Möblering & önsk.

Allmänt

Jag & Johanna möblerar om vardagsrummet. Eller om och om… vi möblerar vardagsrummet! för allt blev bara ställt in av flyttkillarna utan något som helst tänk så – nu flyttade jag precis soffan och står och funderar på om det blev hit eller shit?  (mot väggen eller framför fönstret.? det är frågan….) . Tar pauser ibland och bläddrar i interiørböcker för att hämta inspirasjon . Har en hörna som jag inte riktigt vet vad jag ska använda till ?  Kan ju alltid ställa dit ett olivträd (funkar alltid) men tänker mig någon smart hyll lösning… ?   Och Johanna hon önskar sig en sån här lekpaviljong. Skulle passa perfekt ute på terrassen soliga dagar så kan hon ligga där under och chilla… Hon har ju ett lekhus i samma stil sedan tidigare, men den här känns lite coolare nu.  När JIG kommer hem sticker jag ut och shoppar solstol också några orkidés till fönstren för fönsterbrädorna är så smala så de passar bäst (annars hade jag gått för blekrosa pelargoner).  Också måste vi ha en grill. Om någon av er har ett tips på en mindre grill som funkar på balkong så: hit me ! Jag har grym cravings på grillmat… !

Nej, nu tror jag att jag flyttar tillbaka soffan…snacka om beslutsångest! 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Möblering & önsk.”

 1. fru Svensson says:

  Bestäm var tv:n ska stå först och planera soffan efter det,så man inte får solen direkt in i tv:n !!
  Lekpaveljongen ser supergosig ut 😉
  Ha en underbar dag. Kram

  • gizmolina says:

   Fina du ! TV´n är det enda som är fixat så den står där den ska stå i en bra krok 😉 Jag gick föresten och la din blå flytsak på er terrass sista dagen så nu ligger den där i tryggt förvar. Var rädd att den kanske skulle försvinna för dig annars… Johanna shoppade en till sig uppe på Sunwing ! i tukost. 🙂 Njut dagen och hälsa ! Kram !

 2. Anita says:

  I Sverige kan man köpa mindre grillar på Maxi o Coop. De står på treben och är en klotgrill. Annars har du Webers grillar finns i en mindre rund modell oxå. 😛 Lycka till med grillköpet.

 3. maria says:

  Du kreativa själ!! Lycka till med möbleringen, enligt mig en av de roligaste aktiviteter som finns!! Bildregn önskas.Så mysigt att bo i Oslo å inspireras av dess butiker bla. min favorit Bolina. Krams m

 4. Hege;) says:

  Weber…dyrt men bra… Ett trykk og virker hver gang i ti år hos oss..;) tre brennere er bra hvis du skal lage mat til mange av og til;)

 5. Ditte says:

  En rejäl Webergrill blir nog bra. Bra kvalité och utmärkt på alla sätt.
  lycka till med allt. Spännande att följa med även på flyttresan.
  Härliga Stockholmshälsningar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *