Mitt weekend prosjekt.

Allmänt

168397-1119
Ett av alla mina kort…

I helgen ska jag se till att jag får ordning & reda i min garderob.! Har planerat att göra det flera dagar i veckan men nu är det ingen återvändå  för jag befinner mig alltför ofta i samma situation som hon på bilden nu då hösten kommit och man inte helt har fått ordning på kläderna.. 😉

P.S jag mixar norska & svenka ord ofta, jag veeeet… men så har det tyvärr blivit efter 7 år här. Jag har blivit "svorsk". Ni får se det som en charmig sak 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Mitt weekend prosjekt.”

  1. Cille says:

    Hej!
    Kom att tänka på en sak som egentligen inte alls har med det fina kortet att göra 🙂 På danska “Billed-Bladets” hemsida står det överst: “Lidt kongelig har man da lov at være”. Tyckte det passade bra till dig 🙂
    Trevlig helg! *kram*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *