Möbler från Lexington.

Allmänt

168397-1452
Butiken är i ett gammalt stall så lokalen har verkligen charm. Utanför fönstret skymtar vagnen där Johanna låg och sov sött. Jag önskar SÅ att vi kunde få med oss den här sänggaveln + sängborden till vår lägenhet i Thailand 😉

Idag när mitt hjärta sov i vagnen tog jag en tur till en av mina favorit butiker i Luleå. Det är en interiörbutik som heter "Klassisk Skandinavisk Form" och den ligger i ett stall på gården till huset som ägarinnan bor i. Hur mysigt som helst och vilken livskvalitet att ha så nära till / från jobb! 🙂

När jag var där så upptäcker jag plötsligt att hon har MÖBLER från "Lexington". Jag som trodde att jag hade koll på det mesta har alltså inte alls fått med mig att de har börjat tillverka egna möbler så – ÄNTLIGEN säger jag bara!!!

Jag sålde nämligen Lexington i min butik och "alla" efterfrågade de möbler de såg i deras flotta annonser så jag är verkligen glad över att de tagit steget!

Den vackra sänggalveln och det ännu vackrare sängbordet som ni ser på bilden finns även i VITT och just nu står 2 st sängbord i vitt HÖGT på min "önskelista"…. Jag bara älskar dom! Hur snygga som helst 🙂

Vi har precis ätit jätte god middag och nu monterar min bror & Hans en ny snygg TV här hemma (stor & platt) och mitt hjärta somnade nyss så nu ska jag ta och fota dagens shopping så att jag kan visa er.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Möbler från Lexington.”

 1. Sanna N says:

  Hej söta AnnaStina nu vill jag ha ett tips från dig, vi har köpt 2 st resårbottnar från Ikea Sultan Svaneholm…vi har tagit 2 st 120 cm, har ju 2 småbarns som kommer till oss på nätterna, nu har vi dem på klassiska träben, vad ska man ha mot väggen, nu har vi massor av kuddar o jag ska införskaffa Lexington. Ska man ha någon trägavel? Du kan så mycket/kram till dig

 2. Snyggt! Håller med dig, det mörka hade varit jättesnyggt i Thailand! Tror säkert att du kan hitta något liknade, ta med bilder, vem vet, du kanske hittar en snickare där som kan bygga liknande åt er!

 3. Sofia says:

  Läste häromdagen att Lexington även ska börja med kläder. Älskar Lexington!

 4. AnnaStina says:

  Sanna N-
  Å nu blev jag GLAD!! Så underbart att du frågar mig om tips, viken ära! 🙂 Till att börja med: så UNDERBART härligt att ni köpt en så BRED säng! Lovely! 🙂 Sen undrar jag om du har köpt någon “sängkappa”? det tycker jag gör sängen så mycket finare. 🙂 Att ha massor med kuddar i olika storlekar är ju ett bra alternativ till sänggavel. Men – med en sänggavel så blir det mer “säng” om du förstår vad jag menar? Nu hade det så klart varit enlast för mig att tipsa om jag SETT hur ert sovrum ser ut… Om du vill så får du gärna mejla mig en bild till gizmolinas@hotmail.com . Men om jag ska tipsa dig utan att ha sett så föreslår jag att du gör en helt egen sänggavel som du klär i önskat tyg! Du köper bara en spånplatta, skumgummi och ett tyg som du tycker om. Sedan lägger du skumgummit (som du ber om att få tillskuret i samma storlek som spånplattan) på spånplattan och sedan fäster du tyget genom att spika eller använda stiftmaskin på baksidan. Det är ett billigt och bra alternativ + att du då får en “egen design” på sängen. Personligen hade jag valt en neutral färg på tyget så att du kan mixa & matcha olika sängkläder
  under årets alla årstider. Om du tex tar ett väldigt mönstrat tyg så kan det se “rörigt” ut om du bäddar med ett annat mönster osv osv.. Annars är det SNYGGT med en enkel vit trägavel också. Det har jag. Jag har köpt en “lös” gavel från All in wood som vi bara fäst på den säng vi redan hade. Hur fint som helst! Men som sagt – mejla gärna bild om du vill önskar mer hjälp än så här 🙂 Lycka till! Kram 🙂
  Tobias-
  Tack snälla! 🙂
  Madeleine Gbg-
  Tjejen! Vilken STRÅLANDE idé!!!! 🙂 TACK! 🙂 självklart ska jag ju ta med bilder dit och se om någon kan snickra ihop de till oss. Varför tänkte jag inte på det själv? 🙂 TACK igen! Önskar dig en flott dag! Kram 🙂
  Sofia-
  Ja, Lexington släpper en klädkollektion men enligt alla rykten så lever den tyvärr inte upp till de höga förväntning vi som gillar Lexington har.. Kollektionen kommer ej att selges ihop med sängkläderna utan separat i klädbutiken. De har en egen agentur som sköter detta separat. Men jag älskar också Lexington så jag ser fram emot att se då det kommer i butik! 🙂

 5. Lisa says:

  Jag väntar med spänning på att få prova och sälja Lexingtons nya klädkollektion. Loungewear i härliga bomullsmaterial som är perfekt att dra på sig när man vill mysa i höst- och vintermörkret. Måste säga att jag inspireras såå av dig! Du är en förebild och ditt liv påminner mycket om det jag vill åstadkomma med mitt liv. Tack för underbart härlig läsning! Stor kram!

 6. Hittade deras möbler relativt nyss också… åh, så mycket fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *