MOODS OF NORWAY.

Allmänt

Mr & Mr Moods of Norway.

Jag startade min onsdag med att bli bjuden på frukost av Mood of Norway på Petter Stordalens nya hotell The Thief. Frukost + presentasjon av deras a/w-13 kolleksjoner för dame, herre + sport och det är alltid lika trevligt att träffa Moods killarna. De är så glada och så… rosa ! och de får i alla fall mig att känna att de älskar det de håller på med.

Sen, när det gäller deras damkolleksjon så tycker jag att den bara blir bättre och snyggare för varje sessong och egentligen är det lite märkligt att jag inte har ett enda Moods plagg i mitt klädskåp för det finns många glittriga godbitar som känns väldigt Gizmolina… !

Den här orange färgen blir stark till hösten liksom lila. Me like !  och skinnjackan är föresten grym.

Moods gänget från vänster: designeren for sport, ägarna / killarna bak market, designeren för dame kolleksjonen och till sist, designeren för herre.

Jag hade aldrig varit på The Thief förut men jag måste dit snat igen för gud så snyggt hotell! och se så coolt det var inne i hissen.  

Hotellet ligger på Tjuvholmen som är ett nytt stort bostadsområde vid sidan om Aker Brygge och den där cykeln hade jag gärna tagit med mig hem…. en cykel står högt på min önskelista just nu.

… och i väntan på både cykel & bil så tog jag bussen hem med min goodiebag och shit vad ont jag hade i fötterna efter ett par timmar i klackar….  så det blev Ugg´s sen resten av dagen. Mina fötter saknar flip flops…

Du kan se Mood´s a/w -13 visning (som Ari Behn var med på!)  HÄR.  Temat för kolleksjonen heter “Fiddlers & Waltzers” och killarna hämtade inspirasjonen från filmen Titanic….

Enjoy !!!  🙂

P.S det var ju lite kul att Justin Bieber bodde på hotellet. 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MOODS OF NORWAY.”

 1. Åsa says:

  Hej!

  Härlig rosa blus du har. Var kommer den ifrån? Du kanske har skrivit om den tidigare och jag har missat det.

  Ha en fin dag

  Åsa

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar den ! har inte skrivit om den tidigare så du har inte missat. Den kommer från danska Rützou och är i 100% silke. Love it! 🙂 Önskar dig också en riktigt fin dag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *