Modevisning Branded Clothes.

Gårdagens visning ägde som sagt rum på restaurang "Fredsgatan12" utomhus på den trappa som ni ser att gästerna sitter på. Det var riktigt läckert att ha det ute men den där ÖSregnskuren hade vi alla gärna sluppit 😉 My god! vad det regnade, det var som att hela himlen var öppen. Men som tur var så gick det över på 5 min (en typisk "åskskur") och när visningen startade så sken solen igen ! 🙂

   
Jag & min underbaraste vän Lotta njuter lite vin före visningen. Lotta är världens BÄSTA och jag är SÅ glad över att jag blev bjuden på visningen. Till höger ser ni hur det såg ut 5 min före visningsstart 😉

Här får ni se mina personliga favoriter från visningen:


Denna klänning är en personlig favorit från visningen. Märke: Naja Lauf.


Snygg outfit ! Kappa från Naja Lauf.


En till snygg outfit! Märke: danska Múus, Malou Sander (jag sålde det märket i min butik)


The end.

De märken som visades var Naja Lauf, Brittinger, Yarn Unit, Múus Malou Sander & Angelo Marani. Samtliga smycken från Julie Sandlau ( en favvis ! sålde hennes smycken i min butik ), skor från Bronx och väskor från Tosca Blu.

TACK  Lotta & Marthe för en fabulous kväll!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Modevisning Branded Clothes.”

 1. Pethra says:

  Kappan från Naja Lauf är helt fantastisk, den hade jag gärna varit ägare till! :o)

 2. AnnaStina says:

  Pethra-

  Ja, eller hur? den är fantastisk! vi får se fram emot att prova den då den är i butik till våren! Happy fredag. Kram! 🙂

 3. tyra says:

  Hejsan jag tänkte fråga en sak. Jag är en av modellerna som gick visningen, och jag tänkte vara så fräck och fråga om du har mera bilder från visningen? Vore superkul att få lägga ut några på min blogg, Mvh Tyra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *