. Och jag gillar dekoren med svart/vita bilder.

Å vad det är KUL när man får bli positivt överraskad ! 🙂 och TACK kära vännen för en super mysig lunch. You make me happy ! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Mitt nya favorit ställe!”

 1. mikaela says:

  Ohh vad mysigt! Får själv åka dit nån gång 😉

  http://www.candycream.blogg.se

 2. Mammas Groda says:

  Ser jätte mysigt ut !

 3. Hej hej!

  vill bara påminna och tjata om att du väldigt gärna får öppna webbutik när du väl öppnar butik! kan du inte berätta liiiite mer om ditt projekt? Jag vill nog gärna kunna handla o bor ju i SThlm o har inte vägarna förbi Norge 🙂

  kram kram, Anna

 4. Miss Cali says:

  Urs & fy! Thailand såg sååå mycket softare ut! 😀

 5. Therese says:

  Oj vad mysigt det såg ut där! Vad brun och fin du är 🙂

 6. Anna says:

  Ser ut som ett jättemysigt ställe 🙂

 7. emma says:

  mysig blogg 😀

 8. karin says:

  Olivia är super mysigt 🙂 har dock inte hunnit besöka det på Bogstaveien utan det har blivit nere på Aker Brygge 🙂 Men det är så underbart gott och stämningen är ljuvlig! Stammisställe nr 1 för mig och tjejerna:) Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *