Modiga Johanna.

Allmänt


Här är vi på "Barnshowen" & "MiniDisco" sista kvällen på Sunwing. Johanna står och tittar på Björnarna som dansar på scen.

Phuket, resorten, kl.02.30, torsdag natt mot fredag.

Jag har SÅ många bilder kvar att visa er från sista 2 dagarna på "minisemestern" eftersom jag inte bloggade så mycket ena dagen och vi hade "resdag" den andra. 

Jag vaknade föresten nyss i soffan, somnade efter att jag bläddrat igenom mina nya blader och tittat lite på en episod av "Sex and the city". Så jag ska strax hoppa i säng, ska bara visa er några bilder från vår sista kväll på Sunwing då Johanna var SÅ modig att jag blev helt rörd….

    
När barnshowen som var "MiniTivoli" startade så stod Johanna tryggt bakom ett litet bord och tittade…. Men efter en stund så vågade hon gå närmare… När jag gick för att prata med henne och frågade om vi skulle gå fram till fiskdammen så skakade hon bara på huvudet och drog sig undan mig. Hon ville stå där helt själv 😉

 
Efter ytterligare en stund gick hon ÄNNU närmare scen och sen stod hon där och dansade till musiken och klappade händerna… Det var så sött att jag satt där för mig själv med tårar i ögonen och hoppades att ingen skulle se.. (ensam mamma sitter och gråter kan ju se lite märkligt ut 😉

Det var så KUL att se att hon blev så modig sista kvällen och som sagt – nästa gång vi reser dit så tror jag kanske att hon vågar gå fram och krama djuren också 🙂 Och just det ja – kvällen slutade med att hon vågade gå upp på scen och fiska i fiskdammen helt själv!! 🙂 Hon fick "pizzagodis".

Nu ska en trött mama gå och sova så att jag orkar blogga även imorgon, eller föresten, kanske en bild till…. 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Modiga Johanna.”

 1. sandra says:

  Ja ibland kan man bli så rörd av sina barn så tårarna kommer. Det är många gånger som jag kommer till dagis o tittar på mina barn och får tårar i ögonen för att dom gör nått rart.

  Synd att vi aldrig hann ses när jag var i phuket i 4 veckor. Hade en massa tidningar jag hade tänkt ge dig och varenda Sophie kinsella bok som finns hade jag. Men men du lär kanske vara i phuket en annan gång som vi är där. Vi är ju där 2 gånger per år.

  HA det så bra !!! kram sandra

 2. AnnaStina says:

  Sandra-

  Åå så underbart det hade varit med alla tidningarna… och böckerna har jag läst – jag älskar dom! 🙂 Jag håller med om att det var SÅ synd att vi inte fick tillfälle att ses. Precis då ni var här så var det "så mycket", så jag önskar att det var NU ni var här för nu har vi all tid i världen! 🙂 Hur kommer det sig föresten att ni är här 2 gånger i året? Har ni också köpt lägenhet? för visst bodde ni på Land & House? (löjligt nära oss, vi borde setts… dåligt samvete nu..). HOPPAS vi är här samtidigt nästa gång så att vi kan ses, det vore jätte kul! Och tacks snälla du för att du tänkte på mig med blader & böcker, omtänksamt! Kram! 🙂

 3. Vilken modig liten tjej! 🙂

 4. sandra says:

  Hej Anna-Stina! Vi åker ofta pga att min man jobbar med real estate där. Även hans bästa vän bor där, min bror i Bangkok, min mans bror har även en club i Patong som heter Club Lime. Så ja Phuket känns som mitt andra hem. Så nästa gång vi åker får vi hoppas att du är där nere så kan vi ses.

  Vi har inget eget ställe än men hyr hus varje gång vi kommer med undantag av några dagar på hotell så man får lite härlig lyx.

  Äter du sushi ?? Du har säkert testat Fuji då men om inte så är det ett måste. Saknar den maten !!

  Ha det så bra !!

  Kram sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *