Mitt nya prosjekt!

Allmänt


Här besöker jag en av mina nya samarbetspartner på mässan i Bangkok.

Phuket kl. 16.00 söndag em, +33 grader & SOL!

Nu – ÄNTLIGEN – ska jag berätta lite mer om mitt nya business prosjekt som jag varit så hemlig om !

Som många säkert redan misstänkt (och vet ! efter att ha läst mina inlägg igår) så ska jag starta upp butik igen då jag kommer hem till Oslo och det känns helt FANTASTISKT! 🙂

Efter att ha drivit livsstilsbutiken "Gizmo & Co" i nästan 5 år så brinner jag verkligen för branschen och jag känner att det är så "rätt" för mig att driva butik att jag tänker fortsätta med det. Jag har bara haft en "paus" helt enkelt 🙂

Den här gången kommer min butik att bli i en helt annan form än tidigare och jag tänker berätta "allt" lite längre fram, men kan redan nu säga så mycket som att det blir en ny form av butikskoncept OCH jag kommer dessutom att sälja via internet så alla ni som inte bor i Oslo kan också shoppa loss hos mig! 🙂  (jag kommer senda både innom Norge och till Sverige).

Så – nu vet ni ! 🙂

När det gäller själva sortimentet och vilken "stil" butiken kommer att ha så får ni tålmodigt vänta lite till.. (man ska inte visa för mycket för tidigt)  Men jag har hittat världens bästa samarbetspartners så jag känner mig så nöjd som jag bara kan bli !  🙂

Och det känns helt fantastiskt rolig att få presentera ett märke som inte finns på marknaden sedan tidigare! och produkter som inte finns idag i Skandinavien!

Nu då jag börjat berätta så kommer jag att forsätta med det så från och med nu kan ni följa min "resa" fram till den stora premiären här på min blogg 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “Mitt nya prosjekt!”

 1. grombaben says:

  Så utrolig morsomt!! SPennende! Og jeg som er så heldig å bo i Oslo skal DEFINITIVT komme og handle hos deg:):):):) Gleder meg til å høre mer om det etterhvert!

 2. Angel says:

  Va kul,stort grattis.Nästan så man får besöka Oslo sen då för du har ju sååå fantastisk smak att butiken komemr bli FAB

 3. Anne says:

  Utrolig kjekt!!! Gleder meg masse til å være med på reisen mot åpningen av butikken:) Dette er jeg hundre prosent sikker på at blir suksess!!!

 4. Åh va roligt!:) Jag blev lite xtra glad med internet idén, första tanken när jag läste att du skulle starta upp i Norge igen tänkte jag synd men några rader längre ner kom leendet tillbaka på läpparna:)

  Önskar dig all lycka till och ser fram imot mer info nyfiken 🙂

  kRAM!

 5. Stina says:

  Vad roligt! Din butik kommer säkerligen att bli en dundersuccé! Du verkar nämligen vara grymt duktig på det du gör. Jag önskar dig all lycka i framtiden. Ha en toppensöndag!

 6. Så kul att du ska starta butik igen. Det kommer säkert att bli jättebra. Lycka till! 🙂

 7. Sofie says:

  Så spännande! Och att du dessutom kommer skicka till Sverige låter kanonbra ju 🙂 All lycka till med projektet.

 8. LinnM says:

  Vad roligt och spännande. Är så glad för din skull att du äntligen får starta upp butik igen, som du verkligen brinner för. Helt underbart att vi från sverige kan shoppa av dig, ytterligare en bra webshop kommer alltså komma 🙂 Ett stort lycka till med alla förberedelser och jag ser fram emot att följa dem här poå bloggen. Hoppas ni får till en extra vecka i thailand. Kram

 9. Linda says:

  Vad glad jag blev när jag läste att du ska ha en internetbutik. Annars hade jag mest hoppats på att du skulle öppna en butik i Phuket och inte Oslo, jag är nämligen liiiite oftare i Phuket än i grannlandet.

  Kram Linda

 10. Sara says:

  Åh vad roligt!

  Ett STORT lycka till! 🙂

 11. Ellinor says:

  Gud va roligt!Stort grattis till dig!Ser verkligen fram emot detta.

  Njut av dagen och Sverige/Norge är inte så dåligt nu för tiden då solen gassar och temperaturen ligger på 29 grader (iaf i Göteborg)

  KRAM*

 12. Emma says:

  Åh, vad roligt! Ser fram emot att få veta lite mer längre fram. Lycka till! /Emma

 13. Erica says:

  Låter som spännande planer! Internetshop låter bra =) Lycka till!

 14. Alexandrah says:

  Iiiiiiiii!!!! Det låter jätte roligt 😀

  Kul att det blir över nätet oxå 🙂

  Lycka till!!! / Alexandrah

 15. stina tirsen says:

  Hej! Längtar till Din nya butik.Du har suveränt god smak.Min garderob är fylld med GIZMOkläder.Den behöver fyllas på!Kommer du ha kläder för 60+???

  Mor

 16. stina tirsen says:

  Hej!Äiskade din butik GIZMO.Har mycket snyggt därifrån´.Hoppas din nya butik även passar en ung mormor.Mor

 17. stina tirsen says:

  Hej!Äiskade din butik GIZMO.Har mycket snyggt därifrån´.Hoppas din nya butik även passar en ung mormor.Mor

 18. Eva says:

  UNDERBART!!!! Det kommer bli succe ! Jag blir extra glad att vi i Sverige också kommer kunna handla från dig, är väldigt imponerad och inspirerad av din inredningsstil,

  Ser fram emot det ; ) Eva från Stockholm.

 19. Mary says:

  Gu, va spännande!!! Ser med glädje fram emot projektet och att få shoppa i din webbshop ;-D Kram

 20. Therese says:

  Hojta till om du behöver personal! 😉 Jag har sedan länge, länge velat flytta till Oslo för att börja jobba 🙂 Kram

 21. Åhh så roligt Detta vill jag följa och säga LYCKA TILL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *